הוספת טלוויזיה שניה ל HTPC
-
dkilshtein
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם,
יש לי HTPC מחובר לטלוויזיה בסלון. אני רוצה להוסיף טלוויזיה וממיר נוספים לחדר שינה. האם ישנה דרך לחבר את ה HTPC בסלון לשתי טלוויזיות, כך שבשתיהן ניתן יהיה לראות את הממשק של המדיה סנטר? (במידת האפשר הייתי מעדיף להשתמש בממירים נפרדים לשתי הטלוויות)
תודה
יש לי HTPC מחובר לטלוויזיה בסלון. אני רוצה להוסיף טלוויזיה וממיר נוספים לחדר שינה. האם ישנה דרך לחבר את ה HTPC בסלון לשתי טלוויזיות, כך שבשתיהן ניתן יהיה לראות את הממשק של המדיה סנטר? (במידת האפשר הייתי מעדיף להשתמש בממירים נפרדים לשתי הטלוויות)
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה יכול לחבר את היציאה השנייה של כרטיס המסך, אם יש, להגדיר אותו על Clone, ואז 2 היציאות יוציאו את אותה תמונה. החסרון הוא ששתי היציאות חייבות להיות על אותה רזולוציה - עלול להיות בעייה אם לשני המסכים שלך יש רזולוציה מומלצת שונה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
dkilshtein
-
- חבר פעיל

תודה על התגובות, אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון,
למתוח כבל מהסלון לחדר השינה מיציאת הטלוויזיה השניה במחשב לכניסת הטלוויזיה בחדר שינה.
לחבר את הממיר השני להטלוויזיה בחדר השינה (לכניסה דיגיטאלית נפרדת) ואז אוכל בערוץ אחד לראות את ה HTPC ובשניה את הממיר.
מה קורה כאשר רואים טלוויזיה או סרט בשני הטלוויזיות בו זמנית?
למתוח כבל מהסלון לחדר השינה מיציאת הטלוויזיה השניה במחשב לכניסת הטלוויזיה בחדר שינה.
לחבר את הממיר השני להטלוויזיה בחדר השינה (לכניסה דיגיטאלית נפרדת) ואז אוכל בערוץ אחד לראות את ה HTPC ובשניה את הממיר.
מה קורה כאשר רואים טלוויזיה או סרט בשני הטלוויזיות בו זמנית?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אכן, את הממיר לכניסה אחרת בטלוויזיה בחדר השינה.
בסרט שונה בשני החדרים לא תוכל לצפות.
אם יהיו לך שני ממירים (אחד בסלון ואחד בחדר השינה), לא תהיה בעייה לצפות בשידורי טלוויזיה בערוץ שונה בשני החדרים, או בחדר אחד בסרט ובחדר שני בשידורי טלוויזיה.
בסרט שונה בשני החדרים לא תוכל לצפות.
אם יהיו לך שני ממירים (אחד בסלון ואחד בחדר השינה), לא תהיה בעייה לצפות בשידורי טלוויזיה בערוץ שונה בשני החדרים, או בחדר אחד בסרט ובחדר שני בשידורי טלוויזיה.
-
dkilshtein
-
- חבר פעיל

מה לגבי סטרימר או extender (יש הבדל??) האם זה לא כמו "לשכפל" את ה HTPC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהחלט אפשר לשקול אקסטנדר או סטרימר.
סטרימר לא משכפל את ה-HTPC, אלא מנגן ממנו תכנים המאוחסנים על ההארד דיסק שלו דרך הרשת הביתית, עם ממשק ייחודי משלו.
אקסטנדר כן "משכפל" את המדיה סנטר, אבל הבעייה היא שלא כל האקסטנדרים יודעים לנגן באופן מלא קבצי MKV (הפורמט של קבצי ה-HD שמורידים כיום מהאינטרנט) וכתוביות בעברית.
סטרימר לא משכפל את ה-HTPC, אלא מנגן ממנו תכנים המאוחסנים על ההארד דיסק שלו דרך הרשת הביתית, עם ממשק ייחודי משלו.
אקסטנדר כן "משכפל" את המדיה סנטר, אבל הבעייה היא שלא כל האקסטנדרים יודעים לנגן באופן מלא קבצי MKV (הפורמט של קבצי ה-HD שמורידים כיום מהאינטרנט) וכתוביות בעברית.