היתחדשתי למרות בעיית השכנים
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
את בעיית השכנים אני עוד יפתור ,אבל בסוף קניתי את הסאב של הסרווין ווגה cls12 ואני מרוצה מהעוצמה שלא אך לא מרוצה מאיך שהוא נימשע לאוזן ביגלל שהוא לא ממקום טוב. היתי רוצה שתעזרו לי ותגידו לי איפה הכי טוב למקם סאב ליד מה וכוליי... תודה מחכה לעזרהה?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ramkol כתב:הרסת אותייי...![]()
כמו אחד שנפל לים מהאנייה, ואומרים לו להשתדל לא לזוז עד שתגיע עזרה, כדי שהכרישים לא ירגישו בו... והוא חותך את הוורידים במקום....
![]()
....
לדעתי הם צריכים להשתתף בקנייה
הרי הם גם יהנו ממנו
אל תוותר
uriler כתב:ADICT,
אני חושב שמצאת יורש...
אצלך הסיפור היא זוגתך (שתחיה) והקניות, אצל zion זה השכנים...
אשתי לא מרשה לי אפילו לקנות אחוריים..
ציון אני מרוצה שאתה מרוצה..
ולגבי המיקום שלו -קח את הזמן -זה לא נוסחה מתמטית!זה עניין של ניסוי וטעיה
ונהנים מהתהליך!!לא היום לא מחר בסוף תמצא את המיקום האהוב עליך(ועל השכנים......
איפא התמונות שלו...
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

האמת שהוא קטן וזה מבאס אותי ממש. אבל אני רוצה לחדש לכם אם מישהו רוצה ליקנות את ה15 אז שידע ששניהם אותו עוצמה ויש להם אותה הגברה בדקתי את זה אישית ולא שווה להשקיע עוד 1000 שקל על גודל ועל כמה הרצים פחות כי זה אותו סאב. עם מישהו לפי התמונות מוצא לי מקום יותר טוב אני ישמח תודה.(דרך אגב ADICT מאוד עזרת לי וצדקת בכול מילה שלך )
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

ADICT אתה לא מאמין מה קרה לי שיחקתי עם הסאב ופיתאום היה קצר כזה והוא לא הפסיק לעבוד והוא ניראה לי נהרס .אז הזמנתי את ה15 בסוף כי הוא גם קטן מידי וזה ביאס אותי מאוד למרות שהם כימעט זהים. ודרך אגב אמרת לי שעם ה15 עולה כמו ה12 אז אני יכול להכניס את המרצדס לשכונה. אני משלם 3600 על ה15 שהוא עולה 6100. כימעט חצי מחיר וגם אני עובר לחדר יותר גדול עוד כמה חודשים אז העדפתי אותו למרות הכול.
ADICT האם זה מחיר טוב ועשיתי בשכל ?
ADICT האם זה מחיר טוב ועשיתי בשכל ?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- קיבל תודות: 20 פעמים
סליחה, אבל אני קצת קשה הבנה. אנא הסבר לי:zion1234 כתב:כן עיינתי בו של מרטין סבג ,אבל אין לי מקום בחדר כול כך לשחק עם הסאב רק חשבתי שאם מישהו מזהה לפי התמונה טעות שאני עושה שאני ממקם אותו שם אז שיגיד לי. תודה בכול אופןן....
אם אין לך מקום בחדר לשחק עם מיקום הסאב, לשם מה אתה מבקש עצות למיקום הסאב? הרי, לפי דבריך, ממילא אין לך מקום לזה.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
נראה לי מחיר טוב!אם עשית בשכל?אם זה עושה לך טוב אז כן
אגב זה מחיר ששוה שתתעכב עליו......ותסביר..
אגב זה מחיר ששוה שתתעכב עליו......ותסביר..
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

רק חשבתי שאם מישהו מזהה לפי התמונה טעות שאני עושה שאני ממקם אותו שם אז שיגיד לי. זאת אומרת להחליף מקום בין הרמקול לסאב או להזיז אותו לצד שמאל כאלה עצות. לא להזיז אותו לגמרי מהמקום שהוא עכשיו
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- קיבל תודות: 20 פעמים
אתה באמת חושב שנים לתת עצות נכונות בקשר למיקום רמקולים לפי תמונה, מבלי לשמוע?zion1234 כתב:רק חשבתי שאם מישהו מזהה לפי התמונה טעות שאני עושה שאני ממקם אותו שם אז שיגיד לי. זאת אומרת להחליף מקום בין הרמקול לסאב או להזיז אותו לצד שמאל כאלה עצות. לא להזיז אותו לגמרי מהמקום שהוא עכשיו...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא