כתוביות ב- nVidia Purevideo

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
m3rc1ful פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מחשב מדיה עם מעבד אינטל 930d וכרטיס nvidia 8500 ואני סובל מלאגים כשאני עושה שימוש בהאלי מדיה ספליטר כדי לצפות בתכני היי-דף, 720p ו-1080. (במקרים בהם הפלייבק לא מתחיל עם לאגים אז הלאגים באים מיד כשאני עושה פאסט פורווד).

כתוצאה, חיפשתי ומצאתי את המדריך המצוין להצגת תכני היי-דף במחשבים חלשים שהעלו פה לאתר (http://www.hometheater.co.il/article973.html) ופעלתי בדיוק לפי ההוראות.

אמנם עכשיו הוידאו חלק אבל מאחר ואני עושה שימוש בדיקודר Purevideo של נבידיה ולא בהאלי מדיה ספליטר שעובר דרך-ffdshow או vobsub, אני לא יכול לראות כתוביות חיצוניות (כלומר כאלו שהן בקובץ נפרד עם סיומת srt ולא צרובות לתוך קובץ הוידאו עצמו).

האם מישהו מכיר דרך אחרת בה אני יכול לראות כתוביות חיצוניות שלא באמצעות ffdshow או vobsub? או דרך כלשהי לראות כתוביות באמצעות nVidia PureVideo?

המון תודה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

VOBSUB זהו פילטר בפני עצמו, המגבלה של האצת חומרה זה שלא יכול להיות שום פילטר בין המפענח ולבין הרנדרר.
בקיצור אי אפשר לעשות את זה עם FFDSHOW כי זה לא תומך בהאצת חומרה, וגם אי אפשר לשלב האצת חומרה עם VOBSUB.

הצעה שלי היא לנסות MPC-HC, בנגן כבר קיימים קודקים מובנים שתומכים בהאצת חומרה עם כתוביות.
http://mpc-hc.sourceforge.net/

m3rc1ful פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה.
אבל לפי מה שאתה אומר, אין אפשרות לעשות שימוש ב- Windows Media Center והאצת חומרה כדי לראות היי-דף עם כתוביות?
זה קצת בעייתי מבחינתי מאחר ואין לי מקלדת ועכבר במחשב מדיה, וכל השליטה עליו נעשית באמצעות השלט של ה-PVR 150.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

תנסה לעבוד על פי המדריך של כתוביות עם CoreAVC 1.9 וכרטיסים של אנוידיה התומכים ב-CUDA. זוהי גירסה שיודעת להשתמש בפענוח החומרה של אנוידיה ולהציג אותה גם על מדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”