חיבור להגברה והקלטות
בדרך לבניית HTPC , כמה שאלות:
1. מהי הדרך הקצרה והיעילה ביותר לחיבור האודיו למגבר סטראו דו ערוצי?
2. אם אני מעוניין להקליט חומר המוקלט ביס מקס. יודע שאיני יכול להעביר הקבצים כיוון שמקודדים. הכוונה להקליט בשעת שידורו/הקרנתו. מה אמור לחבר למה?. אם אני מבין נכון את יציאת הוידאו בממיר לכניסה של כרטיס הטלוויזיה?
כך, מבין אקליט גם ישירות שידורים.
3. לגבי כונן, האם ניתן לרכוש כוננים שהם גם sacd ?
תודה מראש על כל מענה
1. מהי הדרך הקצרה והיעילה ביותר לחיבור האודיו למגבר סטראו דו ערוצי?
2. אם אני מעוניין להקליט חומר המוקלט ביס מקס. יודע שאיני יכול להעביר הקבצים כיוון שמקודדים. הכוונה להקליט בשעת שידורו/הקרנתו. מה אמור לחבר למה?. אם אני מבין נכון את יציאת הוידאו בממיר לכניסה של כרטיס הטלוויזיה?
כך, מבין אקליט גם ישירות שידורים.
3. לגבי כונן, האם ניתן לרכוש כוננים שהם גם sacd ?
תודה מראש על כל מענה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. עם כבל כזה:
http://ultrapro.co.il/products/89760
2. את ההקלטות שיש לך ביס מקס תוכל להקליט רק עם כרטיס טלוויזיה אנלוגי כמו ה-PVR150MCE, ע"י חיבור כבל S-Video + כבל אודיו של 2 RCA אדום ולבן. באותו פתרון, יחד עם IR Blaster שיעביר לך אוטומטית ערוץ, תוכל להשתמש גם עבור הקלטה מהממיר של השידורים עצמם.
בשביל הקלטה ישירה ודיגיטלית מהשידורים תצטרך כרטיס קליטה לווייני (DVB-S/S2), קורא כרטיסים חכמים, ורק כרטיס מנוי לבן עם נקודות של יס עובד בפתרון הזה. כמו כן, הפתרון מיועד למשתמשים שיש להם סבלנות להגדרות מסובכות וארוכות.
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינקים למאמרים המסבירים את 2 הפתרונות.
3. עד כמה שידוע לי, אין כונן אופטי למחשב שקורא מדיות SACD.
http://ultrapro.co.il/products/89760
2. את ההקלטות שיש לך ביס מקס תוכל להקליט רק עם כרטיס טלוויזיה אנלוגי כמו ה-PVR150MCE, ע"י חיבור כבל S-Video + כבל אודיו של 2 RCA אדום ולבן. באותו פתרון, יחד עם IR Blaster שיעביר לך אוטומטית ערוץ, תוכל להשתמש גם עבור הקלטה מהממיר של השידורים עצמם.
בשביל הקלטה ישירה ודיגיטלית מהשידורים תצטרך כרטיס קליטה לווייני (DVB-S/S2), קורא כרטיסים חכמים, ורק כרטיס מנוי לבן עם נקודות של יס עובד בפתרון הזה. כמו כן, הפתרון מיועד למשתמשים שיש להם סבלנות להגדרות מסובכות וארוכות.
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום לינקים למאמרים המסבירים את 2 הפתרונות.
3. עד כמה שידוע לי, אין כונן אופטי למחשב שקורא מדיות SACD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה בדיוק מה שכרטיס הקול עושה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לאיכות מקסימלית תרצה כרטיס קול לא מובנה, אם האיכות פחות חשובה לך כל לוח היום מגיע עם כרטיס קול "סביר" שיודע להוציא סטראו.