מחפש טלוויזיה עד 8,000 ש''ח
אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
דגמים מומלצים: panasonic pv80, lg pq300r, lg 70br
דגמים מומלצים: panasonic pv80, lg pq300r, lg 70br
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
המסכים האלה הם HD READY, לא? יש טעם לקחת איזה מהם אם רואים HD? (כמו MAX HD ובלו ריי)ds123 כתב:אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
דגמים מומלצים: panasonic pv80, lg pq300r, lg 70br...
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
ממליץ לך להיכנס לשרשור הבא:
B610 מול V5500 מול 8404
http://www.hometheater.co.il/vt87961
היה דיון מעניין בין אנשים, מומלץ לקרוא...
B610 מול V5500 מול 8404
http://www.hometheater.co.il/vt87961
היה דיון מעניין בין אנשים, מומלץ לקרוא...
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

ראיתי את הבקשה המקורית שלך, השרשור הזה מתאים לך מכיוון ששלושת הטלוויזיות טובות לך ולכל אחת יתרונות וחסרונות - תקרא בשרשור.XpHunTeR כתב:בשרשור הזה מבקשים מסך ל "השימוש הוא בעיקר PS3 וסרטים
בHD מסטרימר. "......
לגבי הגודל הייתי ממליץ לך 40 אינץ ומעלה.
לי ספציפית יש את ה V5500 של SONY ולדעתי היא מעולה - כתבתי את דעתי בשרשור הנ"ל.
הם HDREADY. מסכי פלזמה FULL HD עולים הרבה יותר אבל הם לא שווים את התוספת כי ניתן לראות את ההבדל בין HDR ל FHD רק במרחק מסויים וגם ההבדל לא גדול במיוחד.ivanhoe888 כתב:המסכים האלה הם HD READY, לא? יש טעם לקחת איזה מהם אם רואים HD? (כמו MAX HD ובלו ריי)ds123 כתב:אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
דגמים מומלצים: panasonic pv80, lg pq300r, lg 70br......
לשימושים שלו פלזמה HDR מתאימה.
אגב לי יש את ה LGPQ300R ואני יכול להעיד שתכני HD נראים מדהים.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

תלוי גם ברמת עיבוד הוידאו של המסך - אם העיבוד הוא מצוין אתה אמור לראות פי 2 יותר חד, במיוחד במסכים בגדלים של 40 אינצ וצפונה.ds123 כתב:הם HDREADY. מסכי פלזמה FULL HD עולים הרבה יותר אבל הם לא שווים את התוספת כי ניתן לראות את ההבדל בין HDR ל FHD רק במרחק מסויים וגם ההבדל לא גדול במיוחד.ivanhoe888 כתב:המסכים האלה הם HD READY, לא? יש טעם לקחת איזה מהם אם רואים HD? (כמו MAX HD ובלו ריי)ds123 כתב:אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
אגב לי יש את ה LGPQ300R ואני יכול להעיד שתכני HD נראים מדהים....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

המרחק שאני צופה הוא בערך 3.5 מ', אולי טיפה יותר.ds123 כתב:הם HDREADY. מסכי פלזמה FULL HD עולים הרבה יותר אבל הם לא שווים את התוספת כי ניתן לראות את ההבדל בין HDR ל FHD רק במרחק מסויים וגם ההבדל לא גדול במיוחד.ivanhoe888 כתב:המסכים האלה הם HD READY, לא? יש טעם לקחת איזה מהם אם רואים HD? (כמו MAX HD ובלו ריי)ds123 כתב:אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
האמת שמתי עין על ה LGPQ300R אבל חששתי קצת בגלל שזה "רק" HD READY
במרחק 3.5 מטר , אם אני לא טועה , לא תבחין בהבדל בין FHD ל HDR.ivanhoe888 כתב:המרחק שאני צופה הוא בערך 3.5 מ', אולי טיפה יותר.ds123 כתב:הם HDREADY. מסכי פלזמה FULL HD עולים הרבה יותר אבל הם לא שווים את התוספת כי ניתן לראות את ההבדל בין HDR ל FHD רק במרחק מסויים וגם ההבדל לא גדול במיוחד.ivanhoe888 כתב:המסכים האלה הם HD READY, לא? יש טעם לקחת איזה מהם אם רואים HD? (כמו MAX HD ובלו ריי)ds123 כתב:אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
האמת שמתי עין על ה LGPQ300R אבל חששתי קצת בגלל שזה "רק" HD READY...
אתה צודק אבל זה קודם כל תלוי במרחק. אם תצפה ממרחק גדול מידי , לא ניתן יהיה להבחין בהבדלים.מסכם_עניין כתב:תלוי גם ברמת עיבוד הוידאו של המסך - אם העיבוד הוא מצוין אתה אמור לראות פי 2 יותר חד, במיוחד במסכים בגדלים של 40 אינצ וצפונה.ds123 כתב:הם HDREADY. מסכי פלזמה FULL HD עולים הרבה יותר אבל הם לא שווים את התוספת כי ניתן לראות את ההבדל בין HDR ל FHD רק במרחק מסויים וגם ההבדל לא גדול במיוחד.ivanhoe888 כתב:המסכים האלה הם HD READY, לא? יש טעם לקחת איזה מהם אם רואים HD? (כמו MAX HD ובלו ריי)ds123 כתב:אם אפשר להחשיך אז תיקח פלזמה 50 אינץ'.
אגב לי יש את ה LGPQ300R ואני יכול להעיד שתכני HD נראים מדהים.......
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

עוד שאלה אחת - אם אני רוצה לחבר אליו נגן בלו ריי, יהיה הבדל משמעותי באיכות בין HD READY לFULL HD? או שזה רק עניין של מרחק צפייה?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
-
XpHunTeR
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נראה לי שאני אלך על ה Philips 8404
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728145#
מחיר 7,300 ש''ח
למרות שאני רואה כרגע רק SD, בחנות ראו אחלה (שידור SD) וככה אני גם לא שולל FULL HD בעתיד וגם בלי בעיות צריבה והשתקפות.
מה אתם חושבים על הבחירה?
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728145#
מחיר 7,300 ש''ח
למרות שאני רואה כרגע רק SD, בחנות ראו אחלה (שידור SD) וככה אני גם לא שולל FULL HD בעתיד וגם בלי בעיות צריבה והשתקפות.
מה אתם חושבים על הבחירה?