ONKYO 606\607 או אלטרנטיבה
שלום
יש לי א ת ה602 ואני משדרג. מה ההבדל ביניהם? את ה602 מאוד אהבתי. הוא משמש לק"ב וקצת מוזיקה בעיקר מDVD (הופעות וכו'). יתחבר לבלו-ריי.
האם יש אלטרנטיבות אחרות שכדאי לשקול באזור ה5000?
את המוזיקה אני שומע בJBL LX55 וסאב JBL
לקולנוע מתחברים SCS188 חביבים.
יש לי א ת ה602 ואני משדרג. מה ההבדל ביניהם? את ה602 מאוד אהבתי. הוא משמש לק"ב וקצת מוזיקה בעיקר מDVD (הופעות וכו'). יתחבר לבלו-ריי.
האם יש אלטרנטיבות אחרות שכדאי לשקול באזור ה5000?
את המוזיקה אני שומע בJBL LX55 וסאב JBL
לקולנוע מתחברים SCS188 חביבים.
קצת מרגיז שבארץ היבואנים גם גובים מחיר מובקע, וגם דואגים להשאיר אותנו כל השנה עם דגמי שנה שעברה.
כך לדוגמא הפנייתי שאלה לניופאן שעדיין משווקים לנו במחיר מחירון את דגמי 2007,2008 -
ונמנעים להציע בעבור מיטב כספנו דגמים חדשים.
והתשובה ? עדיין אין החלטה להביא את הדגמים החדשים.
הייתי מציע לך כאלטרנטיבה את הדנון 2310, אבל אין. וכנראה גם לא יהיה בחודשים הקרובים.
ואם יהיה המחיר ידלג לו ב-2000 ש"ח נוספים מעל הדגם היוצא - למרות שמחיר המחירון בחול ל-23XX תמיד זהה.
עוד אופציה שהייתי בודק במקומך : Harman Kardon 355. אני אהבתי את הצליל, פחות מציק בתדרים הגבוהים ועדיין מפורט ובאופן יחסי לקבוצה - די חזק. (יחסית).
דווקא בימהה הייתי דבק ב-863 שהציעו ולא ב-865 שהחליף אותו, הטענה עליה קראתי במספר כתבות (CNet לדוגמא) שאיכות ההגברה נפגעה.
כך לדוגמא הפנייתי שאלה לניופאן שעדיין משווקים לנו במחיר מחירון את דגמי 2007,2008 -
ונמנעים להציע בעבור מיטב כספנו דגמים חדשים.
והתשובה ? עדיין אין החלטה להביא את הדגמים החדשים.
הייתי מציע לך כאלטרנטיבה את הדנון 2310, אבל אין. וכנראה גם לא יהיה בחודשים הקרובים.
ואם יהיה המחיר ידלג לו ב-2000 ש"ח נוספים מעל הדגם היוצא - למרות שמחיר המחירון בחול ל-23XX תמיד זהה.
עוד אופציה שהייתי בודק במקומך : Harman Kardon 355. אני אהבתי את הצליל, פחות מציק בתדרים הגבוהים ועדיין מפורט ובאופן יחסי לקבוצה - די חזק. (יחסית).
דווקא בימהה הייתי דבק ב-863 שהציעו ולא ב-865 שהחליף אותו, הטענה עליה קראתי במספר כתבות (CNet לדוגמא) שאיכות ההגברה נפגעה.
האמת שמהנסיון עם ה602 של אונקיו בסוף רכשנו את ה607 התלבטנו עם ה706 אבל ויתרנו. הציעו לנו אפילו את ה875 במחיר טוב אבל ויתרנו גם עליו משום שהוא בומבסטי מדי.
מקווה שלא נתאכזב. בסך הכל אני מאוד אוהב את האונקיו.
לא יצא לי לשמוע מספיק את ימהה ומחסור בזמן קצת לחץ על הקניה הנוכחית.
לא יצא לי לשמוע מספיק את ימהה ומחסור בזמן קצת לחץ על הקניה הנוכחית.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
איפה הציעו לך את ה 706?galborho כתב:האמת שמהנסיון עם ה602 של אונקיו בסוף רכשנו את ה607 התלבטנו עם ה706 אבל ויתרנו. הציעו לנו אפילו את ה875 במחיר טוב אבל ויתרנו גם עליו משום שהוא בומבסטי מדי.
לא יצא לי לשמוע מספיק את ימהה ומחסור בזמן קצת לחץ על הקניה הנוכחית....
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אפשר לדעת בכמה הציעו לך את ה 875 ?