מי יותר טוב?
מי בא קודם?
איזה ציוד נדרש?
ועוד..
תודה!

שלום מרטין,MartinHSabag כתב:danlo,
קצב הדגימה ב-DSD הוא מספיק גבוה גם בשביל ה-20KHZ.
אם אני לא טועה מדובר על דגימה במשהו כמו 1.5MHZ.
יתרה מזאת, רוחב הפס של SACD תיאורתית יכול להגיע ל-100KHZ.......

לא העלתי את הנושא של יחס S/N גרוע בתדרים גבוהים כאיזושהי תאורייה של אודיופילים, או כטענה ללא ביסוס ששמעתי פעם.MartinHSabag כתב:אני יודע טוב מאוד מה זה קידוד דלתא (אפילו נבחנתי בבגרות על זה....), אני רק לא מכיר את הטענה של היחס אות לרעש הנמוך בתדרים הללו.
היכולת לעקוב אחר האות בתדרים גבוהים, תלוי רק בתדר הדגימה של האות (שבו מקבלים את ההחלטה האם האות עלה או ירד), אם הוא מספיק מהיר, אין בעיה לקודד גם וידאו ככה, השאלה היא רק, מה תדר הדגימה ב-DSD ? ואם יש לך איזו הוכחה לזה שזה לא מספיק, כי אני לא מכיר מדידות כמו שאמרת.
קשה לי להאמין שהיו מפתחים טכנולוגיה חדשה שהולכת אחורה...זה פשוט לא מה שאני מכיר על DSD.
יכול להיות שאני טועה......

לא נתתי לך דוגמאות של נגנים בינוניים. אלה שלושה נגנים הנחשבים בין הטובים בעולם. כולם קיבלו אצלהם את הדרוג המקסימלי.MartinHSabag כתב:danlo,
זה שנגן מסויים נמדד רע זה מקובל עלי.
לא מקובלת עלי ההשלכה של זה על הטכנולוגחה ברמה התיאורטית.
כלומר, לא שאני לא מאמין לך, אני פשוט לא שוכנעתי.
בא לך לנסות להסביר לי ברמה המתימטית?...

-שאלה ראשונה - אם קראת מה שכתבתי אז צריך להיות מובן שכן.EB1000 כתב:שאלה לגבי HDCD אם אני מבצע COPY ל CD כזה עי העתקה 1 ל 1 ב NERO האם הדיסק הצרוב יהיה גם הוא מקודד ב HDCD?
שאלה שניה. אם אני מבצע RIP ל TRACK מתוך דיסק HDCD האם קובץ ה WAV יכלול את המידע הנוסף לגבי הקידוד?
שאלה שלישית ואחרונה: האם יש תוכנת PC שמסוגלת לקחת קובת WAV שיצתי (נניח שהוא 24 סביות ו 96 KHZ שהוקלט מפטיפון, ולקודד את הקובץ לדיסק CDR כ HDCD כדי להפיק את המקסימום מההמרה ל CD?.....