קניתי harmoney שאלה אחת....(עוד שאלה)
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הגדרתי הכל כמו שצריך אבל ההפעלה היא רק בבחירת activitey והכיבוי מתבצע דרך כפתור הpower אני רוצה שגם ההדלקה וגם הכיבוי יהיהו דרך הpower. אפשרי?
נערך לאחרונה על ידי the_lighting ב 12/07/2009 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא רוצה לבחור device אני רוצה ללחוץ רק על power והוא ידליק את ה device הראשון (היחיד בעצם)uris כתב:ודאי ..... בחר מרשימת ה device את ה device הרלוונטי ואז לחץ על Power....
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אם יש לך רק device אחד , כאשר תבחר אותו הוא יזכור אותו (לפי דעתי) וכך כפתור הPower יכבה וידליק אותו תמיד .
למה אתה צריך הרמוני עם device אחד ?
sam22 יש כפתור Power קטן , עגול.
sam22 יש כפתור Power קטן , עגול.
Re: קניתי harmoney שאלה אחת....
לא ניתןthe_lighting כתב:הגדרתי הכל כמו שצריך אבל ההפעלה היא רק בבחירת activitey והכיבוי מתבצע דרך כפתור הpower אני רוצה שגם ההדלקה וגם הכיבוי יהיהו דרך הpower. אפשרי?...
הלחצן הוא לחצן OFF בלבד ולא power
יש לבחור את הactivitey והכול אמור להידלק
ירון
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

התבלבלתי לא device אחד אלא activitey אחדuris כתב:אם יש לך רק device אחד , כאשר תבחר אותו הוא יזכור אותו (לפי דעתי) וכך כפתור הPower יכבה וידליק אותו תמיד .
sam22 יש כפתור Power קטן , עגול....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עושים את זה בדרך די מתוחכמת - אתה מגדיר ב Adjust Power Setting של כל Device שהוא Off כשהוא לא בשימוש ומוודא שההגדרה הזו מועברת ל Activities (ייתרכן ותאלץ להריץ את ה Wizard מחדש) כך המכשירים יידלקו לפי הצורך ויכבו כשאתה לוחץ על ה Off או עובר ל Activity אחר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

שאלה נוספת
הגדרתי את השלט ככה שהכפתורים הצבעוניים למטה יפעילו אותו וישנו טמפ' וכו... אבל זה פועל רק כשאני מפעיל את האקטיביטי של הצפיה בסרטים! איך אני עושה שזה לא יהיה קשור לזה והכפתורים הללו יהיו נפרדים מהאקטיביטי?
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

כנראה לא הבנת אותי(או שאני אותך) בשלט למעלה יש כפתור קטן עם סימון אוניברסלי של on\off אני רוצה שבלחיצה הוא ידליק לי את הactivitie (גם ככה יש רק אחד) את הכיבוי הוא מבצע דרך אותו כפתור!Catskinner כתב:עושים את זה בדרך די מתוחכמת - אתה מגדיר ב Adjust Power Setting של כל Device שהוא Off כשהוא לא בשימוש ומוודא שההגדרה הזו מועברת ל Activities (ייתרכן ותאלץ להריץ את ה Wizard מחדש) כך המכשירים יידלקו לפי הצורך ויכבו כשאתה לוחץ על ה Off או עובר ל Activity אחר...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ומה מפריע לך ללחוץ על כפתור ה Activity כדי להדליק אותה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
טוב...בדקתי את זה, הכפתור הנ"ל כפי שאמר נכון sam22 הוא ל Off בלבד.
המערכת חייבת לחשוב שיש אקטיביטי מופעל עם אותו device כדי הכפתור יעבוד.
(ככה שעקרון (אם כי לא הגיוני) תיצור אקטיביטי מזויף שבו "תפעיל" את המכשיר עליו אתה שולט (רק בכאילו) אז לחיצה על Power (Toggel) תדליק את המכשיר ) אבל זה בתאוריה....
המערכת חייבת לחשוב שיש אקטיביטי מופעל עם אותו device כדי הכפתור יעבוד.
(ככה שעקרון (אם כי לא הגיוני) תיצור אקטיביטי מזויף שבו "תפעיל" את המכשיר עליו אתה שולט (רק בכאילו) אז לחיצה על Power (Toggel) תדליק את המכשיר ) אבל זה בתאוריה....
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

כי לשאר האנשים בבית זה יהיה קשה, כולם רגילים ללחוץ על הכפתור עם הסימן on\offCatskinner כתב:ומה מפריע לך ללחוץ על כפתור ה Activity כדי להדליק אותה?...
-
the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

Re: שאלה נוספת
יש אפשרות להפעיל את זה מהתפריט של המכשירים? כי לכל שאר המכשירים יש on\off אבל למזגן אין, יש רק טמפ וכו...the_lighting כתב:הגדרתי את השלט ככה שהכפתורים הצבעוניים למטה יפעילו אותו וישנו טמפ' וכו... אבל זה פועל רק כשאני מפעיל את האקטיביטי של הצפיה בסרטים! איך אני עושה שזה לא יהיה קשור לזה והכפתורים הללו יהיו נפרדים מהאקטיביטי?...