בעיית CRC ERROR בהורדת קבצים מהרשת
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
שלום אנשים.
בימים האחרונים הרבה קבצים שאני מוריד פגומים. אני מוריד קבצים גדולים מחולקים ע"י WINRAR ובעת הניסיון לפתיחתם לפחות 2-3 קבצי RAR מציגים שגיאת CRC ERROR. ההורדה מתבצעת משרת FTP ומביטורנט ככה שהבעייה היא לא במקור (ווידאתי עם בעל השרת ועם עוד בחור שמוריד מאותו שרת - לשניהם אין את הבעייה). הנחתי שהבעייה היא בדיסק הקשיח, הרצתי סריקה גם עם הכלי המובנה של ויסטה וגם עם הכלי הייעודי של יצרן ה HD ולא נמצאו שום תקלות. מעבר לזה, אפילו שיניתי את נתיב השמירה והתחלתי להוריד לדיסק קשיח אחר לחלוטין והבעייה עדיין ממשיכה.
אני אריץ MEMTEST לשלול בעיית זיכרון, יש למישהו עוד רעיון מה יכול לגרום לזה?
בימים האחרונים הרבה קבצים שאני מוריד פגומים. אני מוריד קבצים גדולים מחולקים ע"י WINRAR ובעת הניסיון לפתיחתם לפחות 2-3 קבצי RAR מציגים שגיאת CRC ERROR. ההורדה מתבצעת משרת FTP ומביטורנט ככה שהבעייה היא לא במקור (ווידאתי עם בעל השרת ועם עוד בחור שמוריד מאותו שרת - לשניהם אין את הבעייה). הנחתי שהבעייה היא בדיסק הקשיח, הרצתי סריקה גם עם הכלי המובנה של ויסטה וגם עם הכלי הייעודי של יצרן ה HD ולא נמצאו שום תקלות. מעבר לזה, אפילו שיניתי את נתיב השמירה והתחלתי להוריד לדיסק קשיח אחר לחלוטין והבעייה עדיין ממשיכה.
אני אריץ MEMTEST לשלול בעיית זיכרון, יש למישהו עוד רעיון מה יכול לגרום לזה?
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
נסה לפתוח אותם קבצים עלXP. פעם אמרו שזה בעיה של VISTA
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא הגיוני, יש לי ויסטה מאז ימי הבטא ואף פעם לא נתקלתי בבעייה כזו.
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

"הגיוני" וMS לא תמיד אולכים יחד
מה הבעיה לבדוק קובץ אחד?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

שאין לי XP מותקן כבר מעל שנתיים 
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

נו טוב. ממשיכים...
זה יכול להיות כל דבר, מזיכרון ודיסק עד לNIC\router או אנטיווירוס...
אגב, איך בדקתה את הדיסק?
זה יכול להיות כל דבר, מזיכרון ודיסק עד לNIC\router או אנטיווירוס...
אגב, איך בדקתה את הדיסק?
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

Huber כתב:הנחתי שהבעייה היא בדיסק הקשיח, הרצתי סריקה גם עם הכלי המובנה של ויסטה וגם עם הכלי הייעודי של יצרן ה HD ולא נמצאו שום תקלות....
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
Huber,
אני לא יודע עם איזה תוכנה אתה עובד לפתיחה, אבל אני נתקל באותה הבעיה עם Power Archiver על ויסטה, הופיע בשבוע האחרון.
7-zip מסתדר מצוין עם אותם הקבצים בדיוק.
אני לא יודע עם איזה תוכנה אתה עובד לפתיחה, אבל אני נתקל באותה הבעיה עם Power Archiver על ויסטה, הופיע בשבוע האחרון.
7-zip מסתדר מצוין עם אותם הקבצים בדיוק.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

WINRAR. מאז ומתמיד השתמשתי בה בעיקר כי הקבצים במקורות בהן אני מוריד סגורים מלכתחילה ב RAR והוא מכסה לי גם את קבצי ה ZIP במידה ואני נתקל בכאלו.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
ניסית לפתוח עם תוכנה אחרת?
שווה לנסות את 7-zip, חינמית ועובדת יופי על ויסטה (גם על זיפ, arj ושאר פורמטים מוזרים).
שווה לנסות את 7-zip, חינמית ועובדת יופי על ויסטה (גם על זיפ, arj ושאר פורמטים מוזרים).
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

לא, לא הנחתי של WINRAR יהיה בעייה לפתוח את הקבצים שהוא בעצמו יוצר. אני אנסה בפעם הבאה שהבעייה תחזור ואדווח.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

7-ZIP נתקל באותה הבעייה ו MEMTEST עבר ללא שגיאה ככה שנשללה בעייה בזיכרון או בתוכנת כיווץ. עכשיו רישמית אני מיואש 
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני לא הייתי שולל אפשרות של וירוס אם אתה היחיד שזה קורה לו וזו תופעה שחוזרת על עצמה בכל הקבצים שאתה מוריד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- remux
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
תבדוק איזה גודל הם נגיד 170MB כשהם אמורים להיות 200MB אולי
גם אני לוחץ ctrl+w
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
הייתה לי פעם את הבעייה הזו, עוד בימי ה MIRC, ואני זוכר שכל פעם הייתי צריך להוריד את הקבצים הפגומים מחדש וזה היה מסתדר.
מה שבסוף פתר את הבעייה היה להתקין מע"ה מחדש..
מה שבסוף פתר את הבעייה היה להתקין מע"ה מחדש..
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

מותקן AVG מעודכן שמריץ כל לילה סריקה, לא הגיוני.Catskinner כתב:אני לא הייתי שולל אפשרות של וירוס אם אתה היחיד שזה קורה לו וזו תופעה שחוזרת על עצמה בכל הקבצים שאתה מוריד....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

הגדול זהה בכל הקבצים, CRC ERROR זה לא בעייה של גודל אלא פגם בקובץ עצמו.remux כתב:תבדוק איזה גודל הם נגיד 170MB כשהם אמורים להיות 200MB אולי...
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

אני מניח שזה הדבר האחרון שאנסה, אבל אם כבר אני אמתין כחודשיים ואתקין כבר את ווינדוס 7.staticx כתב:הייתה לי פעם את הבעייה הזו, עוד בימי ה MIRC, ואני זוכר שכל פעם הייתי צריך להוריד את הקבצים הפגומים מחדש וזה היה מסתדר.
מה שבסוף פתר את הבעייה היה להתקין מע"ה מחדש.....
- DANBR22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 802
היי
לדעתי מדובר פשוט בקבצים פגומים שהתוכנה לא מצליחה לפתוח.
ב 90% מהפעמים שזה קורה לי לאחר הורדה של הקובץ מחדש והחלפת הישן זה מסתדר אם מדובר במקור שהינו תקין.
בהצלחה
ב 90% מהפעמים שזה קורה לי לאחר הורדה של הקובץ מחדש והחלפת הישן זה מסתדר אם מדובר במקור שהינו תקין.
בהצלחה
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

Re: היי
ברור שאלו קבצים פגומים - השאלה למה. הקבצים במקור תקינים (ביררתי עם בעל שרת ה FTP ועם עוד בחור שמוריד משם) והורדה שניה שלהם פותרת את הבעייה, השאלה מלכתחילה היא למה הם יורדים לא תקין, ז"א מה גורם לזה.DANBR22 כתב:לדעתי מדובר פשוט בקבצים פגומים שהתוכנה לא מצליחה לפתוח.
בהצלחה...