מחפש המלצה לטלוויזיה לחדר
שלום לכולם,
שמעתי על הפורום הרבה והחלטתי להרשם ולבקש שתעזרו לי לבחור טלווויזיה חדשה לחדר. אני די חדש בנושא אבל הבנתי שצריך להציג שלושה פרמטרים:
1. מרחק צפייה - כ- 2.75 מ'.
2. שימושים - אני מאמין שזה יהיה 100% HOT רגיל.. לא מאמין שיהיה פה HD או משחקים או סרטים.. אבל אם אפשר להשאיר את זה כאופציה בטלוויזיה זה יהיה מעולה.
3. תקציב - זו הבעיה שלי. כרגע אני לא יודע מה התקציב אבל אני מאמין שאחרי שאני אדע אם אני צריך LCD או פלזמה וכמה אינץ' אז זה יהיה קל יותר לקבוע כמה כסף.
לסיכום, אני צריך שתגידו לי LCD או פלזמה וכמה אינץ' ואם אפשר מספר דגמים אפשריים מתאימים לדרישות.
מקווה שתענו לי מהר ושהדרישות הגיוניות, תודה!:]
שמעתי על הפורום הרבה והחלטתי להרשם ולבקש שתעזרו לי לבחור טלווויזיה חדשה לחדר. אני די חדש בנושא אבל הבנתי שצריך להציג שלושה פרמטרים:
1. מרחק צפייה - כ- 2.75 מ'.
2. שימושים - אני מאמין שזה יהיה 100% HOT רגיל.. לא מאמין שיהיה פה HD או משחקים או סרטים.. אבל אם אפשר להשאיר את זה כאופציה בטלוויזיה זה יהיה מעולה.
3. תקציב - זו הבעיה שלי. כרגע אני לא יודע מה התקציב אבל אני מאמין שאחרי שאני אדע אם אני צריך LCD או פלזמה וכמה אינץ' אז זה יהיה קל יותר לקבוע כמה כסף.
לסיכום, אני צריך שתגידו לי LCD או פלזמה וכמה אינץ' ואם אפשר מספר דגמים אפשריים מתאימים לדרישות.
מקווה שתענו לי מהר ושהדרישות הגיוניות, תודה!:]
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בגלל שמדובר על 100% hot רגיל, אתה לא צריך FHD - מספיק HDR (או HD Ready).
זה לא אומר שזה לא יתאים ל HD (מחשב, PS3, בלוריי וכו') - אבל פשוט רואים בזה יותר טוב רזולוציה נמוכה (SD - הוט / יס רגיל).
מבחינת מרחק הצפייה - יש תחום גדול של גדלי מסך שמתאימים - אבל פה השאלה היא
1. תקציב (לפחות בערך)?
2. תאורה - פלסמה יותר רגישה להשתקפויות, כך שאם יש חלון מול הטלויזיה / בצד - זה עלול להיות בעייתי.
זה לא אומר שזה לא יתאים ל HD (מחשב, PS3, בלוריי וכו') - אבל פשוט רואים בזה יותר טוב רזולוציה נמוכה (SD - הוט / יס רגיל).
1. תקציב (לפחות בערך)?
2. תאורה - פלסמה יותר רגישה להשתקפויות, כך שאם יש חלון מול הטלויזיה / בצד - זה עלול להיות בעייתי.
אוקיי דבר ראשון תודה על התגובה המועילה והמהירה,uriler כתב:בגלל שמדובר על 100% hot רגיל, אתה לא צריך FHD - מספיק HDR (או HD Ready).
1. תקציב (לפחות בערך)?
2. תאורה - פלסמה יותר רגישה להשתקפויות, כך שאם יש חלון מול הטלויזיה / בצד - זה עלול להיות בעייתי....
דבר שני, שכחתי להזכיר שאני תולה אותה על הקיר ולקיר יש מגבלת רוחב. הוא עצמו כ-90ס"מ אבל אני מעדיף שיהיה קטן מהמקסימום ולא יקח את כל הקיר. בדקתי קצת בזאפ מידות של טלוויזיות וגיליתי שמה שמתאים לי זה 32 (כ-80 ס"מ) יותר מזה זה כבר גדול אני חושב (37 זה איזה 90 - לא מתאים), או שאני טועה.
בקשר לדברים שלך עם חיבור של הדברים שלי, תקציב - אם מה שאמרתי נכון אז אני צריך 32 ו32 עולה בין 2000 ל 3500 או שאני טועה? כלומר זה התקציב.
בקשר לחלון, העלתה נקודה חשובה ומאוד קריטית לגבי כי לכשהטלוויזיה תהיה יעמוד מולה חלון, אמנם די גדול אבל גם יש וילון, גם כמות האור החודרת אליו בגלל מיקומו קטנה יחסית וגם זהו מקור האור היחידי בחדר שלי (למעט הדלת אבל גם שם, כמות האור הנכנסת קטנה). כלומר יש חלון אבל לא חושב שצריך לקחת אותו כשיקול.
לסיכום, מחיבור של הפוסטים - אני צריך טלוויזיה 32" בטווח של 2000 עד 3500 שקל HDR.
האם אני צודק? אם הדרישות נכונות ויש לך דגמים מתאימים לדרישות, אשמח לראות אותם.
שוב תודה רבה ומקווה שתענה במהירות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בתיאור שלך - אתה צודק 
הייתי ממליץ על ה Samsung LA32A450 אבל לדעתי היא הוחלפה כבר (אם אתה מוצא אותה - היא מעולה, ויש לנו כבר כמה כאלו במשפחה וחברים).
בינתיים - חכה להמלצות נוספות...
הייתי ממליץ על ה Samsung LA32A450 אבל לדעתי היא הוחלפה כבר (אם אתה מוצא אותה - היא מעולה, ויש לנו כבר כמה כאלו במשפחה וחברים).
בינתיים - חכה להמלצות נוספות...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
32" ממרחק 2.75 מ' - זה דיי זוועה - תחשוב שמבחינת גובה התמונה - זה יותר נמוך מCRT 29"...
אני מניח שאתה צודק, אבל שוב, יש לי מגבלת רוחב בקיר ו32 זה המקסימום שאני יכול להכניס בו..Itay_Pollak כתב:32" ממרחק 2.75 מ' - זה דיי זוועה - תחשוב שמבחינת גובה התמונה - זה יותר נמוך מCRT 29"......
בקשר למגיב מעליו, תודה על הדגם אני אבדוק אותו, אם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דגמים לפי הדרישות, אני אשמח תודה.