שיא חדש במחיר לנגן בלו-ריי - 98$ בלבד !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בקרוב בכל בית בישראל
ןבכל סופרמרקט שכונתי, קנה קילו עגבניות קבל נגן BDR מתנה.
הלוואי....
מעט מדי ומאוחר מדי, לדעתי, בקרוב וידאו בסטרימינג, VOD וכו' ישתלטו על חיינו.
לצערי אני לא צופה שאוכל להשכיר בספריית הוידאו השכונתית סרטי BDR בעתיד הקרוב.
הלוואי....
מעט מדי ומאוחר מדי, לדעתי, בקרוב וידאו בסטרימינג, VOD וכו' ישתלטו על חיינו.
לצערי אני לא צופה שאוכל להשכיר בספריית הוידאו השכונתית סרטי BDR בעתיד הקרוב.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: בקרוב בכל בית בישראל
בבלוקבסטר השכונתי כמות הבלוריי עולה במהירת.Adix כתב:לצערי אני לא צופה שאוכל להשכיר בספריית הוידאו השכונתית סרטי BDR בעתיד הקרוב....
אני לא רואה את העמך מתעסקים עם סטרימיניג ו-VOD.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
guyezra כתב:בבלוקבסטר השכונתי כמות הבלוריי עולה במהירת.Adix כתב:לצערי אני לא צופה שאוכל להשכיר בספריית הוידאו השכונתית סרטי BDR בעתיד הקרוב....
אני לא רואה את העמך מתעסקים עם סטרימיניג ו-VOD....
משסכים ב-100%, הרי מישהו צריך לממן את blockbuster השכונתי:). ומי שלא יודע לעבוד עם האינטרנט הוא זה שמשלם דמי שכירות עבור הסרטים:)
dima_vy כתב:guyezra כתב:בבלוקבסטר השכונתי כמות הבלוריי עולה במהירת.Adix כתב:לצערי אני לא צופה שאוכל להשכיר בספריית הוידאו השכונתית סרטי BDR בעתיד הקרוב....
אני לא רואה את העמך מתעסקים עם סטרימיניג ו-VOD....
משסכים ב-100%, הרי מישהו צריך לממן את blockbuster השכונתי:). ומי שלא יודע לעבוד עם האינטרנט הוא זה שמשלם דמי שכירות עבור הסרטים:)...
לא נעים לי לשמוע ואפילו כואב שאנשים מצדים באופן כה מובהק בהורדות לא חוקיות, כיום השכרת סרטים בספריות הנה במחיר סביר והוגן יחסית. זה שכיום כמות התכוכן בהפרדה גבוהה בארץ מוגבלת ובעיתית לא צריכה להפוך את נושא ההורדות לשיטה.
מנהלים: אשמח באם תפתחו סקר בנושא אשר בו השאלה תהייה:
באם היתה אפשרות להשכיר סרטים ותוכן בהפרדה גבוהה בארץ האם הייתם ממשיכים להוריד.
שבוע טוב.
עדי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Adix היקר!
היה כבר שירשור (ולא אחד למען האמת) בנושא הזה. זה נושא מאוד בעייתי. אני אתן לך דוגמא כמו שנתתי פעם כבר:
אתה מגיע לחנות לקנות לחם. לחם רגיל לחלוטין שאתה אוכל כל יום. לפתע אתה רואה מול כניסה לחנות שולחן, עם מגש לחם בדיוק כמו שהתכוונת לקנות. ליד המגש שלט קטן, עליו כתוב "לחם זה ניתן בחינם, ואף אחד לא ירדוף אחריך בגין גניבה". עכשיו נשאלת השאלה - האם אתה תיקח? כאשר אתה גם יודע שאם תיקח, אז תוכל להרשות לעצמך לקנות שוקולד בכסף שחסכת. אתה גם מבין שזה לא יכול להיות בחינם, כי אנשים עבדו בשביל לייצר את הלחם הזה, זאת אומרת אין סיכויי שהוא יהיה ממש חינם, אבל אתה יודע שיש לך חברים שלקחו ולא קרה להם כלום. אז אתה תיקח? וכמה אנשים שאתה מכיר יוותרו על משהו חינם וישלמו עבור אותו דבר בדיוק? העניין נורא פשוט - כל עוד יש אפשרות לקבל משהו חינם - אנשים יקחו את זה חינם. אולי לא כולם, אבל חלק ניכר כן יעשו זאת. בנוסף להכל אתה מציע גם לשלם על משהו שהוא לא ממש נוח - הליכה לספריה, יתעסקות עם דיסקים וכד'. אז למה אנשים שמכירים את האפשרות לקחת חינם, ישלמו על אותו דבר, שעוד צריך לצאת מהבית בשביל לקבל אותו?
