האם יש דרך קלה יותר להגדיר את ערוצי הטלויזיה במדיה פורטל מזו

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

האם יש דרך קלה יותר להגדיר את ערוצי הטלויזיה במדיה פורטל מזו המפורטת במדריך:http://www.hometheater.co.il/article01282

כי להוסיף אחד אחד מיס זה טירוף....

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

עם התוכנה החינמית GBPVR זה יותר קל, והיא גם עובדת עם ה-AverMedia M785. בקרוב ייצא מדריך התקנה והגדרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

pixies כתב:עם התוכנה החינמית GBPVR זה יותר קל, והיא גם עובדת עם ה-AverMedia M785. בקרוב ייצא מדריך התקנה והגדרה.
...
הממ אבל זו תוכנת מדיה סנטר נפרדת לא?.. זה לא תוסף למדיהפורטל או משהו כזה אני מבין?..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

כן, זו תוכנת מדיה סנטר בפני עצמה.
המדיה פורטל, למרבה הצער, עשו את העסק מאוד מסורבל בכל מה שקשור להגדרת כרטיסי טלוויזיה ויכולות PVR. זה מתחיל בהתקנה מורכבת של SQL Database, ומסתיים בהגדרה מורכבת ומייגעת של הערוצים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

pixies כתב:כן, זו תוכנת מדיה סנטר בפני עצמה.
המדיה פורטל, למרבה הצער, עשו את העסק מאוד מסורבל בכל מה שקשור להגדרת כרטיסי טלוויזיה ויכולות PVR. זה מתחיל בהתקנה מורכבת של SQL Database, ומסתיים בהגדרה מורכבת ומייגעת של הערוצים.
...
הממ אז אין ברירה מלהשתמש בתכנה אחרת לטלוזיה?..
אז אם כבר אני מפריד אז למה לא להשתמש במדיה סנטר של מיקרוסופט רק בשביל הPVR?..

ואיזה באסה שהם סירבלו את זה ככה....

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #6 

אז בכל הזמן הזה שאתה אובד עצות ומברר, יכולת כבר להכניס את הערוצים ידנית במדיה פורטל...

חוצמזה הבנתי שלא חיייבים להכניס את כל הערוצים, אז תכניס רק מה שאתה באמת צופה... (אני מניח שלא יותר מ 10 - 15 ערוצים וגם זה בהגזמה)

ssip96 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

staticx כתב:אז בכל הזמן הזה שאתה אובד עצות ומברר, יכולת כבר להכניס את הערוצים ידנית במדיה פורטל...

חוצמזה הבנתי שלא חיייבים להכניס את כל הערוצים, אז תכניס רק מה שאתה באמת צופה... (אני מניח שלא יותר מ 10 - 15 ערוצים וגם זה בהגזמה)
...
לא עניין של זמן בעיקר פשוט לא רוצה להתחיל לעבוד קשה לפני שאני מברר אם יש חלופה יותר טובה.
וזה לא ממש 15 ערוצים כי נכון בדר"כ זה הערוצים שאתה צופה בהם אבל כשמדובר בהקלטות מדי פעם רוצים להקליט תכנית גם בערוץ שבדר"כ אתה אפילו לא מזפזפ דרכו. ובכל זאת נראה לי קצת מוזר שאני צריך להכניס ערוץ ערוץ בצורה מסורבלת כזו.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”