דיסק פנימי או חיצוני
שלום לכולם,
קניתי Popcorn Hour A-110 אקבל בקרוב.
אני מתכנן לקנות דיסק קשיח1T ולשים עליו את כל המוזיקה, סרטים ותמונות שיש לי.
סרטים אני מוריד מהאינטרנט בעזרת המחשב (eMule) ומתכנן להעתיק אותם לדיסק פנימי/חיצוני של המזרימדיה. המזרימדיה יחובר ברשת חוטית למחשב אבל המחשב ישן (שדרוג לא מתוכנן כרגע) ולכן לא אזרים ממנו סרטים.
האם לדעתכם עדיף דיסק פנימי או חיצוני? או האם יש המלצות אחרות?
תודה .
קניתי Popcorn Hour A-110 אקבל בקרוב.
אני מתכנן לקנות דיסק קשיח1T ולשים עליו את כל המוזיקה, סרטים ותמונות שיש לי.
סרטים אני מוריד מהאינטרנט בעזרת המחשב (eMule) ומתכנן להעתיק אותם לדיסק פנימי/חיצוני של המזרימדיה. המזרימדיה יחובר ברשת חוטית למחשב אבל המחשב ישן (שדרוג לא מתוכנן כרגע) ולכן לא אזרים ממנו סרטים.
האם לדעתכם עדיף דיסק פנימי או חיצוני? או האם יש המלצות אחרות?
תודה .
קנה דיסק פנימי, גם יתאפשר לך להשתמש באפליקציות WEB בסטרימר וגם תחסוך מקום........
לדעתי היתרון היחידי שיש לדיסק חיצוני הוא ניידות, והוא פרקטי בעיקר בדיסקים בגודל 2.5 שאותם אין להשיג כרגע בנפחים של 1 טרה, כך ש 2.5 לא רלוונטי אליך.
תהנה......
לדעתי היתרון היחידי שיש לדיסק חיצוני הוא ניידות, והוא פרקטי בעיקר בדיסקים בגודל 2.5 שאותם אין להשיג כרגע בנפחים של 1 טרה, כך ש 2.5 לא רלוונטי אליך.
תהנה......
נערך לאחרונה על ידי dror1 ב 16/07/2009 0:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדיסק הפנימי יתרון בהתקנת אפליקציות NMT אם אתה צריך אותם בכלל.
יתרון נוסף הוא בהזרמה חלקה וללא בעיות של תכנים 1080P.
חלק מחברי הפורום התלוננו על קיטועים בסרטים מסויימים באיכות 1080P כאשר היו על הדיסק החיצוני.
חסרון הדיסק הפנימי בכך שהוא גורם להתחממות הפופקורן. ואז תצטרך למצוא פתרונות קירור.
אם מדובר בדיסק פנימי 2.5 אינטש אז שכח מבעיות חימום אבל לא תמצא דיסקים כאלה בנפחים גדולים.
אצלי למשל יש פנימי 2.5 אינטש 320 גיגה ויש חיצוני 1 טרה.
יתרון נוסף הוא בהזרמה חלקה וללא בעיות של תכנים 1080P.
חלק מחברי הפורום התלוננו על קיטועים בסרטים מסויימים באיכות 1080P כאשר היו על הדיסק החיצוני.
חסרון הדיסק הפנימי בכך שהוא גורם להתחממות הפופקורן. ואז תצטרך למצוא פתרונות קירור.
אם מדובר בדיסק פנימי 2.5 אינטש אז שכח מבעיות חימום אבל לא תמצא דיסקים כאלה בנפחים גדולים.
אצלי למשל יש פנימי 2.5 אינטש 320 גיגה ויש חיצוני 1 טרה.