מתלבת בין כמה סטרימרים.
אחרי שנגמרו כל הXTREAMERים והבנה שה WDTV הוא לא ברמה של ה NMT, ואחרי חפירה בביקורות של האתר, אני מלבת בין כמה סטרימרים באותו טווח מחירים.
istar h6 שאפשר לקנות בארץ עם אספקה מהירה.
dragontech iobox 100 שגם אפשר לקנות בארץ בהספקה מהירה.
popcorn hour a110 שצריך לקנות בחול.
HDX 1000 שצריך לקנות בחול.
ה-2 הראשונים עולים כ-100 שקל פחות אחרי שמחשיבים מיסים, רציתי לשאול אם יש כל מני יתרונות ל HDX ו לפופקורן כי אני רואה שכל הפורום מפוצץ בהם אבל לאף אחד אין את הISTAR וה גRAGONTECH לומרות שהם זולים יותר.
כרגע אני מעדיף את ה HDX מטעמי אסטיטקה בלבד, יש סיבה להעדיף אחד מהם על האחר או שאני אלך על ה ISTAR ואחסוך לעצמי בעיות?
תודה!
istar h6 שאפשר לקנות בארץ עם אספקה מהירה.
dragontech iobox 100 שגם אפשר לקנות בארץ בהספקה מהירה.
popcorn hour a110 שצריך לקנות בחול.
HDX 1000 שצריך לקנות בחול.
ה-2 הראשונים עולים כ-100 שקל פחות אחרי שמחשיבים מיסים, רציתי לשאול אם יש כל מני יתרונות ל HDX ו לפופקורן כי אני רואה שכל הפורום מפוצץ בהם אבל לאף אחד אין את הISTAR וה גRAGONTECH לומרות שהם זולים יותר.
כרגע אני מעדיף את ה HDX מטעמי אסטיטקה בלבד, יש סיבה להעדיף אחד מהם על האחר או שאני אלך על ה ISTAR ואחסוך לעצמי בעיות?
תודה!
toxin לפי מה שאני רואה בשירשור הרשמי שלו הוא לא מוצלח כמו שציפיתי, חוץ מזה אני אצתרך לחכות עוד חודש עד שיגיע בהנחה שישלחו ב 1.8...
boapinta אני מבין שכולם אוהבים את הפופקורן, אני רק לא מבין למה. באותו מחיר אפשר להביא את ה HDX שנראה עדיף (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה).
חוץ מזה שאני עדיין רוצה לשמוע משו על ה ISTAR H6, הביקורת באתר מהללת אותו, היבואן נראה טוב ולא מפריז במחיר, למה הפופקורן עדיף עליו?
boapinta אני מבין שכולם אוהבים את הפופקורן, אני רק לא מבין למה. באותו מחיר אפשר להביא את ה HDX שנראה עדיף (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה).
חוץ מזה שאני עדיין רוצה לשמוע משו על ה ISTAR H6, הביקורת באתר מהללת אותו, היבואן נראה טוב ולא מפריז במחיר, למה הפופקורן עדיף עליו?
הבדל אחד חשוב
לפופקורן יש DTS DOWNMIX - אם אתה מחבר ישירות לטלוזיה, זה יכול להיות מהותי.
(מפורסם שיהיה ל ISTAR בקרוב - כמה זה בקרוב - זו כבר שאלה טובה)
חוץ מזה - אני מצטרף לשאלה.
במה עוד ה A110 טוב מה ISTAR ?
(מפורסם שיהיה ל ISTAR בקרוב - כמה זה בקרוב - זו כבר שאלה טובה)
חוץ מזה - אני מצטרף לשאלה.
במה עוד ה A110 טוב מה ISTAR ?