זה נכון ש Cerwin Vega זה רק לבומים וטרייבל?
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
תראה ידידי!!
זה מאוד אינדבידואלי אחד יכול להגיד שהם נישמעים על הפנים והשני יכול להגיד שהסאונד שלהם מדהים...
אם האוזן שלך אהבה את מה שהיא שמעה קנה לה..
אם לא אז תמשיך הלאה ...
יש כאן הרבה חברים ששומעים מוסיקה קלאסית והם יגידו לך *** רמקול...
יש כאן חברה ששומעים מוסיקה יותר כסחנית שיגידו לך אחלה רמקול...
זה לא משנה איך הוא נחשב בעיננו אלה איך הוא נישמע לך .
סטיגמות אני יכול להוציא על כל רמקול לדוגמא : פיור אקוסטיק כמו שלך היהנחשב באתר הזה כרמקול מדבקה ובסוף היתגלה שלא!
אז עזוב מה אומרים על הרמקול סרווין ווגה טוב למישהו ורע לאחר בדיוק כמו כל רמקול..
אהבת ומתאים למחיר שרצית להשקיע קח אותו..
בהצלחה!
זה מאוד אינדבידואלי אחד יכול להגיד שהם נישמעים על הפנים והשני יכול להגיד שהסאונד שלהם מדהים...
אם האוזן שלך אהבה את מה שהיא שמעה קנה לה..
אם לא אז תמשיך הלאה ...
יש כאן הרבה חברים ששומעים מוסיקה קלאסית והם יגידו לך *** רמקול...
יש כאן חברה ששומעים מוסיקה יותר כסחנית שיגידו לך אחלה רמקול...
זה לא משנה איך הוא נחשב בעיננו אלה איך הוא נישמע לך .
סטיגמות אני יכול להוציא על כל רמקול לדוגמא : פיור אקוסטיק כמו שלך היהנחשב באתר הזה כרמקול מדבקה ובסוף היתגלה שלא!
אז עזוב מה אומרים על הרמקול סרווין ווגה טוב למישהו ורע לאחר בדיוק כמו כל רמקול..
אהבת ומתאים למחיר שרצית להשקיע קח אותו..
בהצלחה!
בהמון מקרים חובבים של התחום יגידו שהסאונד של רמקולים מתוצרת X הם ***, וזאת מבלי שהם שמעו אותם בכלל, או במקרה הטוב שמעו 2 דקות מדגם שלהם מלפני 10 שנים, ככה שאת הדיעות של אנשים אחרים לגבי ציוד מסויים ורמקולים בפרט אני לוקח בעירבון מוגבל. אנשים מסתמכים על המוניטין שהחברה צברה במהלך השנים עם הדיעות של הלקוחות שבאמת רכשו את המוצרים או המגאזינים שבחנו אותם, ועל פי זה הם נותנים את הדיעה שלהם. לדעתי דרך מאד לא מבוססת.
בנוסף כמו שנמר אמר, מדובר גם על טעם, יצא לי לשבת פעם ברכב עם מישהו שרצה שאני אשמע את המערכת שלו, ושמה הסבאוופר עבד ללא קרוסאובר והטוויטרים היו כל כך חזקים שלא יכולתי לסבול את זה, אבל הוא היה מבסוט, ואתה יודע מה, זה מה שבאמת חשוב
בנוסף כמו שנמר אמר, מדובר גם על טעם, יצא לי לשבת פעם ברכב עם מישהו שרצה שאני אשמע את המערכת שלו, ושמה הסבאוופר עבד ללא קרוסאובר והטוויטרים היו כל כך חזקים שלא יכולתי לסבול את זה, אבל הוא היה מבסוט, ואתה יודע מה, זה מה שבאמת חשוב
נסכם כך:
רמקול מאד ספציפי, המתאים לסוג ספציפי של סגנונות מוסיקה, המתאים לאנשים ספציפיים.
אם אתה חובב רוק על כל צורותיו , אלקטרונית , במיוחד הקרחנות וסגנונות האוס מסוימים וראפ כמובן , קנה אותו.
הבעיה עם סרווין שאחרי חצי של האזנה אתה יוצא עם צלצולים באוזניים , זהו רמקול שלא ניתן להתרשם ממנו לשתי דקות, אגב אני לא חושב שקיים רמקול כזה..
לרוב אם אתה מתכנן להחזיק זוג רצפתיים בחדר , אל תקנה רמקולים של סרווין וגה.
הרמקולים מאד נצילים, חזקים מאד, וצריכים מרחב גדול של לא פחות מ40 מ"ר.
הרמקולים האלו מתאפיינים בבמת צליל ענקית וכדי להוציא מהם את המיטב צריך להקשיב בוולים רציני, אם אתה מקשיב בוולים נמוך , קנה מדפיים.
