בסקארלט החדשה יש את הפיטצ'ר של ה Trumotion) 100MHZ)
בשידורי טלוויזיה רגילים (בשביל ההורים שלי רואים בעיקר ערוץ 2 או 10
לפעמים גם כמה ערוצי סרטים - בנתיים עם ממיר רגיל בעתיד יחליפו לHD של הוט).
האם יראו תמונה יותר טובה מאשר בטלוויזיות אחרות שאין להם את האופצייה הנ"ל או
שזה טוב רק לסרטים? ועד כמה הקונטרטס של 1:100,000 משחק תפקיד בעניין?
תודה מראש,
אביעד.
שידורי טלוויזה בסקארלט החדשה - שאלה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
True motion (שזה אגב 100HZ ולא 100MHZ - שזה פי מיליון) עובד על כל סוג תוכן, הוא מכניס פריימים ביניים ובכך גורם לתנועה יותר רציפה.
צריך להגדיר מה זה תמונה יותר טובה. רבים אוהבים את זה ויש כאלה שפחות אוהבים את זה (בכל סוגי המסכים) אבל זה עובד באותה צורה גם בסרטים וגם בטלויזיה רגילה.
לגבי קונטרסט, יש מושג שקוראים לו ON-OFF CONTRAST ו-ANSI CONTRAST. כשמדובר ב-ON-OFF CONTRAST כמו ב-LCD, אז מספרים אסטרונומיים פחות רלוונטים כי זה רק אומר שאפשר לכבות לחלוטין את התאורה האחורית וזה לא משהו שיכול בפועל לקרות עם תוכן אמיתי.
צריך להגדיר מה זה תמונה יותר טובה. רבים אוהבים את זה ויש כאלה שפחות אוהבים את זה (בכל סוגי המסכים) אבל זה עובד באותה צורה גם בסרטים וגם בטלויזיה רגילה.
לגבי קונטרסט, יש מושג שקוראים לו ON-OFF CONTRAST ו-ANSI CONTRAST. כשמדובר ב-ON-OFF CONTRAST כמו ב-LCD, אז מספרים אסטרונומיים פחות רלוונטים כי זה רק אומר שאפשר לכבות לחלוטין את התאורה האחורית וזה לא משהו שיכול בפועל לקרות עם תוכן אמיתי.
עופר, קודם כל תודה על המידע!
האם יצא לך לראות את הטלוויזיה "בפעולה" בשידורי טלוויזה?
איך התמונה יחסית לטלוויזיות אחרות?
איך הטלוויזיה הנ"ל יחסית לפיליפס באותו סדר גודל של מפרט? (FHD, אותו קונטרטסט וכו'..).
שוב תודה,
אביעד.
האם יצא לך לראות את הטלוויזיה "בפעולה" בשידורי טלוויזה?
איך התמונה יחסית לטלוויזיות אחרות?
איך הטלוויזיה הנ"ל יחסית לפיליפס באותו סדר גודל של מפרט? (FHD, אותו קונטרטסט וכו'..).
שוב תודה,
אביעד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
לצערך אני לא רואה ערוצי SD ולא מחובר לא ליס ולא להוט (כל התוכן שלי הוא ב HD ומהרשת) ככה שלא אוכל לתת לך חוו"ד לגבי הנושא הזה. לגבי ה100MHZ ספציפית, אני אישית שמתי אותו על OFF כי אצלי לפחות הוא גורם כמעט בכל סרט או פרק בסידרה ל"מריחות" מסביב לדמויות נעות ואני אישית לא מוכן לראות כך טלוויזיה. מבחינתי כל הפיטצ'ר הזה הוא סתם HYPE אחד גדול בהתחשב במימוש הגרוע שלו, לפחות בדגם הזה (לא בדקתי את זה לעומק בדגמים אחרים אבל הבנתי שזה קורה ברמה כזו או אחרת בכל טלוויזיה על 100HZ).scifer244 כתב:בעיון בפורום ראיתי שאתה "חזק" בענייני הסקארלט - אז אני מפנה אליך אישית הודעה שכתבתי בפורום:
"בסקארלט החדשה יש את הפיטצ'ר של ה Trumotion) 100MHZ)
בשידורי טלוויזיה רגילים (בשביל ההורים שלי רואים בעיקר ערוץ 2 או 10
לפעמים גם כמה ערוצי סרטים - בנתיים עם ממיר רגיל בעתיד יחליפו לHD של הוט).
האם יראו תמונה יותר טובה מאשר בטלוויזיות אחרות שאין להם את האופצייה הנ"ל או
שזה טוב רק לסרטים? ועד כמה הקונטרטס של 1:100,000 משחק תפקיד בעניין? "
בנוסף:
1. איך אתה מתרשם מהטלוויזיה?
2. האם היא כדאית?
3. יחסית לפיליפס עם פחות אות יותר אותו מפרט - מה יותר כדאי?
(בחנות דווקא נראה שבפיליפס (תלוי כמובן בדגם) התמונה מרוחה)
תודה מראש,
אביעד....
לגבי ה"בנוסף":
1. סה"כ די מרוצה מהאיכות, אין לי יותר מידיי למה להשוות - המקסימום זה היונדאי 37 אינץ ה"ישנה" שלי ומשם יש שיפור, לא גדול מאוד אבל שיפור.
2. את האמת? אני אישית לא לגמרי מרוצה. היישום הלא מוצלח של ה 100HZ והעובדה שקיבלתי 2 טלוויזיות עם זליגת אור (הראשונה ברמה מטורפת שהוחלפה יאמר לזכותם והשנייה ברמה "קבילה" אבל בעיניי עדיין מורגשת) הפכו את כל החוויה לרחוקה ממשולמת.
3. לא מכיר את הפיליפס.