ברשותי מערכת סטריאו aiwa all in one כזאת בת 10 בערך, (קנינו בהולנד) דווקא טובה. בהשוואה לATP3 ולכל יתר הרמקולים התקציביים האלה היא הייתה תותחית קטנה. תמיד הייתי משוויץ בה בפני החברים.
לפני איזה שנה וחצי - שנתיים נכנסתי לקטע של האודיו, וככל שחלף הזמן הבנתי שאולי הרמקולים שלי הם לא שיא הטכנולוגיה אבל לא הכרתי משהו אחר אז זה היה טוב לי. (יש לי אוזניות טובות אבל אני שונא להשוות בין רמקולים לאוזניות אז לא שמתי לב לזה בכלל)
היום הייתי אצל חבר ובגלל שהוא משפץ את החדר שלו הוא נמצא בחדר של אחיו הגדול. זהו חדר ממ"ד בגודל 2X2 ויש שם שני רמקולים רצפתיים של wharfedale מחוברים לרסיבר ק"ב (אני משער) לא זוכר איזו חברה.
שמענו שיר מטאל מיוטוב (!!!) ונדהמתי! לא ידעתי שרמקולים יכולים להשמע טוב כ"כ, אח"כ ששמענו בדיסק מקורי בכלל נגנבתי.
חזרתי הביתה ושמתי לי קצת מוזיקה ופשוט נשברתי, זה נשמע כ"כ מלוכלך וזה עמום ואין פירוט וזה כאילו אני שומע בפלאפון. אני חייב רמקולים חדשים (יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 שאני אוהב אבל אני לא מת על אוזניות כ"כ אז לא יוצא לי לשמוע בהן הרבה).
אני יודע שלתקציבים נמוכים הרבה ממליצים לקחת רסיבר וינטג' יד שנייה ולשדך להם רמקולים יד שנייה ולסגור עניין אבל יש לי שתי בעיות עם זה:
1. אין לי סבלנות להתחיל לחרוש על כל הלוחות ולבדוק כל הצעה.
2. גם אם אני אמצא הצעה טובה אני לא יכול להסתובב בארץ ולבדוק בגלל שאני לא נייד.
אני התחלתי לבדוק באינטרנט והבנתי שיש הרבה אנשים שמשתמשים במוניטורים (אקטיביים) דווקא בשביל מוזיקה וזה מצוין בשבילי בגלל שזה מדפי (אין לי מקום לרצפתי), ואין צורך במגבר, דבר שהיה מייקר את העסק.
רציתי לדעת איזה מוניטורים מומלצים יש במסגרת ה1000 שקל (או 200 יורו בהנחה שיש משהו באמזון גרמניה / צרפת אני נוסע להולנד ואוכל לשלוח לשם - לפי מה שהבנתי משלוח באירופה זה לא בעיה)
תודה...
אני שומע בעיקר רוק