וגם לא הייתי אומר שאני מעודד מישהו להוריד תוכן לא חוקי מהרשת... אנשים יודעים את הדרכים לשהם לקבל תוכן בעצמם, גם אם זה דרך VOD, ספריית וידאו השכונתית או רשת. כל אחד לפי הידע והיכולות שלו. אתה בטח יודע שיש אנשים שפונים לטכנאי מחשבים כשיש בעיה במחשב, ומשלמים על זה הרבה, ויש כאלה שיודעים להסתדר לבד. ויש כאלה שעושים טיםולים לאוטו לבד, ויש כאלה שעושים טיפולים רק במוסך מרכזי. כל אחד לפי הידע שלו ולפי היכולות שלו.
בברכה
דימה
היה כבר שירשור (ולא אחד למען האמת) בנושא הזה. זה נושא מאוד בעייתי. אני אתן לך דוגמא כמו שנתתי פעם כבר:
אתה מגיע לחנות לקנות לחם. לחם רגיל לחלוטין שאתה אוכל כל יום. לפתע אתה רואה מול כניסה לחנות שולחן, עם מגש לחם בדיוק כמו שהתכוונת לקנות. ליד המגש שלט קטן, עליו כתוב "לחם זה ניתן בחינם, ואף אחד לא ירדוף אחריך בגין גניבה". עכשיו נשאלת השאלה - האם אתה תיקח? כאשר אתה גם יודע שאם תיקח, אז תוכל להרשות לעצמך לקנות שוקולד בכסף שחסכת. אתה גם מבין שזה לא יכול להיות בחינם, כי אנשים עבדו בשביל לייצר את הלחם הזה, זאת אומרת אין סיכויי שהוא יהיה ממש חינם, אבל אתה יודע שיש לך חברים שלקחו ולא קרה להם כלום. אז אתה תיקח? וכמה אנשים שאתה מכיר יוותרו על משהו חינם וישלמו עבור אותו דבר בדיוק? העניין נורא פשוט - כל עוד יש אפשרות לקבל משהו חינם - אנשים יקחו את זה חינם. אולי לא כולם, אבל חלק ניכר כן יעשו זאת. בנוסף להכל אתה מציע גם לשלם על משהו שהוא לא ממש נוח - הליכה לספריה, יתעסקות עם דיסקים וכד'. אז למה אנשים שמכירים את האפשרות לקחת חינם, ישלמו על אותו דבר, שעוד צריך לצאת מהבית בשביל לקבל אותו?
וגם לא הייתי אומר שאני מעודד מישהו להוריד תוכן לא חוקי מהרשת... אנשים יודעים את הדרכים לשהם לקבל תוכן בעצמם, גם אם זה דרך VOD, ספריית וידאו השכונתית או רשת. כל אחד לפי הידע והיכולות שלו. אתה בטח יודע שיש אנשים שפונים לטכנאי מחשבים כשיש בעיה במחשב, ומשלמים על זה הרבה, ויש כאלה שיודעים להסתדר לבד. ויש כאלה שעושים טיםולים לאוטו לבד, ויש כאלה שעושים טיפולים רק במוסך מרכזי. כל אחד לפי הידע שלו ולפי היכולות שלו.
