מסתבר שגם סלקום תמכור iPhone...
-
Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
התפרסם ב YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746668,00.html
לא הגיוני שאפל הסכימה לתנאים שונים מול סלקום, מה שאומר שחברות הסלולר צריכות למכור 300,000 מכשירים בשנה למשך שלוש השנים הבאות!
הולך להיות מעניין...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746668,00.html
לא הגיוני שאפל הסכימה לתנאים שונים מול סלקום, מה שאומר שחברות הסלולר צריכות למכור 300,000 מכשירים בשנה למשך שלוש השנים הבאות!
הולך להיות מעניין...
אני לא רואה איך אני משתתף בחגיגה הזו אפילו שנרשמתי באתר אורנג'.
אפל אסרה על חברות הסלולאר לבדל את עצמן בכל צורה שהיא אפילו נאסר עליהן לשים מדבקה של אורנג' / פלאפון וכו על האייפון.. מה שמותיר להן להתחרות חזק בשטח של המחיר ובחבילות ה DATA.
החברות הולכות להכניס יד עמוקה מאד לכיס.. ולהתחרות מי מסבסדת הכי חזק את המכשיר.
מה שיחייב את הלקוח להתחייבות ארוכה וזה לא בא בחשבון מבחינתי.
מצד שני אם יציעו מכשיר ללא התחייבות ובמחיר סביר אני לוקח
אפל אסרה על חברות הסלולאר לבדל את עצמן בכל צורה שהיא אפילו נאסר עליהן לשים מדבקה של אורנג' / פלאפון וכו על האייפון.. מה שמותיר להן להתחרות חזק בשטח של המחיר ובחבילות ה DATA.
החברות הולכות להכניס יד עמוקה מאד לכיס.. ולהתחרות מי מסבסדת הכי חזק את המכשיר.
מה שיחייב את הלקוח להתחייבות ארוכה וזה לא בא בחשבון מבחינתי.
מצד שני אם יציעו מכשיר ללא התחייבות ובמחיר סביר אני לוקח
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
איזה מכה!! עכשיו לכל ישראלי יהיה אייפון... צריך לעבור מהר לנוקיה N97 
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
אני מניח שסלקום בונה על זה שבטווח הקצר הרבה אנשים היו עוזבים אותם לאורנג' או פלאפון בשביל אייפון אם הם לא היו מביאים את המכשיר?
900 אלף מכשירים ב3 שנים אומר רק דבר אחד - הם מקווים שאנשים יחליפו סלולרי כל שנה - שנה וחצי. אין שום מצב שכל כך הרבה אנשים ירצו אייפון ברגע שהמכשיר יהיה נפוץ. זה לא שהמכשיר כל כך טוב וכל השאר נוראיים. ברגע שהאייפון יהיה ג'נרי ולא סמל סטאטוס להרבה פחות אנשים ירד התמריץ לקנות אחד.
כשהאייפודים היו די חדשים הבאתי אחד לארץ. אף אחד לא ידע מה זה וכשסיפרתי לאנשים לרוב לא היה אכפת. שאר האנשים מאוד התלהבו וסיפרו לאחרים ולבסוף גם אלה שלא התלהבו, התלהבו מאוד. בסופו של דבר כולם ידעו מה המכשיר הזה וכולם רצו (אני אגב פשוט שמעתי עליו מחבר של אח שלי ולא ידעתי על מוצרים אחרים. לא היה לי מושג שהדבר יתפוס כל כך). חלק קנו אותו בחו"ל וכשהוא סוף סוף הובא לארץ והפסיק להיות מגניב וייחודי כל כך המון אנשים שאני מכיר לא חשבו על האייפוד כמשהו ששווה את הכסף. למה? כי הם לא רצו את המכשיר, הם רצו את הקנאה של אנשים. ברגע שזה לא יהיה סופר אקסקלוסיבי להיות בעלים של אייפון, רוב הציבור לא יגע במכשיר. באופנה עדיף להראות עם משהו שהוא "כלום" מאשר משהו שהוא פאסה.
