מה ההבדל בין Sennheiser cx500 t לבין Sennheiser cx300 s??

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
sd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מנסה לקנות מתנה לחבר שמבין מאוד בסאונד (ואני לא...) המליצו לי על שני הדגמים האלה, וחוץ מההבדל במחיר (שאני משערת שקשור איכשהו לאיכות) אני לא יודעת כלום.
אני אשמח לשמוע ממשהו שמכיר את הדגמים ולהבין באמת האם ההבדל בסאונד שווה את המחיר (הכפול) של ה Sennheiser cx500 t.
קצת פרטים (אולי זה יעזור)- האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה שוטפת בנגן i river (לא לספורט או דברים כאלה) אני חושבת שרמת הבסים חשובה לו, הוא שומע את כל סוגי המוזיקה בערך (ג'אז, טראנסים מטאל ומה לא..), וחוץ מזה הוא מוזיקאי ששם לב מאוד לאיכות סאונד (אז אני לא רוצה להתפשר על איכות)

הצילו!

musa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: מה ההבדל בין Sennheiser cx500 t לבין Sennheiser cx300 s?

שליחה #2 

sd כתב:אני מנסה לקנות מתנה לחבר שמבין מאוד בסאונד (ואני לא...) המליצו לי על שני הדגמים האלה, וחוץ מההבדל במחיר (שאני משערת שקשור איכשהו לאיכות) אני לא יודעת כלום.
אני אשמח לשמוע ממשהו שמכיר את הדגמים ולהבין באמת האם ההבדל בסאונד שווה את המחיר (הכפול) של ה Sennheiser cx500 t.

הצילו!
...
ובכן ידידי מכיוון שכבר חרשתי את שתיהן, ניתן לומר בוודאות כי למרבה הפליאה ה 300 יותר "טובות" לטעמי מהיבט הסאונד. כלומר יש שם בס מודגש ולא רועש מידי. וביטוי טוב יותר למיד.
מהצד השני - אי אפשר לקטול את ה500 אבל יש בהן פחות הדגש בסי ויותר צליל מתכתי.

בשני המקרים הטעות ברכישה לא תהיה גדולה :)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

את יודעת איזה סגנון אוזניות הוא אוהב?
אם לא מדובר על אוזניות לספורט - אולי עדיף אוזניות קשת גדולות בסכום דומה, יש כאלו להם אוזניות IEM ("בתוך האוזן") לא נוחות להאזנה ארוכה...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”