שאלות לפני התקנת YES-HD-MAX
לאור מה שקורה בערוץ 10 והצפי שערוץ 22 יחלש בגלל שלא תהיה תחרות יותר , החלטתי לשדרג את המנוי יס שלי ולעבור ל-YESHD MAX .
קיבלתי את חבילת המנוי החדש אבל את זה הוצאתי דיי בקושי ואחרי ויכוחים רבים איתם וכמה סבבים של שיחות ובאיומי התנתקות .
ההתקנה נקבעה ליום ראשון ומקווה שתוכלו לעזור לי עם תשובות לכמה שאלות קשורות לעיניין הזה :
1.איך אוכל להבטיח שמה שנאמר לי טלפונית זה יהיה גם מה שאשלם בתום החודש הראשון ולא אמצא את עצמי מחוייב על עלויות אחרות ? חשבתי אולי לפרט את כל התנאים בטופס שבו אחתום בתום ההתקנה . זה יעזור ?
2.איכות ה-SD . בעבר היה לי ממיר YES-HD וסבלתי מאוד מאיכות ה-SD . עופר כתב כאן שאיכות ה-SD ב-HD-MAX-HD משופרת אבל לא זוכר אם הוא התכוון שהיא משופרת דרך ה-HDMI או שצריך להתחבר RGB עבור ה-SD , דבר שיהיה מאוד לא נוח ?
3.השלט האוניברסלי של יס . האם טכנאי יס שמגיע יוכל לתכנת את השלט בהתאם לסוג הטלויזיה והרסיבר שיש לי או שזה משהו שאצטרך להסתדר איתו לבד ?
4.איך מקבלים את ההטבה של חודשיים חינם ? פשוט לא משלמים על המנוי חודשיים או שבמשך הזמן מורידים מעלות המנוי את הסכום הממוצע של ההטבה בהתיחס ל-36 חודשים של ההתחיבות ?
5.יש הטבות נוספות שאוכל לקבל כמנוי חדש של YES-HD-MAX ( אינטרנט , DVD-BOX...) ?
תודה מראש !
קיבלתי את חבילת המנוי החדש אבל את זה הוצאתי דיי בקושי ואחרי ויכוחים רבים איתם וכמה סבבים של שיחות ובאיומי התנתקות .
ההתקנה נקבעה ליום ראשון ומקווה שתוכלו לעזור לי עם תשובות לכמה שאלות קשורות לעיניין הזה :
1.איך אוכל להבטיח שמה שנאמר לי טלפונית זה יהיה גם מה שאשלם בתום החודש הראשון ולא אמצא את עצמי מחוייב על עלויות אחרות ? חשבתי אולי לפרט את כל התנאים בטופס שבו אחתום בתום ההתקנה . זה יעזור ?
2.איכות ה-SD . בעבר היה לי ממיר YES-HD וסבלתי מאוד מאיכות ה-SD . עופר כתב כאן שאיכות ה-SD ב-HD-MAX-HD משופרת אבל לא זוכר אם הוא התכוון שהיא משופרת דרך ה-HDMI או שצריך להתחבר RGB עבור ה-SD , דבר שיהיה מאוד לא נוח ?
3.השלט האוניברסלי של יס . האם טכנאי יס שמגיע יוכל לתכנת את השלט בהתאם לסוג הטלויזיה והרסיבר שיש לי או שזה משהו שאצטרך להסתדר איתו לבד ?
4.איך מקבלים את ההטבה של חודשיים חינם ? פשוט לא משלמים על המנוי חודשיים או שבמשך הזמן מורידים מעלות המנוי את הסכום הממוצע של ההטבה בהתיחס ל-36 חודשים של ההתחיבות ?
5.יש הטבות נוספות שאוכל לקבל כמנוי חדש של YES-HD-MAX ( אינטרנט , DVD-BOX...) ?
תודה מראש !
