הפיליפס 7403 נמכרה, סיכום

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
hananmori12 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
כמו שכבר אפשר לדעת, היה לי עד עכשיו פיליפס 7403 בגודל 42",
אז ככה, היום מכרתי את הטלויזיה בגלל שאני חייל ובינתיים לא יוצא לי הרבה להנות ממנה.

לפני טיפה יותר מחצי שנה חיפשתי LCD שתשמש אותי בנוסף גם לחיבור למחשב ככה שהייתי צריך FHD,
התקציב שלי היה טיפה מוגבל ל6000 ש"ח ככה שלא יכולתי להסתכל על הדגמים עם ה100HZ כמו הA650 שהייתה מהוללת בזמנו, אז החלטתי ללכת על דגמים שהם FHD אבל גם טובים (יחסית) התעניינתי ב2 דגמים עיקרים A550 של סמסונג וD65 של שארפ, באחת ראו יותר שחורים ובשניה יותר לבנים, שניהם היו טובות וכמעט סגרתי על השארפ בגודל 37",
פיתאום נכנסה למשחק ה7403 שגם הייתה מאוד יקרה בשבילי אז החלטתי להשים עין על אחותה הקטנה, ה5403,
בידיוק שהתחלתי להתעניין מצאתי ביד 2 מישהו שמוכר את ה7403 בגודל 42" במחיר שאני יכול לקחת על עצמי,
החלטתי שאני הולך על זה כי זה הדבר הכי טוב שיכולתי להשיג בסכום כזה.

אני לא מצטער לרגע על ההחלטה הזאת, הטלויזיה היא LCD אחת הטובות שראיתי עד כה,
צפיתי בה ממרחק תמידי של 1.8 - 2.0 מטר ככה שאתם יכולים לחשב כמה קרוב זה ל42",
SD ראו מצויין יחסית לשידורים שלנו בארץ (הייתי מחובר בסקארט לקומפוזיט) וHD (מחובר מהמחשב בכבל DVI-HDMI) ראו מדהים!!, המעבד של הטלויזיה כל כך טוב שהייתי מוריד לפעמים סרטים ב720P ולפעמים ב1080P לא היו רואים הבדל ממשי, המעבד היה עושה עבודה כל כך טובה על ה720P שלא היו רואים משהו שמצדיק להוריד 1080P.

בכל מקרה היום מכרתי אותה למרות שאני קצת מצטער על זה,
אבל מה שאני כן יודע זה שבמידה ואני יקנה LCD בזמן הקרוב (אין לדעת מה יצא מחר), אין ספק שאני יקנה פיליפס.

רציתי לשתף אותכם ולתת טיפה חוות דעת על המוצר,
שבת שלום.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”