בעית hdcp בהוט
בימים האחרונים (מאז שהצטרפו ערוצים חדשים) התגלתה בעיה שלא היתה קיימת בהוט hd.
כאשר אני מזפזפ בין הערוצים, קורה לעיתים שהממיר עושה reset לעצמו.
כאשר זה קורה יש חיווי בממיר בפרטים שלו ש " סטטוס hdcp - fail ".
פניה למוקד השירות לא הועילה וגם טכנאי שהיה אצלי וראה את התופעה לא הבין מה קורה.
יש לי פלזמה פיוניר 427 . דיברתי עם גיל מפיוניר והוא הסביר לי שגם אצלם באולם תצוגה יש בעיה דומה עם ממיר הוט hd, רק שאצלם הממיר פשוט נתקע ולא עושה reset. הוא הציע לי להחליף ל hdmi 1.3 ,
אבל גם זה לא עזר .
האם עוד מישהו נתקל בתופעה? מה עוד אפשר לעשות בלי לעבור ל yes או לחבר דרך קומפוננט את הטלויזיה?
תודה מראש לכל העונים.
יש לי פלזמה פיוניר 427 . דיברתי עם גיל מפיוניר והוא הסביר לי שגם אצלם באולם תצוגה יש בעיה דומה עם ממיר הוט hd, רק שאצלם הממיר פשוט נתקע ולא עושה reset. הוא הציע לי להחליף ל hdmi 1.3 ,
אבל גם זה לא עזר .
האם עוד מישהו נתקל בתופעה? מה עוד אפשר לעשות בלי לעבור ל yes או לחבר דרך קומפוננט את הטלויזיה?
תודה מראש לכל העונים.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
יכול להיות שרק מאז שהיא העלתה את הערוצים החדשים היא בכלל הפעילה את ה- HDCP. לעומתה, yes הפעילה מתחילת השירות את ה- HDCP ולכן כבר אז אפשר היה לשמוע תלונות על בעיות תאימות (הן קיימות עד היום רק לא בסדרי הגודל של התחלת השירות).
אני מניח שיש בעיית תאימות עם הטלוויזיה. הדרך היחידה לפתור את זה בלי האופציות שנתת היא ש- HOT תפתור את הבעיה הזו.
לכן, בינתיים תחבר בקומפוננט. אין מה לעשות.
אני מניח שיש בעיית תאימות עם הטלוויזיה. הדרך היחידה לפתור את זה בלי האופציות שנתת היא ש- HOT תפתור את הבעיה הזו.
לכן, בינתיים תחבר בקומפוננט. אין מה לעשות.
גם אני ניתקלתי באותה בעיה.ilan8888 כתב:בימים האחרונים (מאז שהצטרפו ערוצים חדשים) התגלתה בעיה שלא היתה קיימת בהוט hd.
אבל גם זה לא עזר .
תודה מראש לכל העונים....
מייד ביום הראשון שהוסיפו את הערוצים החדשים התחילה תופעה בזמן שמזפזפ בין ערוצי HD הממיר
מבצע RESET באופן אקרעי .
הגיע טכנאי והחליף ממיר, כמובן שזה לא פתר את הבעיה.
יש לי מסך פיוניר 5080 .
נקווה לפיתרון בזמן הקרוב.
רוני
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
ברוכים הבאים למועדון HDCP =הגנת העתקה נכשלה.
העליתי את הקושיה הזאת בממירי HD של יס בזמנו וכל גרסא הוסיפה עוד מסכים למועדון.בהחלט צרה צרורה.
עכשיו מתברר שמחלקת ההנדסה של הוט פשוט תחמנה
והוליכה שולל את חברות ההפצה של הערוצים בHD .
זו רק השערה, אבל בינינו עשיתי אחד ועוד אחד..... עם ממיר "הד" במתנה לכל המדינה יצטרכו להוסיף
סט כבלי קומפוננט לכל ממיר.
הכי מבאס מי ששירשר דרך רסיבר בHDMI יצטרך לעשות אחורה פנה לקומפוננט .מילא ממיריHD
לווינים פרטים לא מכבדים חוקים ואמנות, אבל שחברת כבלים לא תאכוף ותכבד את החוק....זה לשים ז..
העליתי את הקושיה הזאת בממירי HD של יס בזמנו וכל גרסא הוסיפה עוד מסכים למועדון.בהחלט צרה צרורה.
עכשיו מתברר שמחלקת ההנדסה של הוט פשוט תחמנה
והוליכה שולל את חברות ההפצה של הערוצים בHD .
זו רק השערה, אבל בינינו עשיתי אחד ועוד אחד..... עם ממיר "הד" במתנה לכל המדינה יצטרכו להוסיף
סט כבלי קומפוננט לכל ממיר.
הכי מבאס מי ששירשר דרך רסיבר בHDMI יצטרך לעשות אחורה פנה לקומפוננט .מילא ממיריHD
לווינים פרטים לא מכבדים חוקים ואמנות, אבל שחברת כבלים לא תאכוף ותכבד את החוק....זה לשים ז..
ומה אם בעית סאונד?dor8 כתב:אצלי אותה הבעיה בדיוק ! וגם כן עם מסך פיוניר.
הוט כמובן טוענים שאין להם מושג מה זה.............
בימים האחרונים זה לא קרה כך שהחלטתי לוותר על "חווית" ביקור הטכנאי....
בחיבור HDMI ישיר לפיוניר בערוצים שמשדרים AC3 נשמע רעש מחריד מהרמקול של הטלוויזיה,ומה הפיתרון של
HOT ?"תכוון את הממיר לסטיראו".
בכל אופן כניראה שהמסקנה היא שיש חוסר תאימות בין פיוניר לממיר הזה.
ד.א קורה לפעמים שהסאונד כן מיסתדר .
רוני
קורה גם אצלי - מסך סמסונג
זה התחיל כאשר העלו את הערוצים החדשים.
שמתי לב שזה לא קורה במעבר אקראי בין הערוצים אלא במעבר מערוץ 508 לערוץ שאחריו.
דיברתי עם התמיכה הטכנית של הוט ושם אמרו לי שלא מכירים את הבעיה והציעו לשלוח אלי טכנאי.
ויתרתי על ההצעה כי ממש לא נראה לי שהבעיה היא בממיר.
אם אתם יכולים, תתקשרו להוט ותעלו את הבעיה כדי שיבינו שיש פה משהו גורף ולא נקודתי.
דיברתי עם התמיכה הטכנית של הוט ושם אמרו לי שלא מכירים את הבעיה והציעו לשלוח אלי טכנאי.
אם אתם יכולים, תתקשרו להוט ותעלו את הבעיה כדי שיבינו שיש פה משהו גורף ולא נקודתי.
Re: קורה גם אצלי - מסך סמסונג
שם בדיוק הבעיהyanivb כתב:זה התחיל כאשר העלו את הערוצים החדשים.
אם אתם יכולים, תתקשרו להוט ותעלו את הבעיה כדי שיבינו שיש פה משהו גורף ולא נקודתי....
לא הייתי מוותר על טכנאי,ברגע שיש טכנאי שלא מצליח להתגבר על הבעיה מגיע טכנאי בכיר ועוד אחד יותר בכיר
עד שזה מגיע לאגף הנדסה ואז אולי יש סיכוי לפיתרון.
הגירסה אצלי בממיר היא 109
רוני