מדוע מהדורת מבט בערוץ 1 משודרת באיכות נמוכה?
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מהדורת מבט המשודרת בערוץ 1 ב21.00 עם ינון מגל ומירב מילר היא לדעתי איכותית מבחינת התוכן, וכמובן אין פרסומות.
אולם איכות השידור ממש נמוכה.למשל עיניי המגישים כאילו יש ריסים כפולים,כתבות וידיאו מהשטח ניראות כאילו צולמו בליווי סופת חול ומיסוך.המון ריצוד והבוב ברקע.
האם בעידן החדש של הHD אנו צפויים לקבל סופסופ מהדורה באיכות שידור טכנית ראויה?
יצוין שדווקא שידורי ספורט ואקטואליה בערוץ 1 משודרים באיכות טובה וסבירה הרבה יותר.
נראה כאילו לא השתנה מאז מהדורת החדשות הראשונה ששודרה בצבע ב1983 שום דבר פרט למגישים שיצאו לגמלאות.
הרושם שלי שציוד השידור של המהדורה לא השתנה.
מהדורת מבט הראשונה בצבע, פברואר '83, באיכות גבוהה:
://www.televizia.net/vb/showthread.php%3Fp ... r_embedded
אולם איכות השידור ממש נמוכה.למשל עיניי המגישים כאילו יש ריסים כפולים,כתבות וידיאו מהשטח ניראות כאילו צולמו בליווי סופת חול ומיסוך.המון ריצוד והבוב ברקע.
האם בעידן החדש של הHD אנו צפויים לקבל סופסופ מהדורה באיכות שידור טכנית ראויה?
יצוין שדווקא שידורי ספורט ואקטואליה בערוץ 1 משודרים באיכות טובה וסבירה הרבה יותר.
נראה כאילו לא השתנה מאז מהדורת החדשות הראשונה ששודרה בצבע ב1983 שום דבר פרט למגישים שיצאו לגמלאות.
הרושם שלי שציוד השידור של המהדורה לא השתנה.
מהדורת מבט הראשונה בצבע, פברואר '83, באיכות גבוהה:
://www.televizia.net/vb/showthread.php%3Fp ... r_embedded
-
זורו44
- חבר מכור קשה

אני מעריך שרונה קינן חטפה את שוק חייה אם צפתה בשידור המוקלט.
השאלה אם מגיע צל"ש לעובדים ברשות שמוציאים שידור עם האמצעים
העומדים לרשותם?
או שמגיע ל2.5 מיליון בתיי אב שאמורים לשלם אגרה פיצוי על עוגמת
נפש מהשידור הממלכתי על "ביזיון השידור והצגתו בצורה דוחה".
השאלה אם מגיע צל"ש לעובדים ברשות שמוציאים שידור עם האמצעים
העומדים לרשותם?
או שמגיע ל2.5 מיליון בתיי אב שאמורים לשלם אגרה פיצוי על עוגמת
נפש מהשידור הממלכתי על "ביזיון השידור והצגתו בצורה דוחה".
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני מניח שמקימי הערוץ לא מרגישים בהבדל באיכות ביחס לשאר הערוצים !?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
צריך לזכור שהציוד שלהם (צילום, עריכה, קלטות, מכשירי וידאו) מאוד מאוד ישנים.
אפשר למתוח את אורך החיים של הציוד הזה לאורך זמן מה, אבל בשלב מסויים האיכות מדרדרת.
גם בערוץ 2 יש בעיות של תמונה כפולה לפעמים ואיכות גרועה. בזמנו הייתי מקליט את הסיכום השבועי של ערוץ 2 כי הוא היה בכזו איכות מזעזעת שאפשר היה להשתמש בזה בתור REFERENCE של כל הבעיות וידאו שקיימות עלי אדמות ברצף. עד היום יש לי הקלטות מלפני כמה שנים של קטעים כאלה לצורכי בדיקה.
אפשר למתוח את אורך החיים של הציוד הזה לאורך זמן מה, אבל בשלב מסויים האיכות מדרדרת.
גם בערוץ 2 יש בעיות של תמונה כפולה לפעמים ואיכות גרועה. בזמנו הייתי מקליט את הסיכום השבועי של ערוץ 2 כי הוא היה בכזו איכות מזעזעת שאפשר היה להשתמש בזה בתור REFERENCE של כל הבעיות וידאו שקיימות עלי אדמות ברצף. עד היום יש לי הקלטות מלפני כמה שנים של קטעים כאלה לצורכי בדיקה.
-
זורו44
- חבר מכור קשה

"כזו איכות מזעזעת שאפשר היה להשתמש בזה בתור REFERENCE של כל הבעיות וידאו שקיימות עלי אדמות ברצף"ציטוט.
אני גם רואה מזוית זו את איכות הוידיאו וזה בהחלט מקור למידה "איך עושים זאת לא נכון"? .אך לא מסתדר לי שמהדורת חדשות מרכזית שמצוטטת ומוקרנת כמקור רשמי
ברשתות זרות בעולם,ככה מיצגת מדינה שמבחינת פיתוח הייטק וצבא במקומות מתקדמים בעולם נראית?
הריי זה החזית של המדינה.את הפלטפורמה הזאת רואים במשרדיי ממשלה ועוקבים אחריי כל מה שנאמאר בערוץ הראשון.
שרים וממונים על הרשות מתאים להם כך להיראות כמו ת.*ת שלא עבר ניקוי.
נזכרתי במשהו:אם הגעתי ל1000 הודעות מגיעה לי סמל נוסף של "אוזניה"
או דלי מים קרים ומעופשים
אני גם רואה מזוית זו את איכות הוידיאו וזה בהחלט מקור למידה "איך עושים זאת לא נכון"? .אך לא מסתדר לי שמהדורת חדשות מרכזית שמצוטטת ומוקרנת כמקור רשמי
ברשתות זרות בעולם,ככה מיצגת מדינה שמבחינת פיתוח הייטק וצבא במקומות מתקדמים בעולם נראית?
הריי זה החזית של המדינה.את הפלטפורמה הזאת רואים במשרדיי ממשלה ועוקבים אחריי כל מה שנאמאר בערוץ הראשון.
שרים וממונים על הרשות מתאים להם כך להיראות כמו ת.*ת שלא עבר ניקוי.
נזכרתי במשהו:אם הגעתי ל1000 הודעות מגיעה לי סמל נוסף של "אוזניה"
או דלי מים קרים ומעופשים