הוט החלה להפעיל DRM?
היי,
החל מאתמול התחלתי לקבל הודעות DRM מהויסטה מדיה סנטר. אני מחובר להוט וזה קרה כאשר ניסיתי להקליט את הסדרה טרמינטור בערוץ 5. היום ניסיתי שוב, ואני לא מצליח להקליט (גם לא ידנית!) שום ערוץ שבדקתי. ההודעה שאני מקבל היא כדלקמן:
"Restriction set by the broadcaster and/or originator of the content prohibit recording of this program."
זה קורה אפילו בערוץ 11. האם עוד משהוא נתקל בבעיה?
מחיפוש קצר באינטרנט מתברר שזו בעיה ידוע, ויכול להיות שהבעיה נובעת מ HOT שהדליקו דגל שלא מאפשר הקלטה. פתרון אפשרי זה לעבור ל media portal שלא מתייחס לדגל, אבל אני מעדיף שלא בשלב זה.
אשמח להצעות ותגובות מאנשים שמקליטים ב VMC ומחוברים ל HOT.
תודה מראש.
החל מאתמול התחלתי לקבל הודעות DRM מהויסטה מדיה סנטר. אני מחובר להוט וזה קרה כאשר ניסיתי להקליט את הסדרה טרמינטור בערוץ 5. היום ניסיתי שוב, ואני לא מצליח להקליט (גם לא ידנית!) שום ערוץ שבדקתי. ההודעה שאני מקבל היא כדלקמן:
"Restriction set by the broadcaster and/or originator of the content prohibit recording of this program."
זה קורה אפילו בערוץ 11. האם עוד משהוא נתקל בבעיה?
מחיפוש קצר באינטרנט מתברר שזו בעיה ידוע, ויכול להיות שהבעיה נובעת מ HOT שהדליקו דגל שלא מאפשר הקלטה. פתרון אפשרי זה לעבור ל media portal שלא מתייחס לדגל, אבל אני מעדיף שלא בשלב זה.
אשמח להצעות ותגובות מאנשים שמקליטים ב VMC ומחוברים ל HOT.
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי eagle75 ב 03/08/2009 15:50, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
http://arstechnica.com/old/content/2008 ... stinks.ars
אתה בטוח ששום דבר אתה לא מצליח?
אני הייתי בדוק איזור זמן תקין ומגדיר מחדש את WMC.
אתה בטוח ששום דבר אתה לא מצליח?
אני הייתי בדוק איזור זמן תקין ומגדיר מחדש את WMC.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה לעבוד עם MegaEPG במקום עם ה-EPG המובנה של ה-VMC. כמו כן, בדוק את מה שקודמי אמר - התקנה מחדש, אזור זמן וכו.
עוד אפשרות (אם הראשונה לא תעבוד) - נסה את ה-GBPVR, הרבה יותר קל להגדרה מהמדיה פורטל בכל מה שקשור לשידורי טלוויזיה והקלטות.
עוד אפשרות (אם הראשונה לא תעבוד) - נסה את ה-GBPVR, הרבה יותר קל להגדרה מהמדיה פורטל בכל מה שקשור לשידורי טלוויזיה והקלטות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אז ככה, אני מקליט בעזרת VMC ו MEGAEPG כבר מעל לחצי שנה ועד עכשיו לא נתקלתי בבעיות.
אני לא מעונין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני מאוד מרוצה מהשימוש ב VMC.
הגדרתי את VMC מחדש אתמול וניסיתי היום לבצע restore point ליום שבת שבו כן הצלחתי להקליט (mad man בערוץ 5) אך אני עדיין מקבל את אותה הודעת DRM.
דיברתי בבוקר עם הוט והם טוענים שהם לא חוסמים את ההקלטה, אבל אני לא בטוח שאני מאמין להם.
ברצוני לדעת אם יש אנשים שמקליטים עם VMC דרך הוט ונתקלו או לא נתקלו בבעיה דומה בימים האחרונים. זה יאמר לי אם הבעיה אצלי או אצל הוט.
אני לא מעונין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני מאוד מרוצה מהשימוש ב VMC.
הגדרתי את VMC מחדש אתמול וניסיתי היום לבצע restore point ליום שבת שבו כן הצלחתי להקליט (mad man בערוץ 5) אך אני עדיין מקבל את אותה הודעת DRM.
דיברתי בבוקר עם הוט והם טוענים שהם לא חוסמים את ההקלטה, אבל אני לא בטוח שאני מאמין להם.
ברצוני לדעת אם יש אנשים שמקליטים עם VMC דרך הוט ונתקלו או לא נתקלו בבעיה דומה בימים האחרונים. זה יאמר לי אם הבעיה אצלי או אצל הוט.
1) כפי שרשמתי, אני משתמש ב megaepg מזה כחצי שנה, זאת לא הבעיה.
2) pixies הציע לעבור ל GBPVR שהיא תוכנה מקבילה ל VMC, ואני לא מעוניין לעבור אליה בשלב זה.
