מוצרי חשמל לבנים -איפה לקנות?
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
שלום לכולם
אנחנו נכנסים לדירה שלנו בקרוב מאוד (עוד כשלושה שבועות)
צריכים לקנות מקרר , מכונת כביסה , מייבש כביסה , תנור Built in (וגם ריהוט אבל אין קשר...)
רציתי לשאול אם יש באמת מקום שהוא שובר שוק מבחינת מחיר - כלומר , רשת או חנות שהמחירים באמת מצדיקים שיטוט או נסיעה למרחוק - או פשוט להזמין הכל מwallashops וחנויות אינטרנט בסגנון ?
אנחנו נכנסים לדירה שלנו בקרוב מאוד (עוד כשלושה שבועות)
צריכים לקנות מקרר , מכונת כביסה , מייבש כביסה , תנור Built in (וגם ריהוט אבל אין קשר...)
רציתי לשאול אם יש באמת מקום שהוא שובר שוק מבחינת מחיר - כלומר , רשת או חנות שהמחירים באמת מצדיקים שיטוט או נסיעה למרחוק - או פשוט להזמין הכל מwallashops וחנויות אינטרנט בסגנון ?
אינטרנט
קשה לי להאמין שיש מקום אחד כזה מכיוון שכל יבואן סוגר עסקאות מול חנות אחרת ויש הרבה חלטורות, אני חושב שאין כמו האינטרנט למוצרי חשמל לבנים, מה שניתן לבחור על סמך תגובות טובות ונתונים טכניים בוחרים וקונים היכן שהכי כדאי. במידה ולא, נוסעים לחנות, בוחנים, ומחליטים וגם אז קונים באינטרנט.
ואיך יודעים שכדאי? כשזה במחיר טוב יחסית לשוק, אחריות מלאה ועדיף במרבית המקרים להזמין ישירות מהיבואן,
פשוט לברר מי היבואן של המוצר ומרביתם מוכרים ישירות באתרים הגדולים כמו וואלהשופס במחיר שהוא
בהחלט משתלם, והיתרון לרוב חוסכים את דמי התיווך, מקבלים אחריות מלאה (בחנויות משחקים עם זה לפעמיים) ואם יש בעיות ליבואן אין ברירה לטפל כי הוא המוכר והוא לא יכול להתנער בקלות.
מיניליין, ברימאג, ניופאן, קריסטל ו- BSH אלו חמשת היבואנים הגדולים במוצרים לבנים.
ואיך יודעים שכדאי? כשזה במחיר טוב יחסית לשוק, אחריות מלאה ועדיף במרבית המקרים להזמין ישירות מהיבואן,
פשוט לברר מי היבואן של המוצר ומרביתם מוכרים ישירות באתרים הגדולים כמו וואלהשופס במחיר שהוא
בהחלט משתלם, והיתרון לרוב חוסכים את דמי התיווך, מקבלים אחריות מלאה (בחנויות משחקים עם זה לפעמיים) ואם יש בעיות ליבואן אין ברירה לטפל כי הוא המוכר והוא לא יכול להתנער בקלות.
מיניליין, ברימאג, ניופאן, קריסטל ו- BSH אלו חמשת היבואנים הגדולים במוצרים לבנים.
תנסה את lastprice
את רוב מוצרי החשמל(הקטנים) שלי אני קונה משם
ולאחרונה קניתי אצלם מכונת כביסה(אני מודה שקצת רעדו לי הברכיים)
אבל השירות שלהם התגלה כשירות מעולה בתחום וגם קיבלתי מחיר טוב מאוד.
בעבר העדפתי לשלם קצת יותר ולקנות בחנות עם יעוץ טוב אבל בשתי חנויות (של שתי רשתות גדולות)
תגובת המוכר לשאלות שלי היתה: "אני לא ממש מבין בזה"
את רוב מוצרי החשמל(הקטנים) שלי אני קונה משם
ולאחרונה קניתי אצלם מכונת כביסה(אני מודה שקצת רעדו לי הברכיים)
אבל השירות שלהם התגלה כשירות מעולה בתחום וגם קיבלתי מחיר טוב מאוד.
