שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי בית עם מזגן "מיני מרכזי" קיים. המזגן (תדיראן) בן 10-13 שנים ובעל שליטה ידנית אנלוגית (בלי שלט או מד טמפ' דיגיטלי).
כאשר התייעצתי עם תדיראן הם מסרו לי שניתן לבצע "שידרוג" לשליטה דיגיטלית (פנל, שלט וכו') בעלות של 1050 ש"ח!
השאלה שלי , האם ניתן לקנות פנל אוניברסלי עם שלט ולהרכיב באופן עצמאי בלי לערב את החברה?
תודה
באמת שאני לא מבין אותך.
לפי מה שכתבת, ב 1050 ש"ח אתה מקבל את הפאנל, כולל ההתקנה של היצרן ומין הסתם, כולל אחריות היצרן.
זה יקר
עדיף לחפש קומבינות, לחסוך כמה שקלים ולמות מחום (הרי זה יתקלקל ברגע הכי לא מתאים שאפשר).
אולי אני מפספס פה משהו, אבל לא נראה לי ששווה לך לחסוך המקרה הזה.
דיזינגוף רעיון נחמד,
אבל אני משער שזה בדיוק כמו אצלי בבית - יש פשוט קופסת שליטה - אין גישה לחשמל של המזגן...
אצלי לפחות זה בגג, אבל אני לא בטוח שמומלץ לחבר דרך שקע כזה מזגן.
תודה רבה לכל המגיבים.....
אחרי סיור קצר המקום עבודתי הבחנתי בלוחות שליטה אלקטרונית למזגן של חברת "מיטב טק".
חברת מיטב מציעים מגוון טרמוסטטים למזגנים ביתיים (חד/תלת פאזי) עם או בלי שלט.
המחיר לבקר עם שלט IR הוא בסביבות 300 ש"ח!!!!!!!!!!!!!
MichaelT : אל תבין אותי לא נכון....אני לא מחפש "קומבינות". נכון, תדיראן מציעים לי את הפנל + שלט + הרכבה אבל האחריות היא ל-3 חודשים בלבד.
לעומת זאת יש לי ניסיון בחשמל ואני מסוגל להרכיב את הפנל בכוחות עצמי!!!
cohavisi כתב:תודה רבה לכל המגיבים.....
אחרי סיור קצר המקום עבודתי הבחנתי בלוחות שליטה אלקטרונית למזגן של חברת "מיטב טק".
חברת מיטב מציעים מגוון טרמוסטטים למזגנים ביתיים (חד/תלת פאזי) עם או בלי שלט.
המחיר לבקר עם שלט IR הוא בסביבות 300 ש"ח!!!!!!!!!!!!!
MichaelT : אל תבין אותי לא נכון....אני לא מחפש "קומבינות". נכון, תדיראן מציעים לי את הפנל + שלט + הרכבה אבל האחריות היא ל-3 חודשים בלבד.
לעומת זאת יש לי ניסיון בחשמל ואני מסוגל להרכיב את הפנל בכוחות עצמי!!!
אני חושב שהפתרון שהגעת אליו הוא פתרון מצויין.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ על אותם שקעים נשלטי RF לכיבוי והדלקה של המזגן הזה. השקעים עד 1000W ומזגן מיני מרכזי בד"כ צורך יותר (במיוחד הישנים).