מתי העונות החדשות של הסדרות יחזרו ? יש צפי ?
אני יודע שהמצב הכלכלי פגע גם בתעשית הקולנוע ואני מבין שאין תכנים חדשים בערוצי הסדרות השונים SD ו-HD אבל האם יש למישהו הערכה עד מתי זה ימשך ?
ולמה בחודשים שאין שום תוכן חדש בערוצים האלה , לא מורידים את עלויות המנוי בהתאם ?
מנסה למצוא סיבה הגיונית אחת להשאיר את מנוי YES-HD שלי אבל אני מאוד מתקשה למצוא . חושב כבר להקפיא את המנוי שלי לחצי שנה בתמורה ל-15 שח לחודש ולקבל קצת יותר מהערוצים מדיגיטליים .
ולמה בחודשים שאין שום תוכן חדש בערוצים האלה , לא מורידים את עלויות המנוי בהתאם ?
מנסה למצוא סיבה הגיונית אחת להשאיר את מנוי YES-HD שלי אבל אני מאוד מתקשה למצוא . חושב כבר להקפיא את המנוי שלי לחצי שנה בתמורה ל-15 שח לחודש ולקבל קצת יותר מהערוצים מדיגיטליים .
ככה זה. גם ספורט אין.Jeff כתב:אני יודע שהמצב הכלכלי פגע גם בתעשית הקולנוע ואני מבין שאין תכנים חדשים בערוצי הסדרות השונים SD ו-HD אבל האם יש למישהו הערכה עד מתי זה ימשך ?
מנסה למצוא סיבה הגיונית אחת להשאיר את מנוי YES-HD שלי אבל אני מאוד מתקשה למצוא . חושב כבר להקפיא את המנוי שלי לחצי שנה בתמורה ל-15 שח לחודש ולקבל קצת יותר מהערוצים מדיגיטליים ....
זה בדיוק הזמן לאוורר את הסדרות והסרטים הישנים שמחכים ומחכים ליום שחון כזה.
אנחנו בדיוק משלימים פערים ב 24 עונה 7 ואני לבד התחלתי את THE MENTALIST ויש לי עוד 3-4 עונות גם בספורנוס (מתחיל ב 15.7 ביס HD) וגם THE SHIELD
אגב אני הקפאתי את המנוי NEWS שלי בדיוק מהסיבה לעיל!