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
1. לא בטוח, תצטרך לעקוב
2. תלוי במסך. לחלק השיפור היה ניכר מאוד (אצלי) לחלק לא (בעיקר בעלי הפלזמות של פנסוניק שהתרגלו לראות SD מצוין)
3. הוא ינסה, אבל יש חוברת וזה לא מסובך
4. שאל את יס
5. לא שאני מכיר, אבל כל יום יש משהו חדש
תתחדש
2. תלוי במסך. לחלק השיפור היה ניכר מאוד (אצלי) לחלק לא (בעיקר בעלי הפלזמות של פנסוניק שהתרגלו לראות SD מצוין)
3. הוא ינסה, אבל יש חוברת וזה לא מסובך
4. שאל את יס
5. לא שאני מכיר, אבל כל יום יש משהו חדש
תתחדש
העם דורש..... כל מיני דברים
1. תבקש שישלחו לך עותק של החוזה לפני ההתקנה.
2. האיכות יותר טובה ממיר HD רגיל ולפי מה שאומרים
זה גם תלוי במסך.
3. הטכנאי אמור לעשות את זה.
4. לא משלמים את החודשיים הראשונים.
5. אתה יכול לקבל כל מה שתצליח להוציא מהם,
אבל אחרי שסגרתם הם לא יתנדבו לתת לך יותר כלום.
בד"כ מספר סרטי DVD-BOX זה משהו שמקבלים
כשסוגרים עיסקה חדשה.
2. האיכות יותר טובה ממיר HD רגיל ולפי מה שאומרים
זה גם תלוי במסך.
3. הטכנאי אמור לעשות את זה.
4. לא משלמים את החודשיים הראשונים.
5. אתה יכול לקבל כל מה שתצליח להוציא מהם,
אבל אחרי שסגרתם הם לא יתנדבו לתת לך יותר כלום.
בד"כ מספר סרטי DVD-BOX זה משהו שמקבלים
כשסוגרים עיסקה חדשה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כיום אין הבדל באיכות התמונה ב- SD בממיר ה- HD הרגיל ובממיר MaxHD - זו אותה התוכנה בדיוק. כל השיפורים תלויים בתוכנה ולא בחומרה ולכן אין הבדל.
אין לי מושג לגבי המחירים. אם סיכמת איתם על משהו תדאג להקליט את השיחה ותבקש לפני שאתה סוגר את העסקה שישלחו לך בפקס או במייל את פרטי ההסכם ושהכל יהיה מודפס - לא בכתב יד.
כמו ש- Yondalar אמר, בדר"כ מקבלים כמה סרטי DVDbox מתנה. אני קיבלתי שלושה בלי שביקשתי בכלל.
אין לי מושג לגבי המחירים. אם סיכמת איתם על משהו תדאג להקליט את השיחה ותבקש לפני שאתה סוגר את העסקה שישלחו לך בפקס או במייל את פרטי ההסכם ושהכל יהיה מודפס - לא בכתב יד.
כמו ש- Yondalar אמר, בדר"כ מקבלים כמה סרטי DVDbox מתנה. אני קיבלתי שלושה בלי שביקשתי בכלל.
היי, התחברתי בשבוע שעבר, תדאג לקבל את כל מה שסוכם בניכם בכתב.
את החודשיים הראשונים אתה פשוט לא משלם.
אני הוצאתי מהם בנוסף לחודשיים עשרה סרטים, חודשיים ספורט 5 HD חינם, זיכוי של 100 ש"ח (במקום לתת לי חצי שנה אגו טוטאל חינם) וכמובן התקנה חינם.
לגבי שאר השאלות כבר ענו לך מעליי.
אני הוצאתי מהם בנוסף לחודשיים עשרה סרטים, חודשיים ספורט 5 HD חינם, זיכוי של 100 ש"ח (במקום לתת לי חצי שנה אגו טוטאל חינם) וכמובן התקנה חינם.
לגבי שאר השאלות כבר ענו לך מעליי.
תודה על התגובה . אתה היית מנוי ביס בעבר ?
את המבצע שאתה מציין היתי יכול לקבל בלי YES-HD-MAX אלא רק עם YES-HD
מה שהציעו לי זה MAXHD עם כל ערוצי ה-HD בלי 5HD + בסיס + סרטים + 5 חבילות תוכן לבחירה ב-260 שח לחודש . בנוסף חודש חינם ו-3 חודשי MAX חינם שזה עוד 180 שח . על ההתקנה היתי צריך לשלם 140 שח . את הערוץ 5HD אוכל להזמין בתמורה ל-25 שח לחודש .
