בעיות בתפעול מדיה פורטל על windows 7
האם מישהו מצליח לעבוד בצורה חלקה?
התקנתי את הגרסה האחרונה של מדיה פורטל,לאחר התקנת הsvn התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעה שהמערכת
לא נתמכת,בהתקנה ללא הSVN (התקנה רגילה לא במצב תאימות כזה או אחר) התוכנה עולה אולםיש מספר בעיות:
1- לא מצליח לתפעל דרל השלט(תואם מיקרוסופט שהגיע עם ה PVR150
2-מפעם לפעם התוכנה מפסיקה להגיב
3-בעת כניסה לאחד התפריטים(נניח לסרטים או מזג אוויר) אין לי שום דרך לחזור אחורה במסכים לתפריט הראשי
התקנתי את הגרסה האחרונה של מדיה פורטל,לאחר התקנת הsvn התוכנה לא עולה ואני מקבל הודעה שהמערכת
לא נתמכת,בהתקנה ללא הSVN (התקנה רגילה לא במצב תאימות כזה או אחר) התוכנה עולה אולםיש מספר בעיות:
1- לא מצליח לתפעל דרל השלט(תואם מיקרוסופט שהגיע עם ה PVR150
2-מפעם לפעם התוכנה מפסיקה להגיב
3-בעת כניסה לאחד התפריטים(נניח לסרטים או מזג אוויר) אין לי שום דרך לחזור אחורה במסכים לתפריט הראשי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תנסה להפעיל את התוכנה ב COMPABILITY MODE
לי אין בעייה עם 7, מצד שני אני עם גרסה 1.0.2
1+3 , תנסה להשתמש ב IR SUITE
2. לא סביר..
תוודא שהתקנת כל מה שצריך בדרישות לתוכנה
http://www.team-mediaportal.com/manual/ ... quirements
לי אין בעייה עם 7, מצד שני אני עם גרסה 1.0.2
1+3 , תנסה להשתמש ב IR SUITE
2. לא סביר..
תוודא שהתקנת כל מה שצריך בדרישות לתוכנה
http://www.team-mediaportal.com/manual/ ... quirements
אחדד קצת יותר
אני גם עם גרסת 1.0.2 עבדתי לפי המדריך שפרסמת וההתקנה עוברת חלק כולל הפלאג אין
של movieng pictures
לאחר התקנה של הSVN אני לא מצליח להפעיל את התוכנה,ההודעה שמתקבלת מפנה אותי ל WIKI לחפש עדכונים למערכת הפעלה(win 7 rc )בחיפוש שם לא מצאתי שום דבר
התקנה "נקייה" מחדש עוברת חלק ואני מצליח גם להפעיל סרטים,אולם לא מצליח בשום מצב לחזור אחורה בתפריטים(אני משתמש באותו כפתור המשמש לכך במדיה סנטר,אולי זו הבעייה ונדרש כפתור אחר?)
אני גם לא רואה כפתורים לכך או ליציאה מהמדיה פורטל (הכוונה לכפתורים במסך התצוגה של המדיה פורטל)
תודה על העזרה
אני גם עם גרסת 1.0.2 עבדתי לפי המדריך שפרסמת וההתקנה עוברת חלק כולל הפלאג אין
של movieng pictures
לאחר התקנה של הSVN אני לא מצליח להפעיל את התוכנה,ההודעה שמתקבלת מפנה אותי ל WIKI לחפש עדכונים למערכת הפעלה(win 7 rc )בחיפוש שם לא מצאתי שום דבר
התקנה "נקייה" מחדש עוברת חלק ואני מצליח גם להפעיל סרטים,אולם לא מצליח בשום מצב לחזור אחורה בתפריטים(אני משתמש באותו כפתור המשמש לכך במדיה סנטר,אולי זו הבעייה ונדרש כפתור אחר?)
אני גם לא רואה כפתורים לכך או ליציאה מהמדיה פורטל (הכוונה לכפתורים במסך התצוגה של המדיה פורטל)
תודה על העזרה