חם על קניה של סטרימר היום תעזרו לי להחליט בבקשה
הדגמים שאני מתלבט עליהם
הם VENICE V38 אוו פןפקורן A110
ההבדלים במחיר 200 שקל יותר עבור הVANISE
אני מחפש מכשיר אמין שהוכיח את עצמו הבנתי שלפופקורן מתחמם חבלז הייתי רוצה לדעת מאשנים פה שיש להם אותו אם היו מחליפים ולוקחים את הVENICEW V38 כי די נמאס לי החלטתי לקנות היום אנא עזרו לי
אני מחפש מכשיר אמין שהוכיח את עצמו הבנתי שלפופקורן מתחמם חבלז הייתי רוצה לדעת מאשנים פה שיש להם אותו אם היו מחליפים ולוקחים את הVENICEW V38 כי די נמאס לי החלטתי לקנות היום אנא עזרו לי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני לא הייתי קונה מכשיר שלא נבדק באתר מוסמך. שווה להמתין לגבי הVENICE 
לגבי הPOPCORN - זו בהחלט רכישה בטוחה.
מה זה משנה אם הוא חם? כל עוד הוא עובד? ואם מפריע לך החום - תסתכל על הפרויקט של dizingof - ששם לו מאוורר/ים לקירור.
תוספת קטנה - תזהר מלהיות חם מידיי - גם מסוכן בימים אלה, תשתה הרבה, וגם עלול להוביל לרכישה לא חכמה.
לגבי הPOPCORN - זו בהחלט רכישה בטוחה.
מה זה משנה אם הוא חם? כל עוד הוא עובד? ואם מפריע לך החום - תסתכל על הפרויקט של dizingof - ששם לו מאוורר/ים לקירור.
תוספת קטנה - תזהר מלהיות חם מידיי - גם מסוכן בימים אלה, תשתה הרבה, וגם עלול להוביל לרכישה לא חכמה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יבואני VENICE בישראל
לשאלתך, יבואני קו מוצרי VENICEW בישראל הם רובסט טק בע"מ.
אתר היבואן משודרג בימים אלה ויעלה במלואו בעתיד הקרוב:
www.venice-hd.co.il
בינתיים תוכל ללמוד קצת על היכולות של המכשיר גם באתר היצרן: www.skyok.co.kr
בהצלחה,
רונן.[/i]
www.venice-hd.co.il
בהצלחה,
רונן.[/i]
רונן כהן,
HDbox.co.il
HDbox.co.il
Re: יבואני VENICE בישראל
רונן הפונקציה שמעתיקה CD לדיסק הקשיח מאד מעניינת , באיזה פורמט הCD נשמר על הדסק ?רונןכהן כתב:לשאלתך, יבואני קו מוצרי VENICEW בישראל הם רובסט טק בע"מ.
www.venice-hd.co.il
בהצלחה,
רונן.[/i]...
האם ל VENICE V38 יש תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים (Dolby TrueHD, DTS-MA) ?nivt כתב:הדגמים שאני מתלבט עליהם
אני מחפש מכשיר אמין שהוכיח את עצמו הבנתי שלפופקורן מתחמם חבלז הייתי רוצה לדעת מאשנים פה שיש להם אותו אם היו מחליפים ולוקחים את הVENICEW V38 כי די נמאס לי החלטתי לקנות היום אנא עזרו לי...
לא ראיתי התייחסות לזה בנתונים שבדף היצרן.
ל A-110 יש תמיכה בפורמטים הללו. אם זה חשוב לך, כדי שתוודא את העניין מול היצרן / יבואן.
Re: יבואני VENICE בישראל
ההעתקה נעשית אחד לאחד! כלומר תשאר כקובץ המקורי ללא המרה וללא איבוד איכות.opher כתב:רונן הפונקציה שמעתיקה CD לדיסק הקשיח מאד מעניינת , באיזה פורמט הCD נשמר על הדסק ?רונןכהן כתב:לשאלתך, יבואני קו מוצרי VENICEW בישראל הם רובסט טק בע"מ.
www.venice-hd.co.il
בהצלחה,
רונן.[/i]......
רונן כהן,
HDbox.co.il
HDbox.co.il
תודה על השאלה אנו בודקים זאת עם היצרן. בינתיים תוכל לגלוש לאתרו בכתובת:www.skyok.co.krmediaplay כתב:האם ל VENICE V38 יש תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים (Dolby TrueHD, DTS-MA) ?nivt כתב:הדגמים שאני מתלבט עליהם
אני מחפש מכשיר אמין שהוכיח את עצמו הבנתי שלפופקורן מתחמם חבלז הייתי רוצה לדעת מאשנים פה שיש להם אותו אם היו מחליפים ולוקחים את הVENICEW V38 כי די נמאס לי החלטתי לקנות היום אנא עזרו לי...
לא ראיתי התייחסות לזה בנתונים שבדף היצרן.
ל A-110 יש תמיכה בפורמטים הללו. אם זה חשוב לך, כדי שתוודא את העניין מול היצרן / יבואן....
אלו הפורמטים הנתמכים לפי הדף מידע שבירשותינו, נשמח לעדכן שוב...
FLAC, WAVPACK, MP3 (ID3 Tag), WMA, AAC, OGG, WAV, PCM, AC3, M4A, FLA
DTS, Dolby Digital Down-mixing, Digital Pass-Through
יום טוב!
רונן כהן,
HDbox.co.il
HDbox.co.il
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
ה V38 חסר תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים בשל מגבלות חומרה. הוא בהחלט מעניין בשל אפשרות ה Ripping המובנת בו.
המכשיר עולה בסביבות 1800 ש"ח, נכון?
המכשיר עולה בסביבות 1800 ש"ח, נכון?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סביר להניח שהוא מבוסס Sil9134, לפיכך אין אפשרות ל Bitstream של פורמטי האודיו המתקדמים. בנוסף, אתר היצרן לא מצהיר כלל על יכולות כאלו בדף המוצר, באריזה שלו או מציין שהן בפיתוח.
חשוב לומר כי היתרון של ה V38 הינו ביכולת ה Ripping המובנית שלו בכפתור אחד, דבר מצויין אשר יכול להתאים לאוכלוסייה רחבה מאוד.
חשוב לומר כי היתרון של ה V38 הינו ביכולת ה Ripping המובנית שלו בכפתור אחד, דבר מצויין אשר יכול להתאים לאוכלוסייה רחבה מאוד.
השאלה שמעניינת אותי איך הוא מתמודד עם ניגון קבצי MKV 720P ו 1080P. לי למשל לא מפריע שאין תמיכה בפורמטי האודיו המתמקדים, ואני בהחלט רוצה מכשיר שמשלב גם נגן DVD ולכן זו אופציה טובה מאוד עבורי.
האם יש תכנון להעלות ביקורת על המכשיר באתר?
אני מאוד מעוניין לקנות (בעיקר בגלל ה DVD) אבל מעדיף קודם ביקורת מקצועית מהאתר.
אני מאוד מעוניין לקנות (בעיקר בגלל ה DVD) אבל מעדיף קודם ביקורת מקצועית מהאתר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על התשובה (הזריזה יש לציין)