רציתי לבקש מהם עוד כמה חבילות תוכן אבל ראיתי שחבילות התוכן האחרות פשוט לא מעניינות אותי . גם ככה בקושי רב בחרתי את חמשת החבילות שנתנו לבחור .
בגדול זה נראה לי מחיר סביר . ביקשתי מהם הכל בכתב ואמרו לי שישלחו לי בדואר תוך כמה ימים . אם יעשו תרגילים מלוכלכים , אני אחכה להם בפינה ...
את המבצע שאתה מציין היתי יכול לקבל בלי YES-HD-MAX אלא רק עם YES-HD
מה שהציעו לי זה MAXHD עם כל ערוצי ה-HD בלי 5HD + בסיס + סרטים + 5 חבילות תוכן לבחירה ב-260 שח לחודש . בנוסף חודש חינם ו-3 חודשי MAX חינם שזה עוד 180 שח . על ההתקנה היתי צריך לשלם 140 שח . את הערוץ 5HD אוכל להזמין בתמורה ל-25 שח לחודש .
רציתי לבקש מהם עוד כמה חבילות תוכן אבל ראיתי שחבילות התוכן האחרות פשוט לא מעניינות אותי . גם ככה בקושי רב בחרתי את חמשת החבילות שנתנו לבחור .
בגדול זה נראה לי מחיר סביר . ביקשתי מהם הכל בכתב ואמרו לי שישלחו לי בדואר תוך כמה ימים . אם יעשו תרגילים מלוכלכים , אני אחכה להם בפינה ...
Geniarus כתב:היי, התחברתי בשבוע שעבר, תדאג לקבל את כל מה שסוכם בניכם בכתב.
לגבי שאר השאלות כבר ענו לך מעליי....
אני בטוח שאין לך שום סיבה להיות מודאג, מהסיבה הפשוטה שהמבצע שלך אינו חריג, הרי ידוע כי יס היום מוכנים לבוא לקראת לקוחות קיימים ולתת להם מבצעים של לקוחות חדשים, בהנחה שב- 259 ש"ח כל לקוח קיים שיתעקש יכול לקבל את כל החבילות (מסלול טופ) ו- YES MAX HD אזי ב- 260 ש"ח הם נתנו לך אפילו טיפה פחות ולכן הם יעמדו בשקט בהתחייבות שלהם, הם נוטים לברוח מהתחייבויות רק כשמדובר בהטבה יוצאת דופן.
תדרוש מהטכנאי שיגדיר לך את הרסיבר והטלוויזיה כמו שצריך, ותוודא שאכן זה בוצע יחד איתו, אין לטכנאי לאן למהר וגם במידה והוא לא מצליח תבקש ממנו שיפנה לעזרה למוקדנים.
לגבי הטבות, כלקוח קיים אתה יכול לדרוש הנחה באינטרנט במידה ואתה מנוי ADSL בבזק, חבילת 1.5 מגה הם יכולים לתת לך בכ- 49 ש"ח, וחבילת 2.5 מגה ב- 59 (גם כשאתה לקוח קיים).
לגבי DVD BOX, זה לא שווה הרבה, מספיק שאתה נרשם לאתר YESONLINE ואתה מקבל 2 סרטים, אני מניח שכהטבה שירותית הם ישמחו לתת לך אפילו עוד 3.
תהנה.
תדרוש מהטכנאי שיגדיר לך את הרסיבר והטלוויזיה כמו שצריך, ותוודא שאכן זה בוצע יחד איתו, אין לטכנאי לאן למהר וגם במידה והוא לא מצליח תבקש ממנו שיפנה לעזרה למוקדנים.
לגבי הטבות, כלקוח קיים אתה יכול לדרוש הנחה באינטרנט במידה ואתה מנוי ADSL בבזק, חבילת 1.5 מגה הם יכולים לתת לך בכ- 49 ש"ח, וחבילת 2.5 מגה ב- 59 (גם כשאתה לקוח קיים).