בעבר העדפתי לשלם קצת יותר ולקנות בחנות עם יעוץ טוב אבל בשתי חנויות (של שתי רשתות גדולות)
תגובת המוכר לשאלות שלי היתה: "אני לא ממש מבין בזה"
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
lastprice מאוד זול וגם אני קונה שם.
התאמה מלאה ניתן להשיג מהסתכלות בפרטים הטכנים של המוצר באתר היבואן או באתרי המכירות (חשוב לוודא כי לעיתים יש אי התאמות בדברים כמו גודל ולכן מידות שניראות לא סבירות תמיד לבדוק במקור נוסף - רוב האתרים מעתיקים את המידע והתמונות כמו שהם מהיבואן, אבל האתרים הגדולים טורחים גם לעדכן בעוד שהקטנים ממש לא) וכמובן שאין כמו דירוגים של אנשים שמשתמשים במוצר ומתארים את היתרונות והחסרונות שלו.
אני קונה כבר שנים את כל המוצרים הלבנים באינטרנט לי ולכל המשפחה ואין שום בעיה וגם שום הבדל מקניה בחנות, אין יתרון למוכרים כי במרבית החנויות הם לא מכירים את המוצר ומונעים מאינטרסים של רווח מירבי (הסכמים שיש להם מול יבואן אחד) גם החנויות הקטנות באינטרנט מונעות מדברים דומים ולכן יש סיכוי שתזמין מוצר בחנות קטנה והם יתקשרו לספר לך שהוא לא כל כך מומלץ ושהם תמיד ממליצים על משהו אחר.
ולכן כמו שאמרתי, הברכיים לא אמורות לרעוד, אינטרנט זו פלטפורמת מכירה וכמו שהמוכר בחנות מראה לכם משהו ומספר לכם מידע שלאו דווקא הוא יודע מניסיון אישי ובסוף מזמין דרך המחשב מהספק שלפעמיים זה היבואן ולפעמים זה איזשהוא מחסן בלא ברור איפה, כשמזמינים באינטרנט באחד מהאתרים הגדולים, והספק הוא היבואן (מומלץ מאוד) אז למעשה הזמנתם מהמחסן של היבואן ללא פערי תיווך ואם יהיו בעיות אתם מדברים ישירות עם היבואן וכמובן שבקניה באינטרנט החוק מגן עליכם יותר, במקרה הרע תחזירו ותשלמו ביטול של עד 100 ש"ח למרות שבמידה והבעיה נובעת מאי ההתאמה באחריות הספק לקחת את המוצר ולזכות אתכם במלוא עלותו כולל ההובלה.
Lastprice אתר מומלץ בהחלט אבל הוא לא תמיד מספק את המוצרים מהיבואן, לעיתים גם מספקי משנה או יבואנים מקבילים, במכונות כביסה, מייבשים וכיו"ב למרבית היבואנים יש נציגות באינטרנט באתרים כמו וואלהשופס או אולסייל ובמידה והמחיר אכן טוב (לא גבוה מהנמוך בזאפ לפי אותם תנאי אחריות) אזי זה כדאי.
לגבי שקם אלקטריק בכל המקרים שבדקתי עד היום, במבצעים עם מע"מ ובלי מע"מ ו- 50% על המוצר השני וכל מיני דברים כאלה, שורה סופית המחיר היה זהה או גבוה מהמחיר באינטרנט לאותם המוצרים. אני אישית לא סומך עליהם
ויש מספיק מקרים מתוארים באינטרנט על בעיות שהיו איתם ועל כך שהם "אוהבים" להסיר אחריות מעצמם. בנוסף המגוון בחנויות שלהם הוא של ספקים מסויימים, ורק לידע כללי, סנסור, שקם אלקטריק ומחסני חשמל הם כולם בבעלות של אלקטרה ולכן מוצגים שם קודם כל מוצרים שאלקטרה רוצה לקדם (וזה הגיוני כמובן).
הערה נוספת וחשובה, בחנויות של מחסני חשמל קורה הרבה פעמים שמספרי הדגם שמופיעים בפיתקיות שונו כדי שיקשה לכם להשוות מול מנוע החיפוש של זאפ, אפילו יספרו לכם שזה דגם מיוחד בייבוא שלהם, לרוב אין דבר כזה, תמיד תבדקו מול המדבקה של היצרן על המכשיר עצמו, לא תאמינו כמה פעמים ספרה או אות השתנתה או נעלמה בדרך לפתקית.
