פלזמה HDTV - מה דעתכם?, כדאי או לא? ...
אם יש לך את הכסף לדעתי כדאי ללכת על פלזמת HD , נכון שיש טענות שהמחירים של מסכי ה HD ירדו והטכנולוגיה תשתפר אבל אלו טענות שנכונות בכל זמן קנייה של מוצרי ווידאו כי תמיד יש משהו על הקנה ואיזה שיפור כלשהו , לדעתי במסכי ה HD ( הטובים כמובן ) תכני ה DVD ו ה HD נראים מצויין בכל קנה מידה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עפ"י נתוני היסוד שלך התשובה שלי תהייה כן.
אם היית אומר לי שיש באפשרותך להוציא בעוד שנתיים, סכום דומה, הייתי אומר, ללכת על EDTV עכשיו ובהמשך להעבירה לחדר שינה ולקנות באותו סכום, פחות או יותר, מסך HD חדיש.
אם ההשקעה כיום היא ל-10 שנים הבאות, לא הייתי מגביל את עצמי עכשיו.
אם היית אומר לי שיש באפשרותך להוציא בעוד שנתיים, סכום דומה, הייתי אומר, ללכת על EDTV עכשיו ובהמשך להעבירה לחדר שינה ולקנות באותו סכום, פחות או יותר, מסך HD חדיש.
אם ההשקעה כיום היא ל-10 שנים הבאות, לא הייתי מגביל את עצמי עכשיו.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה עקרונית לא כדאי לחסוך בקניית טלוויזיה:
1. אגרת טלוויזיה. נגיד, 400 ש"ח לשנה - 2000 ש"ח ל-5 שנים.
2. תשלום לכבלים/לויין. כ- 200 ש"ח לחודש - 12000 ש"ח ל-5 שנים.
3. השכרה וקניה של DVD - נניח שזה סכום זניח יחסית, אבל בכל זאת... 1000 ש"ח ל-5 שנים?
סה"כ 15000 ל-5 שנים. בסכום כזה אפשר לקנות טלוויזיה גדולה ואיכותית. ואפשר קטנה ומעפנה. מה הסיבה לחסוך על אמצעי תצוגה כשההוצאות הנלוות מנופחות למימדים כאלה מפלצתיים???
הטריק הוא לקבל את הטוב ביותר שקיים בסכום נתון.
(אבל אני אישית הייתי ממתין ל- SED כשמדובר במידות גדולות)
2. תשלום לכבלים/לויין. כ- 200 ש"ח לחודש - 12000 ש"ח ל-5 שנים.
3. השכרה וקניה של DVD - נניח שזה סכום זניח יחסית, אבל בכל זאת... 1000 ש"ח ל-5 שנים?
סה"כ 15000 ל-5 שנים. בסכום כזה אפשר לקנות טלוויזיה גדולה ואיכותית. ואפשר קטנה ומעפנה. מה הסיבה לחסוך על אמצעי תצוגה כשההוצאות הנלוות מנופחות למימדים כאלה מפלצתיים???
הטריק הוא לקבל את הטוב ביותר שקיים בסכום נתון.
(אבל אני אישית הייתי ממתין ל- SED כשמדובר במידות גדולות)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים