מה עדיף? LA40B610 או 42PFL8404?
שלום,
אני מתבלט בין 2 הטלוויזיות האלו, הB610 של סאמסונג וה8404 של פיליפס.
המטרה העיקרית שלי היא לסרטי HD ואקס בוקס 360
מרחק צפייה בערך 3~3.5 מטר.
ועוד שאלה -האם יש B650 בארץ? לא מצאתי ממש חנויות שמוכרות את הטלוויזיה הזאת, ובמקרה שיש היא עדיפה על הB610 משמעותית?
אני מתבלט בין 2 הטלוויזיות האלו, הB610 של סאמסונג וה8404 של פיליפס.
המטרה העיקרית שלי היא לסרטי HD ואקס בוקס 360
מרחק צפייה בערך 3~3.5 מטר.
ועוד שאלה -האם יש B650 בארץ? לא מצאתי ממש חנויות שמוכרות את הטלוויזיה הזאת, ובמקרה שיש היא עדיפה על הB610 משמעותית?
לפיליפס יש את היתרון של האמבילייט, אבל השאלה היא עד כמה זה באמת משנה לך. הוא אמור לתת חוויה של תמונה שיוצאת מהמסגרת וגם לשפר את הניגודיות כשיושבים בחדר חשוך.
גם ה-2 אינץ מוסיפים קצת לגודל ובמרחק שבו אתה יושב זה משהו שצריך לשקול.
ויש לה גם יכולות מולטימדיה מתקדמות יותר.
B650 אין בארץ והיבואן הרשמי לא טורח להביא אותה. אני אישית מחפש אותה ביבוא מקביל, אבל עדיין לא מצאתי. יש לה שני יתרונות על הB610:
1) מסך מבריק (שגם משפר את הניגודיות בהשוואה לB610, אבל באופן קצת שונה מזה של הפיליפס. הוא יכול להיות בעייתי עם השתקפויות בחדר עם תריסים פתוחים אבל הוא נראה מעולה בחדר חשוך)
2) יכולות מולטימדיה (ניגון של סרטים שונים) וחיבור רשת לאינטרנט (בדומה לפיליפס)
לי שני הדברים האלו חשובים בדיוק לאותם שימושים.
גם ה-2 אינץ מוסיפים קצת לגודל ובמרחק שבו אתה יושב זה משהו שצריך לשקול.
ויש לה גם יכולות מולטימדיה מתקדמות יותר.
B650 אין בארץ והיבואן הרשמי לא טורח להביא אותה. אני אישית מחפש אותה ביבוא מקביל, אבל עדיין לא מצאתי. יש לה שני יתרונות על הB610:
1) מסך מבריק (שגם משפר את הניגודיות בהשוואה לB610, אבל באופן קצת שונה מזה של הפיליפס. הוא יכול להיות בעייתי עם השתקפויות בחדר עם תריסים פתוחים אבל הוא נראה מעולה בחדר חשוך)
2) יכולות מולטימדיה (ניגון של סרטים שונים) וחיבור רשת לאינטרנט (בדומה לפיליפס)
לי שני הדברים האלו חשובים בדיוק לאותם שימושים.
נערך לאחרונה על ידי gulmer ב 14/07/2009 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת שניהם מסכים מצויינים.
לפי דעתי אם הפיצ'רים של הפיליפס ממש נחוצים לך אז פיליפס. אם איכות התמונה חשובה לך אז
רק על ידי השוואה בשטח אחד ליד השני תוכל להכריע ביניהם.
בקשר למסך הקריסטלי - אתה צודק שמהווה יתרון לניגודיות (הוא מתקרב לפלאזמה) ונותן חווית צפייה
איכותית וכייפית יותר ממסך מאט.
נראה בעתיד הלא רחוק כל המסכים יהיו קריסטליים. שמתי לב שגם ב LED המסכים עם השתקפויות.
לפי דעתי אם הפיצ'רים של הפיליפס ממש נחוצים לך אז פיליפס. אם איכות התמונה חשובה לך אז
רק על ידי השוואה בשטח אחד ליד השני תוכל להכריע ביניהם.
בקשר למסך הקריסטלי - אתה צודק שמהווה יתרון לניגודיות (הוא מתקרב לפלאזמה) ונותן חווית צפייה
איכותית וכייפית יותר ממסך מאט.
נראה בעתיד הלא רחוק כל המסכים יהיו קריסטליים. שמתי לב שגם ב LED המסכים עם השתקפויות.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
כשציינתי את זה כיתרון של הB650, התכוונתי בהשוואה לB610, לא לפיליפס.ledirf כתב:גם לפיליפס יש חיבור לרשת ויכולת לנגן סרטים בפורמטים שונים...
אולי הייתי צריך לציין שגם לפיליפס יש את היתרון הזה על הB610, ואז זה היה ברור