אני קונה כבר שנים את כל המוצרים הלבנים באינטרנט לי ולכל המשפחה ואין שום בעיה וגם שום הבדל מקניה בחנות, אין יתרון למוכרים כי במרבית החנויות הם לא מכירים את המוצר ומונעים מאינטרסים של רווח מירבי (הסכמים שיש להם מול יבואן אחד) גם החנויות הקטנות באינטרנט מונעות מדברים דומים ולכן יש סיכוי שתזמין מוצר בחנות קטנה והם יתקשרו לספר לך שהוא לא כל כך מומלץ ושהם תמיד ממליצים על משהו אחר.
ולכן כמו שאמרתי, הברכיים לא אמורות לרעוד, אינטרנט זו פלטפורמת מכירה וכמו שהמוכר בחנות מראה לכם משהו ומספר לכם מידע שלאו דווקא הוא יודע מניסיון אישי ובסוף מזמין דרך המחשב מהספק שלפעמיים זה היבואן ולפעמים זה איזשהוא מחסן בלא ברור איפה, כשמזמינים באינטרנט באחד מהאתרים הגדולים, והספק הוא היבואן (מומלץ מאוד) אז למעשה הזמנתם מהמחסן של היבואן ללא פערי תיווך ואם יהיו בעיות אתם מדברים ישירות עם היבואן וכמובן שבקניה באינטרנט החוק מגן עליכם יותר, במקרה הרע תחזירו ותשלמו ביטול של עד 100 ש"ח למרות שבמידה והבעיה נובעת מאי ההתאמה באחריות הספק לקחת את המוצר ולזכות אתכם במלוא עלותו כולל ההובלה.
Lastprice אתר מומלץ בהחלט אבל הוא לא תמיד מספק את המוצרים מהיבואן, לעיתים גם מספקי משנה או יבואנים מקבילים, במכונות כביסה, מייבשים וכיו"ב למרבית היבואנים יש נציגות באינטרנט באתרים כמו וואלהשופס או אולסייל ובמידה והמחיר אכן טוב (לא גבוה מהנמוך בזאפ לפי אותם תנאי אחריות) אזי זה כדאי.
לגבי שקם אלקטריק בכל המקרים שבדקתי עד היום, במבצעים עם מע"מ ובלי מע"מ ו- 50% על המוצר השני וכל מיני דברים כאלה, שורה סופית המחיר היה זהה או גבוה מהמחיר באינטרנט לאותם המוצרים. אני אישית לא סומך עליהם
ויש מספיק מקרים מתוארים באינטרנט על בעיות שהיו איתם ועל כך שהם "אוהבים" להסיר אחריות מעצמם. בנוסף המגוון בחנויות שלהם הוא של ספקים מסויימים, ורק לידע כללי, סנסור, שקם אלקטריק ומחסני חשמל הם כולם בבעלות של אלקטרה ולכן מוצגים שם קודם כל מוצרים שאלקטרה רוצה לקדם (וזה הגיוני כמובן).
הערה נוספת וחשובה, בחנויות של מחסני חשמל קורה הרבה פעמים שמספרי הדגם שמופיעים בפיתקיות שונו כדי שיקשה לכם להשוות מול מנוע החיפוש של זאפ, אפילו יספרו לכם שזה דגם מיוחד בייבוא שלהם, לרוב אין דבר כזה, תמיד תבדקו מול המדבקה של היצרן על המכשיר עצמו, לא תאמינו כמה פעמים ספרה או אות השתנתה או נעלמה בדרך לפתקית.
בכיף,sagyle כתב:תודה על התשובה המפורטת .
כנראה שאני אקנה באינטרנט . למרות המכרזים האישיים המעצבנים האלו - ימות מי שהמציא אותם .
הייתי מעדיף מכירה קבוצתית מראש ולא כל השטויות האלו ....
