רמקולים בעיצוב אומנותי
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברת Outline היא חברה איטלקית אשר מייצרת רמקולים איכותיים להגברת אירועים ומופעים.
סידרת ה-AUX Level היא סידרה ביתית של רמקולים אקטיביים שאמורה להביא את חווית הסאונד של הופעה חיה הביתה.
ה-Haut-Parleur AUX Level הינו רמקול יחיד שמיועד להיות בגודל של מסך 42" וניתן להעמידו על מעמד או לתלות אותו מתחת למסך.
הוא מגיע בגימור Black Piano עם תג מחיר של 2500$ או Alpine White ב-2750$, אבל אם יש לכם נפש של אומן, אתם יכולים לרכוש את גירסת ה-Muscinelli שצבועה בשיטה של פיצוץ זיקוקי צבע וזה יעלה לכם, תוספת של 500$ בלבד...
סידרת ה-AUX Level היא סידרה ביתית של רמקולים אקטיביים שאמורה להביא את חווית הסאונד של הופעה חיה הביתה.
ה-Haut-Parleur AUX Level הינו רמקול יחיד שמיועד להיות בגודל של מסך 42" וניתן להעמידו על מעמד או לתלות אותו מתחת למסך.
הוא מגיע בגימור Black Piano עם תג מחיר של 2500$ או Alpine White ב-2750$, אבל אם יש לכם נפש של אומן, אתם יכולים לרכוש את גירסת ה-Muscinelli שצבועה בשיטה של פיצוץ זיקוקי צבע וזה יעלה לכם, תוספת של 500$ בלבד...
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפשר לקנות את הרגיל ולהשתמש בשיטה של מיסטר בין כדי לצבוע אותו - חזיז קטן בפחית צבע.
גם אני מאוד אהבתי את הסטנד, מעניין על איזה ספייקים הוא עומד.
גם אני מאוד אהבתי את הסטנד, מעניין על איזה ספייקים הוא עומד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.