עזרה בבחירת סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dudidu3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני כבר כמה ימים עובר על שירשורים וסקירות למכשירים ואני חושב ללכת לכיוון ה - HDX 1000. אבל כמעט כל פעם שאני נכנס יש ידיעה על סטרימר חדש שיוצא לשוק וכותבים שחברה שמייצרת אותו למה מטעויות ורוצה לשווק את "המוצר המושלם". (לדוגמא: PLAY ON!HD מהולנד).
1. השאלה שלי היא אם כדאי לחכות או כבר להזמין את ה - HDX. כל תחום הסטרימרים די חדש לי אבל אני לא מחשיב את עצמי בתור "משתמש ממוצע". אני רוצה מכשיר איכותי וה-HDX נראה לי אחד כזה.
2. אם כבר אני מזכיר את ה-HDX - אני צריך לקחת את עניין המאוורר שחסר בו בתור שיקול בהחלטה או שזה לא צריך להוות בעיה והקירור שלו הוא טוב?

תודה על התשובות

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

אני מציע שתחכה קצת עד שמישהו כאן בפורום יתן סקירה מקיפה על ה Xtreamer. אם הוא יקיים את מה שהחברה מצהירה אז הוא סטרימר שיתן לך תמורה מלאה לכסף.

dudidu3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה, אני אחכה לסקירה, בתקווה שתבוא מהר.

Yondalar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

אם לא מפריע לך לשלם עוד
כמה מאות שקלים אתה יכול
לקנות אחד מהסטרימרים שקיימים
כבר מספיק זמן והוכיחו את עצמם.

לדעתי, גם אם האקסטרימר יממש
בסוף את כל מה שהם מבטיחים זה ייקח
לא מעט זמן.

תחליט מה יותר חשוב לך.

dudidu3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

נראה לי שבסופו של דבר אזמין את ה- HDX 1000. הוא נראה לי הכי מתאים לצרכים שלי. אני רק מקווה שהקירור שלו מספיק כי הבנתי שאין לו מאוורר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46420
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #6 

dudidu3,
אין טעם לחכות לביקורת על ה Xtreamer, כי ביום שהביקורת תצא, עוד כמה מכשירים מעניינים מתוכננים לצאת.
תמיד יצאו מכשירים חדשים לשוק וההמתנה לא תסתיים לעולם.
כיום ניתן למצוא אינספור מכשירים שיענו לך על הצרכים, החל מ HDi, דרך TViX 6500 ועד לחבורת ה NMT. כל אחד מהמכשירים שתבחר יהיה מצויין. תתחיל לקרוא את הביקורות השונות, השרשורים הנילווים ואני מאמין שתדע כבר איזהו המכשיר המתאים עבורך כיום.

dudidu3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה

pantone
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #8 

תודה זיו.
על הדרך עזרת גם לי בהחלטה. :)
נראה שגם אני נסגרתי עכשיו על ה HDX.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

אני דווקא חושב שעכשיו זה לא בדיוק הזמן לקנות.
סטרימרים לא יוצאים כל שבועיים...
חבורת הNMT יצאה לפני כשנה, אמנם לקח לה זמן להתייצב - וכמו שזיו אמר כל המוצרים בשוק כרגע מיוצבים מאוד בשביל לעבוד איתם, אבל עכשיו עומד לצאת דור חדש של סטרימרים, ולדעתי זה דיי ייבאס את מי שיקנה את הדגמים של השנה שעברה, בין השאר - בגלל שיש סיכוי להורדת המחירים בגלל כל מיני דגמים שעולים זול עד מאוד (השאלה רק איך יהיו הביצועים שלהם כמובן).
זו דעתי האישית כמובן מתוך הבנתי את המצב.

רק כדוגמא אישית אוסיף, שאני בזמנו קניתי את הPOPCORN 100, וכעבור מספר חודשים, כאשר יצא ה 110 מאוד התבאסתי כי יש לו יתרונות מסויימים על ה100 - שאני דווקא הייתי מעוניין בהם :)

ברור שלא צריך לחכות לעד כי כל הזמן ייצאו דגמים - אבל זה נראה שבחודש חודשיים הקרובים ייצאו מלא דגמים - ולבטח חלקם יהיו מספיק טובים לקנייה.

בנוסף, יש תמיד סיכוי שאנשים ימכרו את המכשיר הישן שלהם ביד שנייה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46420
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #10 

Itay_Pollak,
אתה רשמת בעצמך כי עברו מספר חודשים מרגע שרכשת את ה A-100 ועד שיצא ה A-110. בחודשים הללו, היית מעדיף להיות ללא פתרון עבור מקור צפייה? נגיד שאתה כן, מה לגבי כל השאר?
מכשירים חדשים יצאו כל הזמן, אפילו כיום מתוכננים מכשירים חדשים אשר מבוססי SMP8635 (הצ'יפ מהדור הקודם). רכישה של מכשיר מדור קודם מבטיחה מכשיר אשר יציב ביום הרכישה ולא מצריך המתנה של מספר חודשים ואינספור גרסאות קושחה עד להגעה ליציבות מספקת עבור הצרכן הרחב - וזה בדיוק מה שקורה כיום עם ה Xtreamer (פשוט תעיינו בתגובות של רוכשים מהשרשור בפורום) ועם מכשירים נוספים שכיום נמצאים בבטא.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

בדיעבד - כן. הייתי מעדיף לחכות חודשים ספורים.
אולי אתה מכיר את השוק יותר טוב ויודע על השקות קרובות ובאות, לדעתי בשלב זה, במיוחד בגלל השקת הXtreamer מצד אחד וה POPCORN מצד שני (מבחינת מחירים בעיקר) צפויה פה מלחמה לא קטנה. לא לשכוח שגם DVICO בטח לא יושבת רגל על רגל, ויש עוד בכלל לא מעט חברות.
לקנות עכשיו, מזרימדיה שנוצר לפני שנה במחיר של לפני שנה - אני לא הייתי מעוניין.

מעניין באמת למה החברות לא מורידות מחירים עם הזמן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”