היפיוף הגיע היום TUBE BUFFER פרטים ותמונות....
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי.
אחרי ששמעתי מגברי מנורות מה הם,רציתי להביא את גוון הצליל למערכת שלי....אחרי שקראתי אין ספור המלצות בחו"ל מאנשים,הזמנתי TUBE BUFFER.
היפיוף הגיע היום ,TUBE BUFFER , החלפתי לו למנורות טלפונקן מקוריות(70 דולר זוג), חיברתי אותו,ישבתי והאזנתי לדיאנה קרול והדבר הזה...
אחרי ששמעתי מגבר מנורות אצל חבר......
מבחינת ווליום אין כל שינוי, מבחינת סאונד, הדבר הזה מכניס גוון מנורות לסאונד ,המידים יותר ברורים ופתוחים,הגבוהים יותר צלולים ,הבאס יותר הדוק ,והכל במידה,כלומר זה כמו להוסיף מעט תבלין כזה ומעט תבלין כזה, השינוי לא דרסטי אבל ממש מרגישים שהגוון הוא מעט שונה=זהה למגבר מנורות, וזה גם ישתפר כי המנורות חדשות לגמרי ואין עליהם שעת עבודה אפילו.
מי אמר שחייבים להוציא אלפי שקלים על מגברי מנורות?
תענוג!
אחרי ששמעתי מגברי מנורות מה הם,רציתי להביא את גוון הצליל למערכת שלי....אחרי שקראתי אין ספור המלצות בחו"ל מאנשים,הזמנתי TUBE BUFFER.
היפיוף הגיע היום ,TUBE BUFFER , החלפתי לו למנורות טלפונקן מקוריות(70 דולר זוג), חיברתי אותו,ישבתי והאזנתי לדיאנה קרול והדבר הזה...
אחרי ששמעתי מגבר מנורות אצל חבר......
מבחינת ווליום אין כל שינוי, מבחינת סאונד, הדבר הזה מכניס גוון מנורות לסאונד ,המידים יותר ברורים ופתוחים,הגבוהים יותר צלולים ,הבאס יותר הדוק ,והכל במידה,כלומר זה כמו להוסיף מעט תבלין כזה ומעט תבלין כזה, השינוי לא דרסטי אבל ממש מרגישים שהגוון הוא מעט שונה=זהה למגבר מנורות, וזה גם ישתפר כי המנורות חדשות לגמרי ואין עליהם שעת עבודה אפילו.
מי אמר שחייבים להוציא אלפי שקלים על מגברי מנורות?
תענוג!
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

בקיצור ולעניין, מומלץ בחום למי שמעוניין להכניס גוון מנורות למערכת שלו מבלי להוציא אלפי שקלים על מגברי מנורות.
המכשיר עושה רושם ממש טוב,בנוי מאסיבי וכבד,חיבורים מאחורה איכותיים,המתכת מוברשת,הפאנל הקדמי עבה ומבריק.
עלויות:
איביי:
59 דולר עלות + 45 משלוח + 138 ש"ח מיסים, בקיצור 550 שקל.
2 מנורות טלפונקן מקורי 70 דולר.
4 מנורות מולאר מקורי (שיהיה בספאר) ,עוד 60 דולר.
המכשיר עושה רושם ממש טוב,בנוי מאסיבי וכבד,חיבורים מאחורה איכותיים,המתכת מוברשת,הפאנל הקדמי עבה ומבריק.
עלויות:
איביי:
59 דולר עלות + 45 משלוח + 138 ש"ח מיסים, בקיצור 550 שקל.
2 מנורות טלפונקן מקורי 70 דולר.
4 מנורות מולאר מקורי (שיהיה בספאר) ,עוד 60 דולר.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
moshem74,
סליחה על הבורות אבל מדוע אומרים שמגברי מנורות נחשבים מעולים ל sound ? מה יש בהם שאין ברסיברים רגילים ?
סליחה על הבורות אבל מדוע אומרים שמגברי מנורות נחשבים מעולים ל sound ? מה יש בהם שאין ברסיברים רגילים ?
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

קשה להסביר את זה אבל יש להם סאונד אחר , סאונד חם ונעים והכי קרוב למקור,הכלים נשמעים הכי אמיתי שיש והזמרת אתה עוצם עיניים וחושב שהיא שרה ממש פה,אני חושב שיש להם מין חתימת סאונד עם דגש על המידים.מסכם_עניין כתב:moshem74,
סליחה על הבורות אבל מדוע אומרים שמגברי מנורות נחשבים מעולים ל sound ? מה יש בהם שאין ברסיברים רגילים ?...
אני ממליץ בחום ללכת לשמוע למי שלא שמע מגבר מנורות מהו.קשה להסביר את זה = צריך לשמוע.
אגב,למי שרצה תמונות תקריב:
http://cgi.ebay.com.sg/Yaqin-6J1-Tube-C ... 7C294%3A30
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

תודה רבה.
אגב,אחרי שעשיתי בדיקה
, הזמנתי יפיוף נוסף