חברה חייב חוות דעתת על סאבב
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני רוצה ליקנות את הסאב cerwin vega cls12 ואני רוצה לדעת אם הוא עוצמתי בימיוחד . אחרי ששמעתי את ה-15 כבר לא בא לי עליוו .אבל את ה-12 לא שמעתי ואני רוצה לדעת אם הוא לא כול כך רחוק מ ה- 15 בביצועים ואם מרגישים את ה50 וואט הבדל בינהם בצורה משמעותית. היתי רוצה לקבל חוות דעת ממישהו ששמע אותו או מימשהוו שיש לו אותוו או ממישהו ששמע עליו תודה לעוזריםם. דרך אגב הסאב הזה יעבוד אם זוג רמקולים סרווין ווגה של 12 אינצ'.
ועוד שאלה קטנה אם אני עובד אם זוג רמקולים 10 אינצ' וסאב 15 אינצ' זה מישתווה לזוג רמקולים 12 אינצ' וסאב גם 12 אינצ'?? (כולם אותו חברה)
ועוד שאלה קטנה אם אני עובד אם זוג רמקולים 10 אינצ' וסאב 15 אינצ' זה מישתווה לזוג רמקולים 12 אינצ' וסאב גם 12 אינצ'?? (כולם אותו חברה)
ציון הפקטור החשוב ביותר שאותו דווקא לא הכנסת-הינו גודל החלל שאיתו אתה עובד!זאת אומרת לא אתה קובע את העוצמה שאתה צריך-אלא החדר!
ואז מפה מתבקש-שגם אם תשים 12 אינטש או אם תשים 15 אינטש שניהם יתאימו עצמם(על אפך ו..)לגודל החלל והכיול האקוסטי יכייל אותם בהתאם!
מפה אתה יכול להסיק שהמקרופון יקבע לך דווקא את העוצמה המינימלית של הסאב שלך ולא משנה מה יכולותיו או עוצמתו!כלומר רזרוות רציניות ישארו לך בשני המקרים שציינת!מעבר אם תרצה להוסיף למה שהמקרופון שלך קבע!
כך שגם הCLS 12אינטש שציינת יהיה אידיאלי לקדמיים שלך
ואם תקנה 15 אינטש לדוגמא
זה כמו לזרוק הכסף על מרצדס ספורט שנוסעת רק בעיר!
אלא אם כן החלל שלך הוא באמת עצום ואז גם ה15 יוכל לבוא לידי בטוי והאמן לי גם עם הרבה רזרוות!
ואז מפה מתבקש-שגם אם תשים 12 אינטש או אם תשים 15 אינטש שניהם יתאימו עצמם(על אפך ו..)לגודל החלל והכיול האקוסטי יכייל אותם בהתאם!
מפה אתה יכול להסיק שהמקרופון יקבע לך דווקא את העוצמה המינימלית של הסאב שלך ולא משנה מה יכולותיו או עוצמתו!כלומר רזרוות רציניות ישארו לך בשני המקרים שציינת!מעבר אם תרצה להוסיף למה שהמקרופון שלך קבע!
כך שגם הCLS 12אינטש שציינת יהיה אידיאלי לקדמיים שלך
ואם תקנה 15 אינטש לדוגמא
זה כמו לזרוק הכסף על מרצדס ספורט שנוסעת רק בעיר!
אלא אם כן החלל שלך הוא באמת עצום ואז גם ה15 יוכל לבוא לידי בטוי והאמן לי גם עם הרבה רזרוות!
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

החדר שלי הוא 3 מטר כפול 3 מטר זאת אומרת מרובע לחלוטין. אתה לא חושב שזה גם קשור בהגברה של הסאב ולא רק באיך שהוא מתאים אותו לחדרר?? מה שאני רוצה זה שיהיה לי עוצמה כמו ששמעתי אצל דוד שלי. לו יש רמקולים 10 אינצ' אבל סאב 15 אינצ' ויש לו חדר 4.5 כפול 3 בערך.
ואני רוצה לדעת אם זה ישתווה לרמקולים 12 אינצ' וסאב 12 אינצ' אחרי שאמרתי לך את גודל החדר ???
