תוכנת מדיה סנטר ותפעולה עם השלט

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
sufgi123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

בימים האחרונים בניתי מחשב HTPC הרבה הזכות יעוץ של החברים בפורום (Y)
הגעתי לשלב של התקנת התוכנות ...
נתחיל עם נתוני המקלט והשלט:
1. מקלט IR שמגיע עם המארז antec fusion
2. שלט logitech harmony 555

אני רוצה להתקין תוכנת מדיה סנטר שאוכל לשלוט בה באופן מלא עם השלט , ללא צורך בשימוש בעכבר או מקלדת.
איזה תוכנת מומלצת (לא משנה אם היא בתשלום) ? לאיזה שלט עלי להגדיר את השלט שלי ? האם צריך להתקין תוכנה (ואיזה) כדי להגדיר את השלט לעבודה מול תוכנת המדיה סנטר ?

יכול להיות שעשיתי "סלט" מכל השאלות , אבל זה בגלל שאין לי נסיוןת עם HTPC :?:

תודה

ועוד משהו חשוב , חשוב שתהיה לתוכנת המדיה סנטר אפשרות להפעיל דרכה תוכנות אחרות (כמו dvbviewer) .

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אם אני לא טועה, אתה הולך להשתמש ב-HTPC גם בשביל צפייה בשידורי לוויין וכו.
אני הייתי ממליץ פשוט לעבוד עם DVBViewer בתור תוכנת המדיה סנטר שלך. ניתן דרכו גם לנגן את כל התכנים (קבצי מוסיקה, AVI ו-MKV). וכמובן יש את היכולות החזקות המובנות שלו לקליטה לוויינית, שאותן אתה צריך.
לגבי השלט, בד"כ אין צורך להתקין שום תוכנה, מלבד הדרייברים שלו, שפשוט מדמים למערכת ההפעלה פקודות שונות של מקלדת וכפתורי מולטימדיה.
את השלט של הרמוני, פשוט תתכנת אותו לקוד של השלט של ה-FUSION (סביר להניח שזה קודים של שלט IMON), או שתלמד אותו כפתור אחר כפתור מהשלט אם אין במאגר של לוג'יטק את הקודים שלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

sufgi123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אכן שידורי לווין יהיו התכנים העקריים של הצפייה
ובכל זאת נראה לי ש dvbviewer פחות יפה לעין מאשר VMC או SAGETV (האם יש תפריטים של מדיה סנטר ל dvbviewer ? )
האם יש תוכנת מדיה סנטר שיודעת לעבוד בשילוב טוב עם dvbviewer ? איך דואגים שבתפריט צפייה בטלויזיה , השליטה תעבור לתוכנה אחרת ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

לא הייתי בוחר ב-VMC בשביל צפייה בשידורי לוויין, ביחוד אם אתה צריך כל מיני פלאג אינים כאלה ואחרים ולא רק קליטת שידורי FTA.
אז ההימור היותר טוב צריך להיות על SageTV. יש תוסף ש-kalinium כתב עליו שיודע לקשר בין DVBViewer לתוכנת מדיה סנטר (כאן מדובר דווקא על פתרון ל-Windows 7 וה-7MC, המדיה סנטר שלו). יש גם את התוסף DVBEnhancer for SageTV שכתב המשתמש mpogr.
במה בדיוק להשתמש? שאלה טובה.
אולי החברים כאן שיותר מנוסים בקליטה לוויינית יוכלו לענות (כאן רובם ככולם קולטים את שידורי יס עם קורא כרטיסים ופחות מתעסקים עם שידורים לווייניים מהעולם).
אני אישית הייתי מתחיל עם ויסטה 32 ביט (או אפילו Windows XP) ו-DVBViewer, רואה שהכל עובד ומיוצב, ואז מנסה לשלב אותו עם תוכנות מדיה סנטר אחרות.

sufgi123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה על העצות (Y)
עדיין לא הגעתי לשלב של חיבור הלווין למדיה סנטר (אני מנסה להגיע למצב שבו אני יכול לנגן סרטים ומוסיקה ללא בעיות) .
התקנתי VMC , קודקים של halli ,ffdshow , ותוכנת media control
כשאני מנסה להפעיל את ה ffdshow דרך ה media control (במדיה סנטר) אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן לפתוח את התוכנית.
הפעלתי את media control test ושם לחצתי על find ffdshow וקיבלתי הודעה "ffdshow has not been found (32786 handle used("
איך פותרים את הבעיה ?
אפשר הסבר לגבי השימוש בתוכנת ה media control ? (אולי גם לא התקנתי כמו שצריך ...)

תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

איזו גירסה של FFDShow התקנת? האם בהגדרות ה-Media Control, בלשונית של FFDShow, לחצת על הכפתור הגדול של Apply recommended settings?

sufgi123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

גירסת ffdshow_rev3029_20090710_clsid
גירסת media control 6.0.1
וכן , לחצתי על הכפתור הגדול

בנוסף , אני רוצה שהמדיה סנטר יזהה קבצים עם סיומת MTS , חיפשתי ברשת ומצאתי קובץ reg שפותר את הבעיה
אבל אז שכאני מגיע לספרייה שבה נמצא קובץ MTS , המדיה סנטר "נופל" ומבקש סגירה של התוכנית (עוד לפני שהפעלתי את הקובץ)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”