אני הייתי מעדיף לספוג את העשרת אלפים - עשרים אלף אנשים שיעזבו פעם בשנה - שנתיים ולא סופג את הפגיעה המטורפת של 200+ מכשירים שלא נמכרו בתום ה3 שנים. במיוחד שלך תדע אם עוד 3 שנים לא יהיה מגניב להיות בעלים של טלפון של חברה אחרת בכלל ואז קהל היעד של האייפון גם לא ירצה להחליף את המכשיר.
כל הכבוד לאפל אני מניח. היא פשוט הביסה שלוש חברות שונות.
900 אלף מכשירים ב3 שנים אומר רק דבר אחד - הם מקווים שאנשים יחליפו סלולרי כל שנה - שנה וחצי. אין שום מצב שכל כך הרבה אנשים ירצו אייפון ברגע שהמכשיר יהיה נפוץ. זה לא שהמכשיר כל כך טוב וכל השאר נוראיים. ברגע שהאייפון יהיה ג'נרי ולא סמל סטאטוס להרבה פחות אנשים ירד התמריץ לקנות אחד.
כשהאייפודים היו די חדשים הבאתי אחד לארץ. אף אחד לא ידע מה זה וכשסיפרתי לאנשים לרוב לא היה אכפת. שאר האנשים מאוד התלהבו וסיפרו לאחרים ולבסוף גם אלה שלא התלהבו, התלהבו מאוד. בסופו של דבר כולם ידעו מה המכשיר הזה וכולם רצו (אני אגב פשוט שמעתי עליו מחבר של אח שלי ולא ידעתי על מוצרים אחרים. לא היה לי מושג שהדבר יתפוס כל כך). חלק קנו אותו בחו"ל וכשהוא סוף סוף הובא לארץ והפסיק להיות מגניב וייחודי כל כך המון אנשים שאני מכיר לא חשבו על האייפוד כמשהו ששווה את הכסף. למה? כי הם לא רצו את המכשיר, הם רצו את הקנאה של אנשים. ברגע שזה לא יהיה סופר אקסקלוסיבי להיות בעלים של אייפון, רוב הציבור לא יגע במכשיר. באופנה עדיף להראות עם משהו שהוא "כלום" מאשר משהו שהוא פאסה.
אני הייתי מעדיף לספוג את העשרת אלפים - עשרים אלף אנשים שיעזבו פעם בשנה - שנתיים ולא סופג את הפגיעה המטורפת של 200+ מכשירים שלא נמכרו בתום ה3 שנים. במיוחד שלך תדע אם עוד 3 שנים לא יהיה מגניב להיות בעלים של טלפון של חברה אחרת בכלל ואז קהל היעד של האייפון גם לא ירצה להחליף את המכשיר.
כל הכבוד לאפל אני מניח. היא פשוט הביסה שלוש חברות שונות.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לפי התנ"ך
הנוקיה 97 מעט שמן מהאייפון אבל צר יותר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... s=1#849814
הנוקיה 97 מעט שמן מהאייפון אבל צר יותר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... s=1#849814
העם דורש..... כל מיני דברים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
300,000 מתוך 2,000,000 בשנה... לדעתי שלושת החברות יצטרכו לבצע פה סבסוד רציני מאד כדי לעמוד ביעד. אם היה מדובר בחברה אחת שמתחייבת ל100,000 זה היה הרבה יותר הגיוני כי לאותה החברה היו עוברים X לקוחות משאר החברות, אבל ברגע שיש 3 חברות שישווקו את המכשיר תהיה מעט מאד תנועה בין החברות והביקוש ירד בזמן שההיצע דווקא יעלה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
חבל מאוד 
הרי מי שירצה לרכוש SIM FREE ממילא יכול לעשות את זה לפי חוק בישראל...
הרי מי שירצה לרכוש SIM FREE ממילא יכול לעשות את זה לפי חוק בישראל...
אחרי הכל, מהלך חכם של סלקום. אם היא לא הייתה מביאה אותו אליה, היו מתחילים להשמע כל הקולות שהיא נשארת שוב מאוחר וכדומה. אז היא תצמצם קצת רווחים, אבל גם תצמצם את אחוז הבורחים ממנה....
וכן..אייפון הופך להיות כמו *** ברחובות, כל המיוחדות שהייתה לו בארץ ירדה...