3) כפי שתקרא בכתבה שצירפת בעצמך, תראה שלהוט יש אפשרות ל"חסום" הקלטות. אם תבדוק בגוגל, אתה תראה לדוגמא שבקנדה יש מלחמה שלמה בנושא, מכיוון שחברות הכבלים שם עושות את זה בדיוק, חוסמות אפשרות להקליט ערוצים. מתברר שיש flag שהם יכולים להפעיל שמציין זאת בדיוק. מתברר גם ש VMC הינה התוכנה היחידה שמכבדת DRM ואת ה flag הזה, ושאר התוכנות לא מתייחסות אליו.
זה לא כזה הזוי שהוט החליטה לקדם את ה hot magic והדליקה את ה flag המדובר.
מידע נוסף בקשר ל flag ניתן לקרוא בשרשור הבא http://thegreenbutton.com/forums/1/2653 ... hread.aspx
2) pixies הציע לעבור ל GBPVR שהיא תוכנה מקבילה ל VMC, ואני לא מעוניין לעבור אליה בשלב זה.
3) כפי שתקרא בכתבה שצירפת בעצמך, תראה שלהוט יש אפשרות ל"חסום" הקלטות. אם תבדוק בגוגל, אתה תראה לדוגמא שבקנדה יש מלחמה שלמה בנושא, מכיוון שחברות הכבלים שם עושות את זה בדיוק, חוסמות אפשרות להקליט ערוצים. מתברר שיש flag שהם יכולים להפעיל שמציין זאת בדיוק. מתברר גם ש VMC הינה התוכנה היחידה שמכבדת DRM ואת ה flag הזה, ושאר התוכנות לא מתייחסות אליו.
זה לא כזה הזוי שהוט החליטה לקדם את ה hot magic והדליקה את ה flag המדובר.
מידע נוסף בקשר ל flag ניתן לקרוא בשרשור הבא http://thegreenbutton.com/forums/1/2653 ... hread.aspx
אני לא יודע בדיוק איך ה DRM עובד, נשמע לי הגיוני שהוט יכולה להדליק את הflag גם בערוץ 11, מה מונע ממנה?
DVD זה לא חוכמה מכיוון שמדובר בחיבור אנלוגי ולא דיגיטלי, ה flag המדובר לא עובר ולכן לא צפויה בעיה.
במקרה, אתה מחובר להוט ומקליט דרך VMC?
DVD זה לא חוכמה מכיוון שמדובר בחיבור אנלוגי ולא דיגיטלי, ה flag המדובר לא עובר ולכן לא צפויה בעיה.
במקרה, אתה מחובר להוט ומקליט דרך VMC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

להוט אין שום אפשרות לחסום הקלטה, מה גם ש-MegaEPG מכינה קובץ בעצמה ללא שום ביטים של חסימה ב-XML.
זה נשמע כמו בעייה שהתעוררה ב-VMC. התקנת במקרה SP2 או עדכונים אוטומטיים של ויסטה לאחרונה?... אני תמיד מכבה את העדכון האוטומטי, ובודק את ההסברים על כל עדכון ועדכון לפני שאני מתקין אותו. בעיקר את אלה שקשורים ל-Media Center.
זה נשמע כמו בעייה שהתעוררה ב-VMC. התקנת במקרה SP2 או עדכונים אוטומטיים של ויסטה לאחרונה?... אני תמיד מכבה את העדכון האוטומטי, ובודק את ההסברים על כל עדכון ועדכון לפני שאני מתקין אותו. בעיקר את אלה שקשורים ל-Media Center.
הבעיה היא לא רק בהקלטה אוטומטית, שאז הבעיה היתה יכולה לנבוע מ megaEPG. גם כאשר אני צופה בתוכנית, ולוחץ ידנית על כפתור ה record עדיין אני מקבל את הודעת ה DRM, כך שלא מדובר בבעיה שקשורה ל megaEPG
קראת את השרשור שצירפתי? אני חושב שלהוט (אם הם רוצים) יש אפשרות לחסום הקלטות. אני מקווה שאני טועה.
גם אני לא מאפשר עדכונים אוטומטיים, מאז העדכונים שגרמו לסרטים להמשיך לפעול ממצב השההיה כאשר פועל שומר המסך. אני אנסה היום בערב לשחזר גיבויי מלפני שבועיים, אבל אני לא אופטימי מכיוון שכבר ניסיתי לחזור ל restore point וזה לא עבד.
אם אני היחידי שנתקל בבעיה, אז בוודאות האשמה היא שלי ולא של הוט. זה יאפשר לי להתרכז בנסיון לפתרון הבעיה.
קראת את השרשור שצירפתי? אני חושב שלהוט (אם הם רוצים) יש אפשרות לחסום הקלטות. אני מקווה שאני טועה.