לגבי DVD BOX, זה לא שווה הרבה, מספיק שאתה נרשם לאתר YESONLINE ואתה מקבל 2 סרטים, אני מניח שכהטבה שירותית הם ישמחו לתת לך אפילו עוד 3.
תהנה.
כמה חבילות יותר או פחות או 10 שח לכאן או לכאן , זה לא מה שמדאיג אותי . חבילות כמו חווית הרוסית , משחקים , בינלאומית , רוסית ( חחח , זו לא טעות - קיימת חבילה אחת בשם "חבילה רוסית" ועוד חבילה בשם "החוויה הרוסית" אבל מה לעשות שיש גם כאלה שלא דוברי רוסית ) , ערבית , בינלאומית לא מעניינות אותי כלל . והנה איך הם ניפחו את 6 חבילות שמעניינות אולי 5% מהלקוחות בשם המסחרי והמפוצץ "6 חבילות תוכן " .
מה שמדאיג אותי זה שהיום איך שלא מסתכלים אין כל אלטרנטיבה אחרת . ההתענינות ב-DTT יורדת בגלל הירידה הצפויה של ערוץ 10 .אני כבר שומע על כאלה שמתחרטים על רכישת הממיר הדיגיטלי כבר לפני פתיחת השידורים הדיגיטליים . ערוץ 2 לא מאויים במלחמת הרייטינג וסביר להניח שגם הם ישקיעו הרבה פחות בתכנים עתידיים. אז יס ישקיעו עכשיו ברכישת ערוצים או תכנים חדשים ? "חבילת השפות" של פעם התפרקה ל-4 חבילות שונות . "חבילת הסדרות של HD " התפצלה לשני ערוצים ובין התכנים רואים גם אפסקיילים של SD . בקיצור , יס התחילו להבין שהשוק חוזר לידיים שלהם ומאותתים שהלקוחות לא ממש יהנו מזה .
מה שמדאיג אותי זה שהיום איך שלא מסתכלים אין כל אלטרנטיבה אחרת . ההתענינות ב-DTT יורדת בגלל הירידה הצפויה של ערוץ 10 .אני כבר שומע על כאלה שמתחרטים על רכישת הממיר הדיגיטלי כבר לפני פתיחת השידורים הדיגיטליים . ערוץ 2 לא מאויים במלחמת הרייטינג וסביר להניח שגם הם ישקיעו הרבה פחות בתכנים עתידיים. אז יס ישקיעו עכשיו ברכישת ערוצים או תכנים חדשים ? "חבילת השפות" של פעם התפרקה ל-4 חבילות שונות . "חבילת הסדרות של HD " התפצלה לשני ערוצים ובין התכנים רואים גם אפסקיילים של SD . בקיצור , יס התחילו להבין שהשוק חוזר לידיים שלהם ומאותתים שהלקוחות לא ממש יהנו מזה .
לא בטוח שאני מסכים, יש נטיה לנתח כל הזמן את המהלכים של החברות כאילו ה- DTT זה מה שעושה את כל ההבדל, כאשר למעשה אני בטוח שבדיקה פשוטה תגלה שמבצעים מהסוג שיש כרגע הם בהרבה מקרים מבצעי קיץ שחוזרים כל שנה (הרבה אנשים מתחילים לראות טלוויזיה בקיץ וזה גם הזמן של מעבר הדירות וכו').Jeff כתב:כמה חבילות יותר או פחות או 10 שח לכאן או לכאן , זה לא מה שמדאיג אותי . חבילות כמו חווית הרוסית , משחקים , בינלאומית , רוסית ( חחח , זו לא טעות - קיימת חבילה אחת בשם "חבילה רוסית" ועוד חבילה בשם "החוויה הרוסית" אבל מה לעשות שיש גם כאלה שלא דוברי רוסית ) , ערבית , בינלאומית לא מעניינות אותי כלל . והנה איך הם ניפחו את 6 חבילות שמעניינות אולי 5% מהלקוחות בשם המסחרי והמפוצץ "6 חבילות תוכן " .
