ESI Waveterminal 192X ל-HTPC
שלום ברשותי כרטיס קול חיצוני מקצועי ששימש אותי בעבר הרחוק באולפן שלי היום הוא סתם יושב מעלה אבק האם הכרטיס הזה יתאים לי ל-HTPC שיתחבר לי לפיוניר LX70 לכרטיס יש יציאה אופטית וגם אנאלוגית עם מחברי PL גדולים האם הכרטיס יכול להוציא מידע לרסיבר על כל הפורמטים החדשים? והאם הוא יהיה יותר מתאים מאשר הצ'יפ OB על הלוח?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לפעמים אני פשוט לא מבין... מה הבעייה להסתכל באתר היצרן?
http://www.esi-audio.com/products/wt192x
הרי רשום שם בפירוש
[left]The optical and coaxial digital outputs support AC3/DTS pass through for digital decoders and AV amps.[/left]
http://www.esi-audio.com/products/wt192x
הרי רשום שם בפירוש
[left]The optical and coaxial digital outputs support AC3/DTS pass through for digital decoders and AV amps.[/left]
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא, הוא לא יכול. רק DTS ו-AC3/DD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עם כרטיסי OB שתומכים ב-LPCM 7.1 (כמו האנוידיה 9300/9400 והצ'יפסט החדש של ATI, ה-785G, שעדיין לא נמכר בארץ), ניתן לעשות המרה מ-DTS-HD/True-HD ל-LPCM7.1 ואז האיכות נשמרת. שים לב שכל הפורמטים האלה, כולל LPCM 7.1, נתמכים רק בחיבור HDMI ולא בחיבור SPDIF.
הבעייה היא שיש עדיין מלא באגים וזה לא עובד באופן מושלם עדיין.
אם אתה מדבר על חיבור SPDIF, לא ניתן לעשות את זה בכלל מבחינה טכנית, גם לא עם סטרימר. כן ניתן לעשות downsample, אבל אז זוהי המרה עם איבוד איכות.
הבעייה היא שיש עדיין מלא באגים וזה לא עובד באופן מושלם עדיין.
אם אתה מדבר על חיבור SPDIF, לא ניתן לעשות את זה בכלל מבחינה טכנית, גם לא עם סטרימר. כן ניתן לעשות downsample, אבל אז זוהי המרה עם איבוד איכות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כרטיס מסך יכול להעביר סאונד? יש לי את ה-HD 4670 לא בטוח שהוא מכביר TRUE HD אחרי שיטוט בגוגל מצאתי כרטיס סטאנד אלון לפורמטים החדשים הוא נקרא X-TENSION של Auzentech דרך HDMI לפני שנה עלה 99 דולר מעניין כמה היום חוצמזה האם בכלל מומלץ לשים כרטיס כזה במחשב?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
כמו שנאמר, 4670 יכול להעביר TRUE-HD בצורת LPCM7.1
זה עובד בצורה מושלמת דרך ניגון ב TMT3, עם FFDSHOW יש בעייה שהמיפוי רמקולים לא ממופה בצורה נכונה כך שאי אפשר לנגן תכנים כאלה בנגנים אחרים חוץ מ TMT3.
זה עובד בצורה מושלמת דרך ניגון ב TMT3, עם FFDSHOW יש בעייה שהמיפוי רמקולים לא ממופה בצורה נכונה כך שאי אפשר לנגן תכנים כאלה בנגנים אחרים חוץ מ TMT3.