פרטנר תשווק מודם שישלב צפייה בטלוויזיה וגלישה באינטרנט
אתמול נציגת אורנג' ישבה לי חזק על העורק בצואר כדי שאנסה את האינטרנט שלהם ל3 חודשים בחינם ללא כל התחייבות עם אפשרות להתנתק וללא כל עלות..!
אין ספק תחרות זה דבר מעולה - התקשרתי אליהם כי קראתי שחברות הסלולאר יציעו מודם סוללארי של 14.5 מגה... אבל לצערי הנציגה עדיין לא שמעה על זה ..
אין ספק תחרות זה דבר מעולה - התקשרתי אליהם כי קראתי שחברות הסלולאר יציעו מודם סוללארי של 14.5 מגה... אבל לצערי הנציגה עדיין לא שמעה על זה ..
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
dizingof, בתחילת השבוע התחברתי בדיוק לאותה חבילה של אורנג' שדיברת עליה. לדעתי גם אם יש התחייבות בחברה אחרת כדאי להקפיא את המנוי כדי לנצל את ה3 חודשים חינם.
כדאי גם לשים לב שאם לא רוצים להתחייב לאף חברה אז בחישוב שנתי הם יוצאים די זולים.
למישהו יש מושג מה המחיר של הממיר הזה?
כדאי גם לשים לב שאם לא רוצים להתחייב לאף חברה אז בחישוב שנתי הם יוצאים די זולים.
למישהו יש מושג מה המחיר של הממיר הזה?
אני מקווה שברור לך שלא מדובר על סלולארי אמיתי , אלא מדובר על כך שהם משתמשים ברשת של חברת חשמל . והיות ויש להם אישור ממשרד התקשורת לבצע ניסוי , זה יכול להיות שווה להקפיא ולנסותdizingof כתב:אין מצב שאני עוזב את בזק בינלאומי.
אני חיפשתי לשדרג ל15 מגה עם מודם סלולארי לא לשחק בין ספקים.
אם וכאשר זה יופעל ובמחיר תחרותי - בבזק יהיו לחוצים זה בטוח...
IPTV לא מגיע לארץ בשלב זה
זו הכותרת הנכונה:
כמו שמציין כותב הידיעה בדה מרקר, למעשה, אורנג' נסוגה בשלב זה מלהציע שידורי טלויזיה על תשתית IP כמו שהוצהר בעבר.
בינתיים מציעים לנו באורנג' לצפות בערוצים שיעלו בשידורים הדיגיטליים החדשים - תודה רבה...
החידוש יהיה רק אם אורנג' תאפשר לממיר לנגן תוכן שמגיע מהאינטרנט (אולי הם מתכננים בכל זאת?)
כמו שמציין כותב הידיעה בדה מרקר, למעשה, אורנג' נסוגה בשלב זה מלהציע שידורי טלויזיה על תשתית IP כמו שהוצהר בעבר.
בינתיים מציעים לנו באורנג' לצפות בערוצים שיעלו בשידורים הדיגיטליים החדשים - תודה רבה...
החידוש יהיה רק אם אורנג' תאפשר לממיר לנגן תוכן שמגיע מהאינטרנט (אולי הם מתכננים בכל זאת?)