ואני רוצה לדעת אם זה ישתווה לרמקולים 12 אינצ' וסאב 12 אינצ' אחרי שאמרתי לך את גודל החדר ???
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

החדר שלי הוא 3 מטר כפול 3 מטר זאת אומרת מרובע לחלוטין. אתה לא חושב שזה גם קשור בהגברה של הסאב ולא רק באיך שהוא מתאים אותו לחדרר?? מה שאני רוצה זה שיהיה לי עוצמה כמו ששמעתי אצל דוד שלי. לו יש רמקולים 10 אינצ' אבל סאב 15 אינצ' ויש לו חדר 4 מטר כפול 3 בערך.
ואני רוצה לדעת אם זה ישתווה לרמקולים 12 אינצ' וסאב 12 אינצ' אחרי שאמרתי לך את גודל החדר ??? מחכה לתשובההה ADICT
ואני רוצה לדעת אם זה ישתווה לרמקולים 12 אינצ' וסאב 12 אינצ' אחרי שאמרתי לך את גודל החדר ??? מחכה לתשובההה ADICT
ציון אוכל לאמר לך אצלי למשל-יש נתונים של חדר בערך כמו שלך
וסאב וקדמיים כולם 15 אינטש!-האמן לי לאחר כיול אקוסטי-הסאב מונמך למינימום(מינוס 10DB )
ותאמין לי בסרטים ופיצוצים (כמו דוגמא עימות חזיתי עם ניקולאס קייג)המרדף בסירות בסוף הסרט-תבוא תשמע את הסאב שלי(מונמך בDB למקסימום)ותראה מה זה סאב בועט הדוק ומדוייק בדיוק עם חבטות הסירה במיים -ממש תאווה לאוזניים(ולעיניים..)ואז תאר לך אם אני מגביה את עוצמת הDB ליותר ממינוס 10 DB ?ככל שאגביה יותר הסאב כבר יתחיל לעוותוהבאסים יהיו מרוחים ולא מדוייקים!זאת אומרת יש לי 15 אך עדיין הוא לא בא לידי ביטוי עם כל יכולותיו!לכן לדעתי עם קדמיים כמו שלך של 12 אינטש-סאב של 12 אינטש יספיק לך והותר!ותהיה קורולציה בין כל הוופרים-ולא רכיב אחד יתאמץ בתור החוליה החלשה!סהכ המטרה של סאב היא השלמה של עוד כמה הרצים מתחת לקדמיים שלך שמימלא יורדים מאוד נמוך(30 DB ?)
לכן ה12 אינטש יתן לך תמורה מלאה לכסף שלך עם רזרבות
כמובן שיש פה עניין כספי מובהק ואם מציעים לך סאב סרווין 15 אינטש במחיר של 12 (או כמעט..)פה אתה יכול לשכוח את כל משה שאמרתי ויש לך אישור להכניס את המרצדס ספורט לחניה השכונתית...
וסאב וקדמיים כולם 15 אינטש!-האמן לי לאחר כיול אקוסטי-הסאב מונמך למינימום(מינוס 10DB )
ותאמין לי בסרטים ופיצוצים (כמו דוגמא עימות חזיתי עם ניקולאס קייג)המרדף בסירות בסוף הסרט-תבוא תשמע את הסאב שלי(מונמך בDB למקסימום)ותראה מה זה סאב בועט הדוק ומדוייק בדיוק עם חבטות הסירה במיים -ממש תאווה לאוזניים(ולעיניים..)ואז תאר לך אם אני מגביה את עוצמת הDB ליותר ממינוס 10 DB ?ככל שאגביה יותר הסאב כבר יתחיל לעוותוהבאסים יהיו מרוחים ולא מדוייקים!זאת אומרת יש לי 15 אך עדיין הוא לא בא לידי ביטוי עם כל יכולותיו!לכן לדעתי עם קדמיים כמו שלך של 12 אינטש-סאב של 12 אינטש יספיק לך והותר!ותהיה קורולציה בין כל הוופרים-ולא רכיב אחד יתאמץ בתור החוליה החלשה!סהכ המטרה של סאב היא השלמה של עוד כמה הרצים מתחת לקדמיים שלך שמימלא יורדים מאוד נמוך(30 DB ?)
