הונאת המדבקה...
ונשאלת גם השאלה, למה הוא עשה את זה. אפשרויות בעיני:
עוקץ (קיבל כסף משותפיו והמשקיעים, עבור "הוצאות" שונות)
הלבנת הון (הכסף ש"נכנס לבנק" לטענתם הוא כסף שחור שכאילו הועבר כתשלום, וכך הולבן)
הוא נוכל כפייתי ולא יכול להפסיק
עוקץ (קיבל כסף משותפיו והמשקיעים, עבור "הוצאות" שונות)
הלבנת הון (הכסף ש"נכנס לבנק" לטענתם הוא כסף שחור שכאילו הועבר כתשלום, וכך הולבן)
הוא נוכל כפייתי ולא יכול להפסיק
בשביל סתם מכבסה לא מוצאים ידיעה על EXIT עם שם של חברה בינ"ל וחשיפת כל המנהלים החדשים.yairf כתב:לפי דה מרקר, החברה רשומה בגיברלטר. נשמע לי כמו מכבסת כספים....
יש פה משהו יותר גדול ומעניין לדעתי. אני מקווה שנדע מהר מאוד.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
כל הסיפור הזה מלא בסתירות ומוזרויות. לפי מה שמה שמו אמר ברדיו, ההודעה על האקזיט היתה טעות של מישהו בחברה וזה לא היה אמור להתפרסם.
גם לא הבנתי מה קשורה חברת MSI שהיא יצרנית בינונית ומטה של מחשבים, שהם בכלל מכחישים הכל.
והתמונה של המדבקה שהתפרסמה בכלכליסט הבוקר זה בכלל בדיחה. נראה כמו פלסטר עגול עם כמה חוטי נחושת מלופפים ואיזה משהו בגודל של אפונה שזה ה"משדר" שמכיל GPS ובלותות'.
זה אחד מהשניים: עוקץ או המצאת המאה ברפואה. אגב התראיין מומחה לב שטען שאין שום דרך ידועה ברפואה כיום לקבל סימן מוקדם לאירוע לב חצי שעה לפני.
הוא הבטיח שבשבוע הבא כולם יאכלו את הכובע. לי זה מזכיר את דודו טופז והחייזרים.
גם לא הבנתי מה קשורה חברת MSI שהיא יצרנית בינונית ומטה של מחשבים, שהם בכלל מכחישים הכל.
והתמונה של המדבקה שהתפרסמה בכלכליסט הבוקר זה בכלל בדיחה. נראה כמו פלסטר עגול עם כמה חוטי נחושת מלופפים ואיזה משהו בגודל של אפונה שזה ה"משדר" שמכיל GPS ובלותות'.
זה אחד מהשניים: עוקץ או המצאת המאה ברפואה. אגב התראיין מומחה לב שטען שאין שום דרך ידועה ברפואה כיום לקבל סימן מוקדם לאירוע לב חצי שעה לפני.
הוא הבטיח שבשבוע הבא כולם יאכלו את הכובע. לי זה מזכיר את דודו טופז והחייזרים.
נכון.mulder כתב: זה אחד מהשניים: עוקץ או המצאת המאה ברפואה. אגב התראיין מומחה לב שטען שאין שום דרך ידועה ברפואה כיום לקבל סימן מוקדם לאירוע לב חצי שעה לפני....
התקפי לב, כמו רעידות אדמה, אלה הן תופעות מסוג "הקש ששובר את גב הגמל".
די יודעים אצל מי או איפה יש סיכון גבוה, אבל ניבוי של זמן האירוע הוא בלתי אפשרי כי הטריגר יכול להיות איזה מאורע קטן ומקרי שפשוט מעביר את המערכת מעבר לאיזה סף.
משה
הבידור פה ממשיך.
היום בThe Marker: חגי הדס: "ראיתי את המדבקה ובדקתי אותה על עצמי".
אז היא לא התריעה על התקף לב ובאמת לא היה לו התקף לב וכך הוא הסיק שהיא עובדת?
בכלל נשמע כמו שיטה טובה להעביר תרופות בFDA : "ניסיתי את זה על עצמי, סימכו עלי"
אז היא לא התריעה על התקף לב ובאמת לא היה לו התקף לב וכך הוא הסיק שהיא עובדת?
בכלל נשמע כמו שיטה טובה להעביר תרופות בFDA : "ניסיתי את זה על עצמי, סימכו עלי"
משה
oferlaor,
פיליפס כבר הדגימה לפני שנה, בתערוכה שנערכה בכיכר האדומה מערכת כזאת שמחוברת באלקטרודות לגוף ומשדרת לטלפון הסלולרי, אך שם המוצר חולק לשניים ולא היה זעיר, אני מניח שמאז הם התקדמו קצת.
אני חושב שהעתונים למדו פה מספר שיעורים חשובים, הנה שניים:
א. הם צריכים יועצים טכניים שיוכלו לבדוק ידיעות כאלו.
ב. העצה הזאת תקפה גם ליאיר קליין, שמנסים להסתיר עקבות אלקטרוניות, כדאי להתייעץ עם בעלי מקצוע שיודעים שיש קש בגוגל.
יש פה עוד אלף סתירות טכניות כמו שלא צריך GPS במדבקה, אלא רק בטלפון (אני לא מתייחס לעניין הסוללה כי הזכירו את זה).
פיליפס כבר הדגימה לפני שנה, בתערוכה שנערכה בכיכר האדומה מערכת כזאת שמחוברת באלקטרודות לגוף ומשדרת לטלפון הסלולרי, אך שם המוצר חולק לשניים ולא היה זעיר, אני מניח שמאז הם התקדמו קצת.
אני חושב שהעתונים למדו פה מספר שיעורים חשובים, הנה שניים:
א. הם צריכים יועצים טכניים שיוכלו לבדוק ידיעות כאלו.
ב. העצה הזאת תקפה גם ליאיר קליין, שמנסים להסתיר עקבות אלקטרוניות, כדאי להתייעץ עם בעלי מקצוע שיודעים שיש קש בגוגל.
יש פה עוד אלף סתירות טכניות כמו שלא צריך GPS במדבקה, אלא רק בטלפון (אני לא מתייחס לעניין הסוללה כי הזכירו את זה).
מתוך קריאה בעיתונות היום, אני למד שאין היום אפשרות לעשות א.ק.ג. על ידי נקודת מגע יחידה עם הגוף, כך שכדי להגיע למדבקה שכזו לא מדובר רק במזעור של ציוד, אלא בשיטה אחרת לגמרי למדידת פעולת הלב.Nissim כתב:oferlaor,
פיליפס כבר הדגימה לפני שנה, בתערוכה שנערכה בכיכר האדומה מערכת כזאת שמחוברת באלקטרודות לגוף ומשדרת לטלפון הסלולרי, אך שם המוצר חולק לשניים ולא היה זעיר, אני מניח שמאז הם התקדמו קצת....
נערך לאחרונה על ידי moco ב 08/07/2009 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
המתכנת אומר שמה שהמדבקה עושה זה דמו עם נתונים סטטייםmoco כתב:הבידור פה ממשיך.
אז היא לא התריעה על התקף לב ובאמת לא היה לו התקף לב וכך הוא הסיק שהיא עובדת?![]()
בכלל נשמע כמו שיטה טובה להעביר תרופות בFDA : "ניסיתי את זה על עצמי, סימכו עלי"...
שמנכ"ל יגיד אמירה אומללה כזו? אני מקווה שבביטחון הוא מבין יותר.
מזכיר לי את הדמואים שהמנכ"ל שלי היה עושה לפני 8-9 שנים...