קצת עזרה מעוניין בLCD 32 של פיליפס/טושיבה עם HDTV
היי חברה
לאחר שקראתי מספר שירשורים בנושא הבנתי שלחברות שצינתי יש מוצרים טובים מאוד עד לתקציב של 12000 (תקנו אותי אם אני טועה) והייתי רוצה לדעת האם צריך להגיע בחודש הקרוב לפיליפס LCD חדש בעל תכונות טובות יותר מהקימןת היום
אודה לכם אם תוכלו להמליץ על הדגמים הטובים ביותר
תודה
לאחר שקראתי מספר שירשורים בנושא הבנתי שלחברות שצינתי יש מוצרים טובים מאוד עד לתקציב של 12000 (תקנו אותי אם אני טועה) והייתי רוצה לדעת האם צריך להגיע בחודש הקרוב לפיליפס LCD חדש בעל תכונות טובות יותר מהקימןת היום
אודה לכם אם תוכלו להמליץ על הדגמים הטובים ביותר
תודה
הדגם החדש של טושיבה ה WL58 טוב יותר לטעמי מה 9976 וכמו שכבר רשמתי אין צורך להתלהב מה pixel plus זה מנגנון עיבוד וידאו ישן שבתקופתו היה חידוש אבל לגבי היום הוא לא כל כך רלוונטי, מנגנון הוידאו פיקסל פלוס HD2 שקיים במסכים החדשים הוא עולם אחר לגמרי, אבל גם המחיר של מסכים אלו גבוה.
אופציות נוספות...
אני באותו מקום ושוקל 3 אלטרנטיבות (הפילפס אמורה להיות מעולה אבל חיבור דיגיטלי חשוב לי ואינני רואה טעם לקנות דגם כל כך ישן)
Toshiba 32WL58 (בערך 12K)
Sharp 32GA4X (בערך 11K)
Samsung LA32R51B (בערך 9K+)
בעקבות המלצה בפורום גם הסוני החדשה (KLV32A10) נראת מעניין (בערך 11-12K)
Toshiba 32WL58 (בערך 12K)
Sharp 32GA4X (בערך 11K)
Samsung LA32R51B (בערך 9K+)
בעקבות המלצה בפורום גם הסוני החדשה (KLV32A10) נראת מעניין (בערך 11-12K)
אממ אני לא חושב שהדגם הזה של הטושיבה יותר איכותיlironk כתב:הדגם החדש של טושיבה ה WL58 טוב יותר לטעמי מה 9976 וכמו שכבר רשמתי אין צורך להתלהב מה pixel plus זה מנגנון עיבוד וידאו ישן שבתקופתו היה חידוש אבל לגבי היום הוא לא כל כך רלוונטי, מנגנון הוידאו פיקסל פלוס HD2 שקיים במסכים החדשים הוא עולם אחר לגמרי, אבל גם המחיר של מסכים אלו גבוה....
וד"א בלי קשר להודעה המקורית.. אין בארץ את הדגמים של פיליפס עם הפיקסל פלוס 2 נכון?
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תגדיר "איכותי".A-H כתב: אממ אני לא חושב שהדגם הזה של הטושיבה יותר איכותי
וד"א בלי קשר להודעה המקורית.. אין בארץ את הדגמים של פיליפס עם הפיקסל פלוס 2 נכון?...
יש בארץ פיקסל פלס II ביבוא לא סדיר ובמחירים לא משתלמים.