לכן ה12 אינטש יתן לך תמורה מלאה לכסף שלך עם רזרבות
כמובן שיש פה עניין כספי מובהק ואם מציעים לך סאב סרווין 15 אינטש במחיר של 12 (או כמעט..)פה אתה יכול לשכוח את כל משה שאמרתי ויש לך אישור להכניס את המרצדס ספורט לחניה השכונתית...
סאב 15 אינטש יתאים בדיוק למשהו כמו אולם ספורט...-אם זה אומר לך משהו....
סאב 12 של CLS יוכל לעשות לך עבודה מעולה מקצועית ומצויינת!-ועוד אתה טוען לשכנים...-אתה רוצה 15...
ה15 יעמוד לך כפיל בחנות חרסינה..ובאמת אין לך צורך בו!
האמן לי אחרי שתציב אותו אצלך ותיהנה ממנו בסרטים(לא חייב להיות על DB גבוה אך כן על עוצמה ווליום גבוהה)
אתה תצחק על הכוונה לקנות 15 וכבר תוכל לחשוב מה לעשות ב1000 הנותרים...
סאב 12 של CLS יוכל לעשות לך עבודה מעולה מקצועית ומצויינת!-ועוד אתה טוען לשכנים...-אתה רוצה 15...
ה15 יעמוד לך כפיל בחנות חרסינה..ובאמת אין לך צורך בו!
האמן לי אחרי שתציב אותו אצלך ותיהנה ממנו בסרטים(לא חייב להיות על DB גבוה אך כן על עוצמה ווליום גבוהה)
אתה תצחק על הכוונה לקנות 15 וכבר תוכל לחשוב מה לעשות ב1000 הנותרים...
שמע-ה15 היה מאוד דומיננטי כי הוא הופעל קדמיים של 10 אינטש-מה שעושה עוול לקדמיים לעומת הסאב!zion1234 כתב:תישמע שמעתי את ה15 והוא תותח עולמיי ודווקא שמעתי אותו בחדר 4 מטר על 2.70 . אבל שמעתי אותו עם זוג של 10 אינצ' השאלה היא אם ה12 ישמע לי כמו ה15 אם רמקולים 12 אינצ' ??...
הסרווין 12 שלך יש להם אפשרות BIAMPIN אשר משפר משמעותית את יכולת הרסיוור שלך לנצל אותם ואת הבאסים שלהם!כך שה12 שלך יעבדו מצויין עם הסאב 12 שאתה רוצה לקנות -אם אתה משלם על 15 שילמת פעמיים גם על BIAMPIN וגם על סאב שאתה לא צריך
להבליט אותו מול 10 אינטש גם אני יודע
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אבל מה עם השכנים?? :) לא חבל עליהם - מהשרשור הקודם שלך
נראה לי שבסוף אם תקנה כזה סאב, השכנים שלך מהשרשור הקודם יזרקו איזה רימון או יירו לך טיל לאו הבייתה 
סאב טוב לא אמור להפציץ ולהיות דומיננטי מול הקדמיים!לא הגודל קובע אלא ההשתלבות שלו מול הקדמיים והתוספת ערך מוסף שהוא נותן להם!
הוא אמור לעזור להם לא להחליף אותם!לכן אם הוא יהיה דומיננטי מדי פספסנו את המטרה!
צא מהפסיכולוגי של יותר גדול יותר טוב-אלא תפסת מרובה לא תפסת-יכול מאוד להיות שה15 יקלקל לך יותר מאשר יעזור...
הוא לא אמור לבלוט מעליהם!
הוא אמור לעזור להם לא להחליף אותם!לכן אם הוא יהיה דומיננטי מדי פספסנו את המטרה!
צא מהפסיכולוגי של יותר גדול יותר טוב-אלא תפסת מרובה לא תפסת-יכול מאוד להיות שה15 יקלקל לך יותר מאשר יעזור...
הוא לא אמור לבלוט מעליהם!