דף 1 מתוך 1
הוספת טלוויזיה שניה ל HTPC
נשלח: 10/07/2009 14:39
על ידי dkilshtein
שלום לכולם,
יש לי HTPC מחובר לטלוויזיה בסלון. אני רוצה להוסיף טלוויזיה וממיר נוספים לחדר שינה. האם ישנה דרך לחבר את ה HTPC בסלון לשתי טלוויזיות, כך שבשתיהן ניתן יהיה לראות את הממשק של המדיה סנטר? (במידת האפשר הייתי מעדיף להשתמש בממירים נפרדים לשתי הטלוויות)
תודה
נשלח: 10/07/2009 15:21
על ידי pixies
אתה יכול לחבר את היציאה השנייה של כרטיס המסך, אם יש, להגדיר אותו על Clone, ואז 2 היציאות יוציאו את אותה תמונה. החסרון הוא ששתי היציאות חייבות להיות על אותה רזולוציה - עלול להיות בעייה אם לשני המסכים שלך יש רזולוציה מומלצת שונה.
נשלח: 10/07/2009 15:49
על ידי iakovl
לא חובה אותה רזולוציה... בשביל זה יש את
http://www.realtimesoft.com/ultramon/
נשלח: 10/07/2009 18:20
על ידי dkilshtein
תודה על התגובות, אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון,
למתוח כבל מהסלון לחדר השינה מיציאת הטלוויזיה השניה במחשב לכניסת הטלוויזיה בחדר שינה.
לחבר את הממיר השני להטלוויזיה בחדר השינה (לכניסה דיגיטאלית נפרדת) ואז אוכל בערוץ אחד לראות את ה HTPC ובשניה את הממיר.
מה קורה כאשר רואים טלוויזיה או סרט בשני הטלוויזיות בו זמנית?
נשלח: 10/07/2009 18:55
על ידי pixies
אכן, את הממיר לכניסה אחרת בטלוויזיה בחדר השינה.
בסרט שונה בשני החדרים לא תוכל לצפות.
אם יהיו לך שני ממירים (אחד בסלון ואחד בחדר השינה), לא תהיה בעייה לצפות בשידורי טלוויזיה בערוץ שונה בשני החדרים, או בחדר אחד בסרט ובחדר שני בשידורי טלוויזיה.
נשלח: 10/07/2009 20:38
על ידי dkilshtein
מה לגבי סטרימר או extender (יש הבדל??) האם זה לא כמו "לשכפל" את ה HTPC?
נשלח: 10/07/2009 23:20
על ידי pixies
בהחלט אפשר לשקול אקסטנדר או סטרימר.
סטרימר לא משכפל את ה-HTPC, אלא מנגן ממנו תכנים המאוחסנים על ההארד דיסק שלו דרך הרשת הביתית, עם ממשק ייחודי משלו.
אקסטנדר כן "משכפל" את המדיה סנטר, אבל הבעייה היא שלא כל האקסטנדרים יודעים לנגן באופן מלא קבצי MKV (הפורמט של קבצי ה-HD שמורידים כיום מהאינטרנט) וכתוביות בעברית.