גם אני לא מאפשר עדכונים אוטומטיים, מאז העדכונים שגרמו לסרטים להמשיך לפעול ממצב השההיה כאשר פועל שומר המסך. אני אנסה היום בערב לשחזר גיבויי מלפני שבועיים, אבל אני לא אופטימי מכיוון שכבר ניסיתי לחזור ל restore point וזה לא עבד.
אם אני היחידי שנתקל בבעיה, אז בוודאות האשמה היא שלי ולא של הוט. זה יאפשר לי להתרכז בנסיון לפתרון הבעיה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין שום אפשרות טכנית לחסום הקלטה דרך Composite/S-Video.
גם, לא דרך svideo? אפשר רק בסקארט/hdmi מכיוון שהם חיבורים דיגיטליים?
משום מה ברח לי שאני מחובר דרך SVIDEO למחשב ולא רק סקארט לממיר...
אני אנסה לשחזר היום בערב את המחשב, ונראה מה יהיה.
תודה, אלו בשורות ממש טובות. אני מעדיף שבעיה תהיה אצלי מאשר אצל הוט, כך אני יכול להתמודד איתה...
משום מה ברח לי שאני מחובר דרך SVIDEO למחשב ולא רק סקארט לממיר...
אני אנסה לשחזר היום בערב את המחשב, ונראה מה יהיה.
תודה, אלו בשורות ממש טובות. אני מעדיף שבעיה תהיה אצלי מאשר אצל הוט, כך אני יכול להתמודד איתה...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
כפי שאמרתי, הסיכי שHOT יחסמו הוא קטן ואפסי נקודה.
מה עם לאפס את המדיה סנטר?
http://thedigitallifestyle.com/cs/blogs ... -quot.aspx
מה עם לאפס את המדיה סנטר?
http://thedigitallifestyle.com/cs/blogs ... -quot.aspx
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי אין שום בעייה בממיר, כי אתה אומר שב-Live TV יש לך תמונה, ואז זה גם אומר שאין בעיית חומרה.
משהו נדפק לך ברמת התוכנה בלבד. מה בדיוק, אין לי מושג. אני הייתי מתקין מחדש ויסטה או עובר לתוכנה אחרת.
משהו נדפק לך ברמת התוכנה בלבד. מה בדיוק, אין לי מושג. אני הייתי מתקין מחדש ויסטה או עובר לתוכנה אחרת.
כרגע גיליתי שהממיר השני בבית השתגע. אשתי נזכרה לומר לי שהיא נתקה אותו מהחשמל לפני יומיים שלשה (בערך בזמן שמחשב התחיל עם הבעיות). הוא לא נדלק וכל הנוריות שלו מהבהבות. יבואו מהוט ביום שני לבדוק.
pixies, שחזרתי את המערכת 3 שבועות אחורה, הרבה לפני שהתחילו הבעיות. השחזור הוא שחזור מלא של כונן C ולכן זאת לא יכולה להיות בעית תוכנה. אגב, דרך dscaler אני מצליח להקליט ללא בעיה, כנראה שהוא לא בודק את הסיגנל. אתה עדיין חושב שמדובר בבעית תוכנה? אם כן, אשמח להסבר מדוע אתה חושב כך?
אני חושב שמשהו דפוק בסיגנל שמגיע דרך הממיר, יכול להיות שבגלל זה הממיר השני השתגע.
זאת הפעם הראשונה שאני מרגיש חסר אונים. למעט בעיה בהוט אין לי מושג מה השתבש.
pixies, שחזרתי את המערכת 3 שבועות אחורה, הרבה לפני שהתחילו הבעיות. השחזור הוא שחזור מלא של כונן C ולכן זאת לא יכולה להיות בעית תוכנה. אגב, דרך dscaler אני מצליח להקליט ללא בעיה, כנראה שהוא לא בודק את הסיגנל. אתה עדיין חושב שמדובר בבעית תוכנה? אם כן, אשמח להסבר מדוע אתה חושב כך?
אני חושב שמשהו דפוק בסיגנל שמגיע דרך הממיר, יכול להיות שבגלל זה הממיר השני השתגע.
זאת הפעם הראשונה שאני מרגיש חסר אונים. למעט בעיה בהוט אין לי מושג מה השתבש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קשה לי להאמין שיש לך בעיית חומרה כלשהי, בממיר או בחומרת המחשב.
אם אתה מצליח לקבל בעזרת תוכנה כלשהי תמונה ברורה ויפה של מוצא הממיר, הבעייה היא בתוכנה בלבד. קח בחשבון שלא תמיד שחזור מערכת מחזיר אותך באופן מוחלט למצב הקודם, ואז אין ברירה אלא להתקין הכל מחדש.
אם אתה מצליח לקבל בעזרת תוכנה כלשהי תמונה ברורה ויפה של מוצא הממיר, הבעייה היא בתוכנה בלבד. קח בחשבון שלא תמיד שחזור מערכת מחזיר אותך באופן מוחלט למצב הקודם, ואז אין ברירה אלא להתקין הכל מחדש.