וכן..אייפון הופך להיות כמו *** ברחובות, כל המיוחדות שהייתה לו בארץ ירדה...
אני קורא את התגובות כאן ולא מבין למה איזשהו פלאפון אמור להיות סמל סטאטוס? בשני מקרים טלפון נייד יכול להיות סמל כזה:
1. השנה היא 1986 ויש לך אחד,
2. יש לך נייד של vertu או gucci - דבר ההופך אותך באופן בלתי נמנע לטמבל עשיר...
1. השנה היא 1986 ויש לך אחד,
2. יש לך נייד של vertu או gucci - דבר ההופך אותך באופן בלתי נמנע לטמבל עשיר...
למיטב ידיעתי החברות מחויבות לפתוח את המכשיר בתשלוםלא הבנתי החברות מחויבות למכור SIM FREE
או מחויבות לפתוח את המכשיר בתשלום?...
מה שלא ממש עוזר אם חתמת על התחייבות לחבילה לתקופה ארוכה...
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
אני רק לא מבין דבר אחד , למה לסלקום לעשות את זה ? הרי אף אחד לא יקנה ממנה . אני לקוח סלקום , אבל אם אני מחפש שידרוג ו/או גאדג'ט שימלא את הפונקציה של טלפון/נגן מוסיקה/ואינטרנט נייד אמיתי , יש שתי אפשרויות נוקיה שדובר עליו (אבל זה פחות נגן ), והאייפון.
במחירים של סלקום לחבילת גלישה לא מוגבלת (129 ש"ח לחודש ), להוסיף עוד לחבילה כדי שיסבסדו אותה , אף אחד לא יקח .
אני אולי אקנה אייפון בתשלומים מהחברות (אם המחיר יהיה נמוך מספיק עבור סים פרי ), אבל לבטח לא אכנס לחבילת גלישה של סלקום , ובמיוחד לאחר הפרסומים האחרונים לגבי הסקייפ (לא שיש לי סקייפ ואני אפילו לא יודע איך להפעיל דבר כזה
אבל בעקרון אם חברה חושבת שהיא יכולה לעשות מה שבא לה אני לא רוצה להכנס לחבילה אצלה )
וכרגע נראה שאפל עשתה תרגיל שיווקי ממדרגה ראשונה , היא נתנה לכולם לייבא , וחיכתה עד שההיפ היה מספיק גדול כי הEARLY ADOPTER כבר העבירו את המילה לכולם , ואז היגיעה לשולחן והורידה את הידיים לכולן
מעניין יהיה לראות רכמה זה יעלה להן בסופו של דבר ?
אבל דבר אחד בטוח , מי שלא ירוץ בהתחלת השיווק של המכשיר אלא יחכה עד סוף רעש ההשקה , יוכל לקבל מבצעים הרבה יותר טובים דווקה על האייפון . את הנוקיה ואת כול השאר הם יזמברו כדי להפנות לקוחות לאייפון
במחירים של סלקום לחבילת גלישה לא מוגבלת (129 ש"ח לחודש ), להוסיף עוד לחבילה כדי שיסבסדו אותה , אף אחד לא יקח .
אני אולי אקנה אייפון בתשלומים מהחברות (אם המחיר יהיה נמוך מספיק עבור סים פרי ), אבל לבטח לא אכנס לחבילת גלישה של סלקום , ובמיוחד לאחר הפרסומים האחרונים לגבי הסקייפ (לא שיש לי סקייפ ואני אפילו לא יודע איך להפעיל דבר כזה
וכרגע נראה שאפל עשתה תרגיל שיווקי ממדרגה ראשונה , היא נתנה לכולם לייבא , וחיכתה עד שההיפ היה מספיק גדול כי הEARLY ADOPTER כבר העבירו את המילה לכולם , ואז היגיעה לשולחן והורידה את הידיים לכולן
מעניין יהיה לראות רכמה זה יעלה להן בסופו של דבר ?
אבל דבר אחד בטוח , מי שלא ירוץ בהתחלת השיווק של המכשיר אלא יחכה עד סוף רעש ההשקה , יוכל לקבל מבצעים הרבה יותר טובים דווקה על האייפון . את הנוקיה ואת כול השאר הם יזמברו כדי להפנות לקוחות לאייפון