בברכה
דימה
הורדה/השכרה
דימה,
קראת את מה שכתבת? הורדה=גניבת זכויות. נקודה. זו עובדה וזהו. זה לא נושא לויכוח.
זה שכולנו עושים את זה לא הופך אף אחד לצדיק.
לגנוב באופן כללי קל יותר מללכת לעבוד ולא משנה אם מדובר על הורדת סרטים או גניבה/שוד של מוצר אחר אלטרוני או פיזית. ע"פ סיפור הלחם שלך אני מבין שאם היה ביכולתך לפרוץ למחשב של בנק ולהעביר כסף לחשבונך בידיעה ברורה שלא יתפסו אותך היית עושה את זה?
להוריד/לגנוב סרט בשבוע או 52 סרטים בשנה בשנה קל יותר מלעבוד תמורתם.
לגבי הליכה לספריה וכו', לי באופן אישי יש ספריה במרחק יריקה מהבית.
קראת את מה שכתבת? הורדה=גניבת זכויות. נקודה. זו עובדה וזהו. זה לא נושא לויכוח.
זה שכולנו עושים את זה לא הופך אף אחד לצדיק.
לגנוב באופן כללי קל יותר מללכת לעבוד ולא משנה אם מדובר על הורדת סרטים או גניבה/שוד של מוצר אחר אלטרוני או פיזית. ע"פ סיפור הלחם שלך אני מבין שאם היה ביכולתך לפרוץ למחשב של בנק ולהעביר כסף לחשבונך בידיעה ברורה שלא יתפסו אותך היית עושה את זה?
להוריד/לגנוב סרט בשבוע או 52 סרטים בשנה בשנה קל יותר מלעבוד תמורתם.
לגבי הליכה לספריה וכו', לי באופן אישי יש ספריה במרחק יריקה מהבית.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

Adix,
ברור שקראתי את מה שכתבתי, ולא פעם אחת. בינתיים בארץ השיתוף לא מחוץ לחוק, לכן לא ניתן לקרוא לזה גניבה. כנראה לא הבנת את הדוגמא שנתתי. הכוונה הייתה לא לפריצה וגניבה בהמשך, אלא לקחת את מה שאתה יכול לקחת חופשי, רק בלי לשלם על זה. לכן אם הייתה לי אפשרות לפרוץ לבנק ולגנוב לא הייתי עושה את זה, אבל אם הייתה אפשרות להכנס חופשי ולקחת, ועוד בידיעה שישאר לאחרים אותו דבר - כן הייתי לוקח.
הרי אם קנית סרט, אף אחד לא מונע ממך לתת אותו לחברים, ואתה לא לוקח מהם דמי שכירות ולא מעביר אותם לבעלי הזכויות - נכון?
ברגע שהשיתוף יהפוך ללא חוקי בארץ נראה איך נמשיך, אבל בינתיים עוד מוקדם להכריז עלי כגנב.
נ.ב. נראה לי שסתינו קצת מנושא האשכול המקורי
ברור שקראתי את מה שכתבתי, ולא פעם אחת. בינתיים בארץ השיתוף לא מחוץ לחוק, לכן לא ניתן לקרוא לזה גניבה. כנראה לא הבנת את הדוגמא שנתתי. הכוונה הייתה לא לפריצה וגניבה בהמשך, אלא לקחת את מה שאתה יכול לקחת חופשי, רק בלי לשלם על זה. לכן אם הייתה לי אפשרות לפרוץ לבנק ולגנוב לא הייתי עושה את זה, אבל אם הייתה אפשרות להכנס חופשי ולקחת, ועוד בידיעה שישאר לאחרים אותו דבר - כן הייתי לוקח.
הרי אם קנית סרט, אף אחד לא מונע ממך לתת אותו לחברים, ואתה לא לוקח מהם דמי שכירות ולא מעביר אותם לבעלי הזכויות - נכון?
ברגע שהשיתוף יהפוך ללא חוקי בארץ נראה איך נמשיך, אבל בינתיים עוד מוקדם להכריז עלי כגנב.
נ.ב. נראה לי שסתינו קצת מנושא האשכול המקורי