עדכון קושחה ל Onkyo 606 ?
שלום
קניתי את ה 606 יחסית מהר אחרי שהוא הגיע לארץ (אחריות של טופ-אודיו) ואפשר לומר שאני די מרוצה ממנו למעט דברים לא רציניים מידי פעם פה ושם.
אין לי רצון לפרט מה התופעות המיניריות שאני נתקל בהם מידי פעם אבל תהיתי אם יצאו עדכוני קושחה ( firmware ) ל 606 ?
אני פשוט עובר דירה וכמובן שאצטרך לפרק הכל, זו נשמעת לי הזדמנות טובה לקפות לנקודת שירות לעדכן קושחה אם יצאו עדכונים - השאלה אם בכלל יצא עדכון ואם הם בכלל יסכימו לעשות את זה סתם כי זו הזדמנות טובה בשבילי (כלומר - בלי שאני אקטר להם תקופה על הדברים שמציקים לי) ?
אגב, הקושחה הנוכחית שלי היא מגרסה 1.00/08313A
(ומגיגול מהיר לא הבנתי איך אני בודק את הגרסאות של VD וה DSP)
קניתי את ה 606 יחסית מהר אחרי שהוא הגיע לארץ (אחריות של טופ-אודיו) ואפשר לומר שאני די מרוצה ממנו למעט דברים לא רציניים מידי פעם פה ושם.
אין לי רצון לפרט מה התופעות המיניריות שאני נתקל בהם מידי פעם אבל תהיתי אם יצאו עדכוני קושחה ( firmware ) ל 606 ?
אני פשוט עובר דירה וכמובן שאצטרך לפרק הכל, זו נשמעת לי הזדמנות טובה לקפות לנקודת שירות לעדכן קושחה אם יצאו עדכונים - השאלה אם בכלל יצא עדכון ואם הם בכלל יסכימו לעשות את זה סתם כי זו הזדמנות טובה בשבילי (כלומר - בלי שאני אקטר להם תקופה על הדברים שמציקים לי) ?
אגב, הקושחה הנוכחית שלי היא מגרסה 1.00/08313A
(ומגיגול מהיר לא הבנתי איך אני בודק את הגרסאות של VD וה DSP)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אז כנראה לא קיים עדכון עבור הרסיבר שברשותך.
אם אתה רוצה להיות בטוח, שלח זוג אימיילים - אחד למשווק המקומי והשני ליצרן.
אם אתה רוצה להיות בטוח, שלח זוג אימיילים - אחד למשווק המקומי והשני ליצרן.