שלום לכולם,
יש לי יס MAX ומגבר HK AVR 255
מה הדררך הכי אופטימלית לחיבור המכשיר למגבר
אשמח להסבר קצר גם על כל הנושא
מה זה ההחיבור העגול הכתום שקיים במגבר
ומה הדרך להוציא שמע באיכות הגבוהה ביותר מהמגבר
חיבור יס למגבר
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
החיבור הטוב ביותר לאודיו בו תוכל להשתמש עם ה yes max הוא חיבור דיגיטלי, באחד משני החיבורים -
1. קואקסיאלי (Coaxial Digital) - נראה כמו חיבור RCA (אלו באדום / צהוב / לבן), אבל בד"כ בצבע שחור או כתום. החיבור מתבצע באמצעות כבל coax - כבל דיגיטלי עם שקעי RCA בקצוות.
2. אופטי (Digital Optical) - שקע הנראה כריבוע שחור קטן.
שני הכבלים אמורים לתת איכות דומה, אולם לדעתי עדיף להשתמש בקואקס מכיוון שהוא עמיד יותר פיזית (לנגיעות אקראיות בכבל - לא ינתק אותו).
1. קואקסיאלי (Coaxial Digital) - נראה כמו חיבור RCA (אלו באדום / צהוב / לבן), אבל בד"כ בצבע שחור או כתום. החיבור מתבצע באמצעות כבל coax - כבל דיגיטלי עם שקעי RCA בקצוות.
2. אופטי (Digital Optical) - שקע הנראה כריבוע שחור קטן.
שני הכבלים אמורים לתת איכות דומה, אולם לדעתי עדיף להשתמש בקואקס מכיוון שהוא עמיד יותר פיזית (לנגיעות אקראיות בכבל - לא ינתק אותו).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בהמשך להסברו של uriler כדאי גם להיכנס להגדרות הממיר ולאתר את התפריט של ה S/PDIF כדי לוודא שההגדרה היא על Dolby.
ואם אתה רוצה להעביר גם את הווידאו דרך המגבר תאלץ להשקיע עוד קצת כסף ולרכוש Transcoder כדי להמיר את ה RGB מהיס מקס ל Component שאותו ניתן למתג דרך המגבר למסך.
יש כאן באתר מדריך לחיבורי ווידאו שיוכל לסייע לך
ואם אתה רוצה להעביר גם את הווידאו דרך המגבר תאלץ להשקיע עוד קצת כסף ולרכוש Transcoder כדי להמיר את ה RGB מהיס מקס ל Component שאותו ניתן למתג דרך המגבר למסך.
יש כאן באתר מדריך לחיבורי ווידאו שיוכל לסייע לך
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.