מי שהמציא אותם זה מי שנמאס לו לתחזק את ה"מכירה הפומבית" שרובה הייתה בלוף שיווקי אחד
גדול של האתרים, מחירה פומבית הדור הבא או בשמה "מכירה פומבית במחיר מינימום" לא תפסה
אז המציאו את המכירה האישית. דרך אגב, במרבית האתרים ככל שאתה קונה יותר המערכת
מתייחסת אליך יותר יפה, ולרוב ניתן להעריך באמצעות שינוי בדגלים (מאדום לכתום ולירוק) עד כמה
אתה קרוב למחיר, אבל תמיד חשוב להשוות למחיר הנמוך בזאפ משוקלל עם פרמטרים זהים (אותו יבוא ואותה אחריות וכמובן עלות ההובלה) ולעיתים במכירה אישית חוסכים ולעיתים לא.
אבל מניסיון עד היום בעשרות מכירות אישיות מהיבואנים, לרוב אתה מקבל מחיר טוב, פשוט מחיר מינימום שכולם יוצאים מרוצים ממנו, ההנחה בפטנט הזה היא שמרבית האנשים מההתלהבות מקפצים במדרגות גדולות מידי ולא משווים לזאפ ומכאן נובע הרווח של השיטה, למרות שהמחיר מינימום דומה, 2 אנשים שונים ישלמו מחיר שונה בהתאם לאופי העבודה שלהם מול המערכת.
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
הלכתי לשקם אלקטריק . היה בזבוז של זמן ועצבים. גם אחרי הנחה של שני ב50% הם הרבה יותר יקרים .
מנסים לדחוף לך מוצרים שאתה לא רוצה , כל הזמן אומרים לך כמה המוצרים באינטרנט זה לא מה שמקבלים בסוף . נדבקה אלי מוכרת - לא נתנה לי לבדוק מחירים בזאפ , לא נתנה לי להתקשר לאף אחד . מנסים לבלבל אותי עם מספרים כאילו מנסים למכור לי דיסקים בתחנה מרכזית .
בסופו של דבר ברחתי משם . עתיד הרשת הזאת ליפול ....באחריות .
הלכתי לביג בוקס בביל"ו , ישב איתי בחור בשם אלכס . קיבלתי שירות של מלך ומחירים מצויינים (טובים יותר אפילו ממה שמצאתי באינטרנט) . מדברים איתך בגובה העיניים - שואלים מה אתה רוצה ולא מנסים לדחוף לך מוצרים שאתה לא ביקשת .לא צריך להתמקח ולהתחנן .
ממליץ בחום .
(יש לציין שקניתי די הרבה דברים היום , חלק באינטרנט וחלק בחנות)
מנסים לדחוף לך מוצרים שאתה לא רוצה , כל הזמן אומרים לך כמה המוצרים באינטרנט זה לא מה שמקבלים בסוף . נדבקה אלי מוכרת - לא נתנה לי לבדוק מחירים בזאפ , לא נתנה לי להתקשר לאף אחד . מנסים לבלבל אותי עם מספרים כאילו מנסים למכור לי דיסקים בתחנה מרכזית .
בסופו של דבר ברחתי משם . עתיד הרשת הזאת ליפול ....באחריות .
הלכתי לביג בוקס בביל"ו , ישב איתי בחור בשם אלכס . קיבלתי שירות של מלך ומחירים מצויינים (טובים יותר אפילו ממה שמצאתי באינטרנט) . מדברים איתך בגובה העיניים - שואלים מה אתה רוצה ולא מנסים לדחוף לך מוצרים שאתה לא ביקשת .לא צריך להתמקח ולהתחנן .
ממליץ בחום .
(יש לציין שקניתי די הרבה דברים היום , חלק באינטרנט וחלק בחנות)
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
המקום המומלץ והמועדף ביותר עלי!
מכיר אותם כבר 15 שנים, עוד לפני שהיה להם אתר, מכיר את האנשים- אמינים ומקצוענים.
לא ידחפו לכם מה שאתם לא צריכים, ייעוץ מקצועי ונטול פניות.
שורה תחתונה- המחיר מהזולים ביותר ברשת, עם כתובת אמיתית לפנות אליה.
http://www.time2buy.co.il/index.asp
מכיר אותם כבר 15 שנים, עוד לפני שהיה להם אתר, מכיר את האנשים- אמינים ומקצוענים.
לא ידחפו לכם מה שאתם לא צריכים, ייעוץ מקצועי ונטול פניות.
שורה תחתונה- המחיר מהזולים ביותר ברשת, עם כתובת אמיתית לפנות אליה.
http://www.time2buy.co.il/index.asp