למי שעושה שדרוג למקס HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
evgenyv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מי שעושה שדרוג HD YES ל HD MAX צריך לדעת שיהיו שלוש התחייבויות. הוא ממשיך להתחייב על HD YES הישן עד תום תקופה של 3 שנים. פלוס יש לו התחייבות של שלוש שנים על MAX HD ויש לו התחייבות על חבילה SD גם 3 שנים. זה אומר שמי שנכנס ל"מבצע" כזה יכול להיות מחויב ל- YES בכמה אלפי שקלים.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

מן הסתם אם אתה משדרג אז ההתחייבות מתחילה מרגע השדרוג מחדש ל- 3 שנים. אין יותר קשר לממיר HD הרגיל (הוא לא ישן, הוא רגיל) וההתחייבות מתחילה מ- 0 על ה- MaxHD.

אני רק לא מבין את הנקודה שלך שמי שנכנס למבצע הזה מחויב ל- yes באלפי שקלים. בכל מקרה אם אתה מחובר ל- yes אתה משלם 205 ש"ח לחודש מינימום (בהנחה שלקחת רק את חבילת הבסיס, וזה גם בלי התחייבות). רוב האנשים יעדיפו להיכנס להתחייבות כדי להוזיל עלויות ולקבל חבילות ערוצים נוספות. עדיף כבר לשלם יותר ולקבל את ה- MaxHD, גם אם זה בהתחייבות ל- 3 שנים, מהסיבה הפשוטה שרוב המחיר והחלק היקר ביותר שבו וזה שכנראה לא תצליח להוזיל אותו הוא חבילת הבסיס. הדרך היחידה לא לשלם להם אלפי שקלים היא לא להיות מחובר אליהם.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

אז מחזירים את ה- HD

שליחה #3 

במידה וה- HD לא בשימוש, אפשר להחזיר אותו, לשלם את הקנס, ואז להתחייב מחדש ל- MAXHD, בחלק מהמקרים זה יוצא משתלם יותר מלהתחייב כפליים וכמובן גם זה בתנאי ויש YES MAX שאותו ניתן לשדרג.

evgenyv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני מספר מה שאמרו לי במחלקת קשרי לקוחות של YES. במבצע צוין שניתן לשדרג את הממיר HD YES ל HD MAX בתוספת 30 ש"ח. משום מה, הם גם החליפו לי את חבילת ערוצי SD (לא יודע למה.) מסתבר שמלבד ההתחייבות על המכשיר החדש והחבילה החדשה ל 3 שנים ל MAX HD, אני מחויב גם למכשיר שהחזרתי. אם אצטרך לעזוב את YES, אני צריך לשלם קנס שיכול להגיע ל 2400 ש"ח (קנס מקסימלי לממרים HD בערך 1000 ש"ח, ולחבילה SD 400). זה נשמע מופרך לגמרי. למה אני צריך להיות מחוייב להם בכל כך הרבה אלפים?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

אם החזרת את ממיר ה- HD הרגיל ההתחייבות עליו אמורה להיות מבוטלת. לא נראה לי הגיוני שאתה תהיה מחויב על ממיר שלא ברשותך יותר. ההסכם החדש של השדרוג אמור לבטל את קודמו (על כן הוא נקרא שדרוג) ולכן אתה מוסיף תשלום חודשי לתשלום הקיים (ולא מבטלים את התשלום הישן ומחייבים אותך כמו לקוח שלא היה לו ממיר קודם) ולכן הקנס אמור להיות רק על ה- MaxHD ולא הממיר HD הרגיל. בשביל זה אתה מתחייב למעשה ל- 3 שנים חדשות. ממליץ לך לברר זאת שוב - זה לא הגיוני.

מצטער מקודם - חשבתי שאתה מדבר על התשלום הרגיל ל- yes. אני מבין כעת שאתה בעצם מדבר על קנסות במקרה של יציאה מהתחייבות... :oops:

evgenyv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

דיברתי עם הנציג הבכיר של יס, בגלל זה אני רוצה להזהיר אנשים שלא יעשו את הטעות שלי.
:)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #7 

תודה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

evgenyv כתב:דיברתי עם הנציג הבכיר של יס, בגלל זה אני רוצה להזהיר אנשים שלא יעשו את הטעות שלי.
...
אין קנס על הHD אחרי שהוא מוחזר.
אתה מתחייב לחבילה חדשה במסגרת השדרוג והקנס הוא עליה, הקנס אמור להגיע לכ- 1000 ש"ח במקסימום והוא נצבר מחודש לחודש, אין כפל קנסות (אלא אם אתה מפצל את החבילה והממיר ואז יש קנס לשבירת החבילה וקנס להחזרת הMAX HD בלבד).