מה שמדאיג אותי זה שהיום איך שלא מסתכלים אין כל אלטרנטיבה אחרת . ההתענינות ב-DTT יורדת בגלל הירידה הצפויה של ערוץ 10 .אני כבר שומע על כאלה שמתחרטים על רכישת הממיר הדיגיטלי כבר לפני פתיחת השידורים הדיגיטליים . ערוץ 2 לא מאויים במלחמת הרייטינג וסביר להניח שגם הם ישקיעו הרבה פחות בתכנים עתידיים. אז יס ישקיעו עכשיו ברכישת ערוצים או תכנים חדשים ? "חבילת השפות" של פעם התפרקה ל-4 חבילות שונות . "חבילת הסדרות של HD " התפצלה לשני ערוצים ובין התכנים רואים גם אפסקיילים של SD . בקיצור , יס התחילו להבין שהשוק חוזר לידיים שלהם ומאותתים שהלקוחות לא ממש יהנו מזה ....
לטעמי לא יס ולא הוט "לחוצים אש" מהמנוף שיהיה ללקוחות מהתחלת השידורים הדיגיטליים הקרקעיים ולמרות הכל ניתן לחוש בסוג של הזדרזות מטעם החברות לחייב כמה שיותר אנשים לחבילות גדולות כנראה כהשפעה משנית מה- DTT.
אני חייב לציין לגבי יס שאני חש שלמרות הביקורות, ויש לי ביקורות, המקס HD זה בהחלט קפיצת מדרגה בשידורים הדיגיטליים, אם אני מוסיף לזה כמה מהסדרות החדשות שהוקרנו בחצי שנה האחרונה, את זה שסוף סוף סרטי הקיץ הגדולים משודרים בדולבי דיגיטל 5.1 אני דווקא חושב שלראשונה מזה שנה יש רוח של שינוי ושיפור התכנים והשירות שאנחנו מקבלים. יש שדרוג של ממיר ה- HD, יכולת להזמין באינטרנט דרך ממיר המקס, אלו דברים שלא ראינו בשנה האחרונה כמעט בכלל.
אז נכון שהחבילות זה קשקוש, אני מודה שאני בכלל מחזיק בחבילת הטופ בגלל שזה היה או לשלם על זה 10 ש"ח או לשלם על ה-MUSIC SELECT כמה שקלים יותר, אז למה לא לקבל את זה כלול בחבילה.
אנחנו עדיין שוק קטן מאוד, מבודד ודובר שפה מוזרה (מה לעשות הכל יחסי) אז אי אפשר לצפות שהכל יהיה פה כאן עכשיו ובמחיר נמוך מבחו"ל כי זה פשוט לא הגיוני כלכלית, ולמרות הכל, ממיר מתקדם ושלט שעוצב במיוחד מראים על השקעה מסיבית בתשתיות ותקציבים שבכל זאת ראויים לברכה. כשבפעם הבאה תראה את הסרט או הסדרה האהובים עליך באיכות HD כשהרסיבר מופעל, אני מקווה שתרגיש שבכל זאת יס לא יושבים בחיבוק ידיים כי ערוץ 10 במשבר וה- DTT הוא לא כזה מדהים (הוא גם לא היה מדהים לפני פשוט בגלל הלובי של אותם כבלים ולוויין).
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
א. בהנחה ש- yes לא תשנה את המודל שלה אז ערוצים חדשים שיתווספו יהיו פתוחים חינם בהנחה שיש לך את גרסת ה- SD שלהם פתוחה אצלך. זה כולל את Fox sports HD בהנחה שיש לך את חבילת הספורט. אבל שוב, זה תלוי במודל. אני מקווה שזה ימשיך להיות כמו שזה היום.amirn כתב:מספר שאלות נוספות בנושא (מקווה שלא מתפרץ... חבל לפתוח שרשור חדש)
א. מה בקשר לערוצי HD חדשים שיתווספו במהלך ההתחייבות, האם הם יכללו חינם? (למשל FOX SPORT HD)
ב. האם YES מספקים כבל HDMI או COMPONENTS בהתקנה?
תודה...
ב. אני לא יודע לגבי component - אולי צריך לבקש מהם מראש, אבל HDMI מסופק בכל מקרה בהתקנה.