בבקשה עזרה | הטלויזיה עולה רק עם הווינדוס
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מאחר והדרייבר של הכרטיס לא עולה כשאתה עדיין לא בוינדוס, אין דרך לשנות את זה. אתה יכול להכנס לביוס ולראות אם יש לך אפשרות להוציא כברירת מחדל תמונה לטלויזיה.
בHTPC שלי עם כרטיס מובנה של ATI אם לא מחובר כלום לVGA או DVI של הכרטיס ויש TV שמחוברת, אז התמונה מועברת לTV. אם יש בנוסף גם מסך (לדוגמא בVGA) אז התמונה אוטומטית עולה על המסך.
בHTPC שלי עם כרטיס מובנה של ATI אם לא מחובר כלום לVGA או DVI של הכרטיס ויש TV שמחוברת, אז התמונה מועברת לTV. אם יש בנוסף גם מסך (לדוגמא בVGA) אז התמונה אוטומטית עולה על המסך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לצערי הגדרות כאלה לא תמצא בביוס אם זה כרטיס חיצוני. (ברוב המקרים לא תמצא אותן גם אם הוא מובנה) כי הן פשוט לא קיימות.
כל הכרטיסים של ATI שהתעסקתי איתם (גם רגילים וגם אונבורד) עובדים באותה צורה שרמתי למעלה.
כל הכרטיסים של ATI שהתעסקתי איתם (גם רגילים וגם אונבורד) עובדים באותה צורה שרמתי למעלה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מניסיון אישי שלי אם המחשב מזהה שמחוברת אליו הTV (בPOST) ולא מחובר אליו המסך, אז התמונה אמורה לעשלות על הTV.
אם הוא לא מזהה שמחוברת הTV, אז מן הסתם שלא תקבל תמונה.
אני לא מכיר משהו שאפשר לעשות כדי שזה יעבוד כמו שצריך בPOST ולפני הכניסה לWindows.
אם הוא לא מזהה שמחוברת הTV, אז מן הסתם שלא תקבל תמונה.
אני לא מכיר משהו שאפשר לעשות כדי שזה יעבוד כמו שצריך בPOST ולפני הכניסה לWindows.