מצאתי את בעיית האיטיות בזפזופ אצלי עם ממיר מקס HD.
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
מותקן אצלי מקס HD.
המעבר בין ערוצים לוקח כ- 5 שניות שזה הרבה זמן.
בעבר הגדרתי את הממיר על 1080i מכיוון שהייתה לי תחושה שרואים קצת יותר טוב, זאת בידיעה שהסמסונג Q7 שלי עם רזולוציה טבעית של 720.
ברגע שהעברתי את הממיר ל- 720P זמן זיפזופ ירד ל- 3 שניות.
כנראה שלטלוויזיה לוקח עוד 2 שניות להינעל על התמונה.
עוד פרט מעניין שגיליתי: כאשר הממיר מוגדר על RGB ביציאת scart, יציאת הקומפוננט אינה מוציאה סיגנל תקין. צריך להעביר ל- composite. אני חושב שזה הוזכר בעבר היכן שהוא.
בעבר הגדרתי את הממיר על 1080i מכיוון שהייתה לי תחושה שרואים קצת יותר טוב, זאת בידיעה שהסמסונג Q7 שלי עם רזולוציה טבעית של 720.
עוד פרט מעניין שגיליתי: כאשר הממיר מוגדר על RGB ביציאת scart, יציאת הקומפוננט אינה מוציאה סיגנל תקין. צריך להעביר ל- composite. אני חושב שזה הוזכר בעבר היכן שהוא.
השאלה איפה לדעתך אתה רואה טוב יותר - AUTO, 1080i או 720pyaronkle כתב:מותקן אצלי מקס HD.
עוד פרט מעניין שגיליתי: כאשר הממיר מוגדר על RGB ביציאת scart, יציאת הקומפוננט אינה מוציאה סיגנל תקין. צריך להעביר ל- composite. אני חושב שזה הוזכר בעבר היכן שהוא....
אצלי בסמסונג 410 יש גם בעיה כשעוברים בין ערוצי HD ל SD ולפעמים גם בין SD ל SD של זמן מעבר ארוך
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
שח_מט,
לא בטוח שיש הבדל במסך שלי בין 1080i ל- 720P.
אבדוק את ההבדלים בין המצבים שוב על קטעים מוקלטים בסוף השבוע. SD, HD וכו.
בכל מקרה, גם אם יש שיפור באחד המצבים שאינו 720P, הוא יהיה מינורי ולא מצדיק את העיקובים.
ההנהלה מאד לא מרוצה מהעיקובים.
בכל מקרה, גם אם יש שיפור באחד המצבים שאינו 720P, הוא יהיה מינורי ולא מצדיק את העיקובים.
ההנהלה מאד לא מרוצה מהעיקובים.
אם אני מבין נכון את המומחים פה, לשים AUTO אומר שהממיר (אצלי HD זאפר רגיל) מוציא מה שהוא יודע כלומר 720P בשידורי HD או 5766 שורות ב SD והטלוויזיה עושה את ההתאמות הנדרשות למה שהיא יודעת שזה אצלנו 720 דורות או 720Pyaronkle כתב:שח_מט,
ההנהלה מאד לא מרוצה מהעיקובים....
אם שמים 1080 או 720 בעצם משתמשים בהמרה של הממיר של יס כלומר ערוצי SD עוברים המרה של הממיר וה TV תקבל 720 שורות.
סובייקטיבית אצלי נדמה לי ש 720 או 1080 פחות טוב מ AUTO כלומר אני חושב שאני יותר אוהב את ההמרת של הסמסונג שלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
במצב AUTO, הוא מעביר מ-SD ל-HD לפי הערוץ שאתה יושב עליו.
המונח הנכון צריך להיות לא AUTO (שזה בד"כ פונקציה של EDID) אלא SOURCE ...
המונח הנכון צריך להיות לא AUTO (שזה בד"כ פונקציה של EDID) אלא SOURCE ...
צודקoferlaor כתב:במצב AUTO, הוא מעביר מ-SD ל-HD לפי הערוץ שאתה יושב עליו.
המונח הנכון צריך להיות לא AUTO (שזה בד"כ פונקציה של EDID) אלא SOURCE ......
התכוונתי שבמצב AUTO הממיר מעביר את הרזולוציה של המקור וה TV מתאימה את עצמה כלומר משתמשת בהמרה שלה.
עופר - ה UPSCALE שהממירים עושים נחשב כאיכות בינונית? נמוכה? האם סביר שכל טלביזיה ממוצעת תבצע את ההמרה טוב יותר?