תגובות לביקורת: נגן בלוריי אוניברסלי של OPPO, קבלו את BDP-83
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בחישוב גס ~ 4000 ש"חemordeko כתב:אז מה המחיר של המכשיר לאחר מיסים ומשלוח?...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
למהר ולקנות
למהר ולקנות.ספריות הסרטים בארץ מלאות במאות כותרי blue-ray שרקgadib כתב:500$=4000 שקל? חחחmichael123 כתב:בחישוב גס ~ 4000 ש"חemordeko כתב:אז מה המחיר של המכשיר לאחר מיסים ומשלוח?......
רק בישראל...
מחקים לנגן.
Re: למהר ולקנות
אני קולט נימה קלה של ציניות בקולך?המהנדס כתב:למהר ולקנות.ספריות הסרטים בארץ מלאות במאות כותרי blue-ray שרקgadib כתב:500$=4000 שקל? חחחmichael123 כתב:בחישוב גס ~ 4000 ש"חemordeko כתב:אז מה המחיר של המכשיר לאחר מיסים ומשלוח?......
רק בישראל...
מחקים לנגן....
כרגיל סקירה מצויינת
קצת חבל שהמכשיר לא משמש כמזרימדיה מהשורה, היה הופך את הבחירה של הנגן הבא שלי לקשה יותר.
בנתיים, מכיוון ש SACD זה לא התחום שלי ורמת המחיר של הפוקורן החדש באבזור מלא דומה למחיר האופו, הפופקורן החדש יהיה כנראה הנגן הבא שלי.
בנתיים, מכיוון ש SACD זה לא התחום שלי ורמת המחיר של הפוקורן החדש באבזור מלא דומה למחיר האופו, הפופקורן החדש יהיה כנראה הנגן הבא שלי.
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
Re: כרגיל סקירה מצויינת
הפופקורן לא אמור לעלות 299$?Adix כתב:קצת חבל שהמכשיר לא משמש כמזרימדיה מהשורה, היה הופך את הבחירה של הנגן הבא שלי לקשה יותר.
בנתיים, מכיוון ש SACD זה לא התחום שלי ורמת המחיר של הפוקורן החדש באבזור מלא דומה למחיר האופו, הפופקורן החדש יהיה כנראה הנגן הבא שלי....
+ כונן BR עוד 80$ מגיעים למחיר זול משמעותית מהאופו ועם לוק דומה. השאלה האם היכולות דומות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי המחיר - תלוי איך מביאים אותו, אם מביאים לבד - ומצהירים - אז 2700 ש"ח בערך (לפי 500$=2000 ש"ח ועוד מע"מ ומכס של 33.5% - 2670)
לגבי משלוח - צריך לראות כמה הוא יעלה
מיכאל - איך הגעת ל-4000?
לגבי PS3/POPCORN - אלה מכשירים אחרים - שלא עושים ככל הנראה את הUPSCALE באופן זהה.
יכול להיות מעניין להשוות ראש בראש
לגבי משלוח - צריך לראות כמה הוא יעלה
מיכאל - איך הגעת ל-4000?
לגבי PS3/POPCORN - אלה מכשירים אחרים - שלא עושים ככל הנראה את הUPSCALE באופן זהה.
יכול להיות מעניין להשוות ראש בראש
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
ביקורת מצויינת.
אגב
* התמונות מהתצוגה של הבלו-ריי - זה נלקח מטלויזיה או מקרן ?
* אם באמת המחיר הוא 4000 שח בארץ זו חוצפה. מעניין איך המחיר קופץ X10 כשהדולר מתחת ל 4 ?
בקיצור, חפשו דיל דרך המועדפים שלכם בדפדפן..
אגב
* אם באמת המחיר הוא 4000 שח בארץ זו חוצפה. מעניין איך המחיר קופץ X10 כשהדולר מתחת ל 4 ?
בקיצור, חפשו דיל דרך המועדפים שלכם בדפדפן..
יש לך דוגמה למועדף טוב ?mulder כתב:ביקורת מצויינת.
אגב
בקיצור, חפשו דיל דרך המועדפים שלכם בדפדפן.....
לא הזכרתי את נושא המחיר
הפרש של 100$ לכאן או לכאן לא יהיו שיקול עיקרי בבחירת שחקן מרכזי בסלון שלי.Avi_h כתב:הפופקורן לא אמור לעלות 299$?Adix כתב:קצת חבל שהמכשיר לא משמש כמזרימדיה מהשורה, היה הופך את הבחירה של הנגן הבא שלי לקשה יותר.
בנתיים, מכיוון ש SACD זה לא התחום שלי ורמת המחיר של הפוקורן החדש באבזור מלא דומה למחיר האופו, הפופקורן החדש יהיה כנראה הנגן הבא שלי....
+ כונן BR עוד 80$ מגיעים למחיר זול משמעותית מהאופו ועם לוק דומה. השאלה האם היכולות דומות....
סקיילינג זה נחמד ואפילו חשוב, וזו אחת הסיבות שאני מצר על כך שה OPPO לא יכול להוות סטרימר, ברשותי לא מעט כותרי DVD של הופעות חיות שהועתקו למחשב ונצפים כיום דרך הסטרימר בלבד. יתרה מזו, המדיה המקורית שוכנת אחר כבוד עמוק בבוידעם.
לגבי תמחור בארץ, לא ברור איך הגעתם מ 500 דולר ל 4,000 ש"ח. ביבוא עצמי המחיר קרוב יותר ל 3,000 ש"ח.
אם כמה חברה ירימו את הכפפה ויארגנו רכישה קבוצתית עלות המשלוח וכו' תצטמצם משמעותית (אני לא בפנים)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לגבי המחיר - המחיר שלו הוא 500$, המיסוי עליו הוא טיפה יותר מ-32% (בגלל העליה במע"מ, גם עלה מס הקניה).
מכיוון שקיבלתי אותו לפני כמה חודשים (הוא בבדיקה זמן ארוך למדי), העלויות המדוייקות שאני שילמתי שונים מאלה שאחרים שילמו (קרי: אני שילמתי יותר...)
לגבי התמונות, הם נלקחו מ-2 מסכים שונים שהשתמשתי בהם במהלך הבדיקות (בעיקר הסמסונג B7000).
מכיוון שקיבלתי אותו לפני כמה חודשים (הוא בבדיקה זמן ארוך למדי), העלויות המדוייקות שאני שילמתי שונים מאלה שאחרים שילמו (קרי: אני שילמתי יותר...)
לגבי התמונות, הם נלקחו מ-2 מסכים שונים שהשתמשתי בהם במהלך הבדיקות (בעיקר הסמסונג B7000).
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 09/07/2009 11:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
500$ + 150$ משלוח = 650$גבי תמחור בארץ, לא ברור איך הגעתם מ 500 דולר ל 4,000 ש"ח. ביבוא עצמי המחיר קרוב יותר ל 3,000 ש"ח...
כפול 1.32 = 860$
לפי דולר ארה"ב 4.05 = 3500 ש"ח, אבל יש גם עמלות שחרור וכו'.. קצת פחות מ-4000 ש"ח