הרמקול לא אודיופילי וגם לא מתיימר להיות, הוא מתוכנן לתת לך להרגיש אולי יותר מאשר להקשיב.
שא ברכה....
גיא.
אם אתה חובב רוק על כל צורותיו , אלקטרונית , במיוחד הקרחנות וסגנונות האוס מסוימים וראפ כמובן , קנה אותו.
הבעיה עם סרווין שאחרי חצי של האזנה אתה יוצא עם צלצולים באוזניים , זהו רמקול שלא ניתן להתרשם ממנו לשתי דקות, אגב אני לא חושב שקיים רמקול כזה..
הרמקולים האלו מתאפיינים בבמת צליל ענקית וכדי להוציא מהם את המיטב צריך להקשיב בוולים רציני, אם אתה מקשיב בוולים נמוך , קנה מדפיים.
הרמקול לא אודיופילי וגם לא מתיימר להיות, הוא מתוכנן לתת לך להרגיש אולי יותר מאשר להקשיב.
שא ברכה....
גיא.
Re: נסכם כך:
וואו תודה רבה...guy26 כתב:רמקול מאד ספציפי, המתאים לסוג ספציפי של סגנונות מוסיקה, המתאים לאנשים ספציפיים.
שא ברכה....
גיא....
כן שמעתי אותו ליפניי 3 שעות.. הוא באמת כזה.. בראפ הוא פשוט מושלם.. אבל ברגע שמביאים לו רוקסט או שירים בסגנון.. לא חברים טובים..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הערה קטנה לגבי המשפט : "אם שמעת וזה מה שאתה אוהב אז סבבה".
אני תומך במשפט הזה כמובן, אבל רק עם תוספת קטנה:
"אם שמעת והשווית לרמקולים אחרים כולל רמקולים שמחוץ לתקציב ואהבת אז סבבה".
רוצה לאמר, שלעתים אנשים חושבים שמה שיש להם הוא פנטסטי (ע"ע הפיור אקוסטיק של נמר) עד שהם שומעים משהו נורמאלי....
רוצה לאמר, שלעתים אנשים חושבים שמה שיש להם הוא פנטסטי (ע"ע הפיור אקוסטיק של נמר) עד שהם שומעים משהו נורמאלי....
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
עשה לי טובה אישית אל תעיין!!!!!!!MartinHSabag כתב:הערה קטנה לגבי המשפט : "אם שמעת וזה מה שאתה אוהב אז סבבה".
רוצה לאמר, שלעתים אנשים חושבים שמה שיש להם הוא פנטסטי (ע"ע הפיור אקוסטיק של נמר) עד שהם שומעים משהו נורמאלי.......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חח שמע גם אני חשבתי שסרוין ויגה זה טוב אבל אחרי שאתחלתי להיות בפורום וללכת למבגשים לפי דעתי זה רמקול למסיבה ביתי כמו באמריקה שהורים לא בבית חחח רמוקל בסדר לא ממש טוב בעמצה לפי דעתי עדיף במחיר שלו לקנות משהו אחר בשך הכול
אישית אני אחד שכול היום שומע psyhodalii כן הוא חזק אבל לא כיף לשמוע איתו וורפדיל עושה לי את זה יותר והוא יותר זול
עם אתה עושה מסיבות בבית האו בסדר גמור

אישית אני אחד שכול היום שומע psyhodalii כן הוא חזק אבל לא כיף לשמוע איתו וורפדיל עושה לי את זה יותר והוא יותר זול
עם אתה עושה מסיבות בבית האו בסדר גמור
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
המחיר של הסרווין וגה בארץ הזוי מחיפוש באינטרנט בגוגל עולה כי הדגם הכי יקר עים ה וופר 15 אינץ עולה פחות מ 200 דולר ליחידה
ללקוח רגיל בארה"ב כלומר פחות מ 400 דולר לזוג
היבואן בארץ קונה את את הרמקולים במחיר הרבה פחות מהמחיר לצרכן רגיל בארצות הברית והם נימכרים בארץ המחיר מופקע של 7500 ש"ח אסטרונמיים.......
אף מוצר בארץ לא מתומחר רע כל כך אפילו B&W לא מתומחר באופן זועתי כל כך...
דן
ללקוח רגיל בארה"ב כלומר פחות מ 400 דולר לזוג
היבואן בארץ קונה את את הרמקולים במחיר הרבה פחות מהמחיר לצרכן רגיל בארצות הברית והם נימכרים בארץ המחיר מופקע של 7500 ש"ח אסטרונמיים.......
אף מוצר בארץ לא מתומחר רע כל כך אפילו B&W לא מתומחר באופן זועתי כל כך...
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.