לאחרונה קראתי בפורום שה-Harman 255/355 - כמו גם רסיברים אחרים - יודעים להמיר סיגנל 480i רק ל-Full HD ולא ל-HD רגיל.
מה שאומר שאם המסך LCD שלי תומך HD רגיל בלבד (1280X720) - המרת וידאו של הרסיבר לא תתאים.
האם זה אומר שאני חייב לרכוש רסיבר מיושן יותר שממיר ל-HD בלבד ( דוגמאת Onkyo 606)
או שקיים רסיבר שיודע לבצע upscalling לשתי הרזולוציות ?
אני חושב שעשו פה קצת סלט בעניינים.
אם אני מבין נכון - אולי אתה מדבר על זה שחלק מהמכשירים יודעים לעשות UPSCALE ל 1080i ולא ל 1080P...?
בכל מקרה, לידיעה כללית - כל עניין הUPSCALE של הרסיברים ברמה הזו - לא נותן יותר מידיי - לפעמים המסך יידע להתמודד יותר טוב עם הUPSCALE.
.....
ברשותי מחשב לניגון כותרי HD המחובר נכון לעכשיו
ישירות למסך הLCD 32,
המחשב משדר את האודיו+הוידאו ישירות למסך בכבל HDMI,
איזה מגבר אני צריך לקנות על מנת שאוכל להמשיך לשדר את הוידאו+האודיו
ולעבור דרך מגבר השמע?
Joshua_G כתב:היה לי הרמן קרדון 255 . ניתן להגדיר לו ביציאה איזה רזולוציה שרוצים.
...
אני לא נהנה להתווכח, אבל יש לי 255 בבית ואני עוקב אחרי הודעות בפורום הזה ובשרשורים הרלוונטים באתרים הדומים באירופה ובארה"ב ואני אומר לך שעל פי דיווחים של אנשים, יש למכשיר בעיה עם חיבורי DVI ועם רזולוציות מסוימות. 1366X768, לדוגמא, לא יעבור NR.
Joshua_G כתב:היה לי הרמן קרדון 255 . ניתן להגדיר לו ביציאה איזה רזולוציה שרוצים.
...
אני לא נהנה להתווכח, אבל יש לי 255 בבית ואני עוקב אחרי הודעות בפורום הזה ובשרשורים הרלוונטים באתרים הדומים באירופה ובארה"ב ואני אומר לך שעל פי דיווחים של אנשים, יש למכשיר בעיה עם חיבורי DVI ועם רזולוציות מסוימות. 1366X768, לדוגמא, לא יעבור NR.
...
נא לא לבלבל בין NR (Native Rate) לבין Upscaling ל- HDR .
ככל שהבנתי את השאלה המקורית, היא התייחסה ל- HDR .
...
...
נא לא לבלבל בין NR (Native Rate) לבין Upscaling ל- HDR .
ככל שהבנתי את השאלה המקורית, היא התייחסה ל- HDR .
...
שום בלבול, הכוונה היא ל NR של המסך. אם הרסיבר לא ישדר באותה רזולוציה בדיוק של המסך (NR), המסך יצטרך לבצע up/down scaling שני ואז תקבל scaling כפול: ברסיבר (מ 480i ל X) ובמסך (מ X ל NR).