דינמיקה מלאכותית
http://www.chesky.com
מסתבר שזו חברת אודיופיליה מהגדולות שיש... אני עליתי עליהם כשביצעתי חיפוש על מילת "audiophil" באימיול, ורוב התוצאות היו הקלטות של צ'סקי, והכי כיף שרובן בape, כך שאין מה לדעוג לגבי האיכות
אז אם אתה לא מתרגש מפירטיות, יש את זה חופשי באימיול, וגם בקצב הורדה די גבוהה. ואם זכויות יוצרים חשובים לך, אני זוכר שמארטין פעם המליץ על חנות אינטרנת שיש את זה שם.
מסתבר שזו חברת אודיופיליה מהגדולות שיש... אני עליתי עליהם כשביצעתי חיפוש על מילת "audiophil" באימיול, ורוב התוצאות היו הקלטות של צ'סקי, והכי כיף שרובן בape, כך שאין מה לדעוג לגבי האיכות
אז אם אתה לא מתרגש מפירטיות, יש את זה חופשי באימיול, וגם בקצב הורדה די גבוהה. ואם זכויות יוצרים חשובים לך, אני זוכר שמארטין פעם המליץ על חנות אינטרנת שיש את זה שם.
נערך לאחרונה על ידי peter ב 25/01/2006 13:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
And keep me from peace
ויש אפילו מבצע!!!
I will never be free
And keep me from peace
And keep me from peace
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
דינמיקה
מרטין,קשה לי להאמין שהמערכת שלי דינמית מידי,dvd של פיוניר דרך ממיר ישן dac in the box מחובר לפרה nad-s1000 או מחובר ישירות לפאואר ימאה m40 זו מעכת סבירה ולא יותר,בקשר להקלטה אני חושב שבה האשם,כי יצא לבדוק חברות נחשבות כמו דקה דויצה גרמופון,יש לי דיסק של דויצה גרמופון משנת98 (ההקלטה) כבר בצליל הראשון אתה פשוט נבהל ,אני מבטיח לך,אפילו לד זפלין לא הגיעו לבום כזה, וזה רק פסנתר!בכל אופן בקרוב אקח איתי כמה דיסקים מכובדים כאלה אתי לכמה חנויות או חברים ונבדוק את הבעיה שוב פעם,אני מבטיח לדווח