ייתכן שהנציג מסר לך מידע לא מדוייק, תבקש לראות את הנספח למבצע ותוכל לראות שם בדיוק מה קורה, הסיבה דרך אגב להתחייבות מחדש על החבילה נובעת מכך שהם פשוט מוסיפים את העלות של ה- HD לחבילה המקורית שלך:

היום אתה משלם X עבור החבילה ועוד נניח 39.9 עבור ה- HD.
לאחר השינוי
החבילה שלך תעלה (X+39.9) ועל זה אתה תוסיף 30 ש"ח עבור ה- MAX HD
ולכן זה דורש המרת חבילה והתחייבות מחדש, הקנס כמובן הוא על החבילה החדשה בלבד לשלוש שנים.

אני עדיין חושב שהכי פשוט ויכול להיות גם שהכי משתלם להחזיר את הממיר הישן של ה- HD
לשלם קנס מופחת עד כמה שניתן ולהתחייב מחדש ל- MAX HD בהנחה שיש לך יס מקס.
במידה ולא, תנסה לפחות לקבל חבילה משופרת בהתחייבות החדשה או שתחכה למועד סיום המבצע
בכדי לפנות אליהם שוב, תמיד תבדוק אבל כמה תכל'ס עולה לך לשבור את החבילה הקיימת, לפעמיים
זה משתלם.

evgenyv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

smallville4r כתב:אם החזרת את ממיר ה- HD הרגיל ההתחייבות עליו אמורה להיות מבוטלת. לא נראה לי הגיוני שאתה תהיה מחויב על ממיר שלא ברשותך יותר. ההסכם החדש של השדרוג אמור לבטל את קודמו (על כן הוא נקרא שדרוג) ולכן אתה מוסיף תשלום חודשי לתשלום הקיים (ולא מבטלים את התשלום הישן ומחייבים אותך כמו לקוח שלא היה לו ממיר קודם) ולכן הקנס אמור להיות רק על ה- MaxHD ולא הממיר HD הרגיל. בשביל זה אתה מתחייב למעשה ל- 3 שנים חדשות. ממליץ לך לברר זאת שוב - זה לא הגיוני.

מצטער מקודם - חשבתי שאתה מדבר על התשלום הרגיל ל- yes. אני מבין כעת שאתה בעצם מדבר על קנסות
במקרה של יציאה מהתחייבות... :oops:
...
כנראה, שאתה צודק . דיברתי אם נציג בהיר אחר והוא אמר כמוך. הם כנראה ככה לחצים על בין אדם. כדי הוא לא אשכול לעזוב.

evgenyv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

riji כתב:
evgenyv כתב:דיברתי עם הנציג הבכיר של יס, בגלל זה אני רוצה להזהיר אנשים שלא יעשו את הטעות שלי.
...
אין קנס על הHD אחרי שהוא מוחזר.
אתה מתחייב לחבילה חדשה במסגרת השדרוג והקנס הוא עליה, הקנס אמור להגיע לכ- 1000 ש"ח במקסימום והוא נצבר מחודש לחודש, אין כפל קנסות (אלא אם אתה מפצל את החבילה והממיר ואז יש קנס לשבירת החבילה וקנס להחזרת הMAX HD בלבד).

ייתכן שהנציג מסר לך מידע לא מדוייק, תבקש לראות את הנספח למבצע ותוכל לראות שם בדיוק מה קורה, הסיבה דרך אגב להתחייבות מחדש על החבילה נובעת מכך שהם פשוט מוסיפים את העלות של ה- HD לחבילה המקורית שלך:

היום אתה משלם X עבור החבילה ועוד נניח 39.9 עבור ה- HD.
לאחר השינוי
החבילה שלך תעלה (X+39.9) ועל זה אתה תוסיף 30 ש"ח עבור ה- MAX HD
ולכן זה דורש המרת חבילה והתחייבות מחדש, הקנס כמובן הוא על החבילה החדשה בלבד לשלוש שנים.

אני עדיין חושב שהכי פשוט ויכול להיות גם שהכי משתלם להחזיר את הממיר הישן של ה- HD
לשלם קנס מופחת עד כמה שניתן ולהתחייב מחדש ל- MAX HD בהנחה שיש לך יס מקס.
במידה ולא, תנסה לפחות לקבל חבילה משופרת בהתחייבות החדשה או שתחכה למועד סיום המבצע
בכדי לפנות אליהם שוב, תמיד תבדוק אבל כמה תכל'ס עולה לך לשבור את החבילה הקיימת, לפעמיים
זה משתלם.
...
תודה רבה. אני כבר עברתי ל MAX HD לפני כמה שבוועות והיום ניסיתי קצת ללחוץ עליהם לשיפור תנאים. אז הם כנראה ניסו להרתיע אותי.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

אז אל תתרגש... תלחץ חזרה, אני מבטיח לך שאם קצת התעקשות הם יבואו לקראתך (הנחה/ קנס מופחת / חבילה משופרת) רק צריך להגיד להם שאתה לא כזה מרוצה, אבל חשוב לך להשאר, יש להם גמישות בהצעות בהחלט סבירות והם לא יהססו להציע לך כזו אם תדרוש את זה. בהצלחה. (Y)

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #12 

לחבר הציעו לרכוש ממיר מקס HD ב 1200 שקל.
האם זה שווה לדעתכם?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”