אהלן,
אני רץ היום עם אזניות SENNHEISER HD 415 המחוברות ל Ipod Shuffle.
שמעתי אצל חבר את הגרדו 60i ומאוד אהבתי את הצליל. כרגע אני בארה"ב ומוכר מקומי מציע לי את הגרדו 60 - לא ה i ב 50 דולר כי זה דגם יוצא. קרי, כ - 200 ש"ח.
כמה שאלות לי אם אפשר:
1. האם מישהו שמע את ה 60 לעומת ה 60i ויכול להעיד על ההבדל?
2. האם למישהו תהיה הערכה איך יהיו ה 60 (בלי ה I) לעומת ה 415 שלי? בכל זאת, יש לי כמה מיילים לנסוע כדי לשמוע אותן...
אשמח לכל תשובה - בעיקרון אני מעדיף לקנות תמיד בארץ גם מסיבות של אחראיות, גם שירות וגם לתמוך ביבואנים המקומיים, אבל הפעם, ההפרש הוא דיי גדול.
תודה
יקי
ההבדל בין גרדו SR60 לבין SR60i
, נושא מוכר... וכאוב
אהלן,
אכן. יש בעיה אינרנטית כאן: אזניות שנוחות לריצה - על פי רוב לי ואני מדגיש לי בלבד - נשמעו פחות טוב מאזניות שלא מתאימות לריצה... לפחות בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי. לכן אני משלם 10מ קילומטרים כל יום את המחיר של לרוץ עם אזניות פחות נוחות, אבל עם איכות צליל טובה יותר. פשוט גיליתי שאת מרבית ההאזנה שלי למוסיקה אני עושה בריצה. השלב הבא יהיה להחליף את הנגן הנורא לדעתי האישית של אפל - השאפל. שוב, רק דעתי האישית.
כמו כן, לאחר שכמעט נדרסתי פעם כשרצתי עם אוזניות קונכיה "סגורות" כי פשוט לא שמעתי מה קורה בחוץ, החלטתי שלהבא ארוץ רק עם אזניות פתוחות. גם כאן יש מחיר של רעש רקע.
בקיצור, האם 200 ש"ח לגרדו SR60 הוא מחיר שווה? כנראה שאסע את המיילים לחנות ואשמע בעצמי...
תודה על ההערה שלך - היא נכונה לחלוטין,
יקי
אכן. יש בעיה אינרנטית כאן: אזניות שנוחות לריצה - על פי רוב לי ואני מדגיש לי בלבד - נשמעו פחות טוב מאזניות שלא מתאימות לריצה... לפחות בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי. לכן אני משלם 10מ קילומטרים כל יום את המחיר של לרוץ עם אזניות פחות נוחות, אבל עם איכות צליל טובה יותר. פשוט גיליתי שאת מרבית ההאזנה שלי למוסיקה אני עושה בריצה. השלב הבא יהיה להחליף את הנגן הנורא לדעתי האישית של אפל - השאפל. שוב, רק דעתי האישית.
כמו כן, לאחר שכמעט נדרסתי פעם כשרצתי עם אוזניות קונכיה "סגורות" כי פשוט לא שמעתי מה קורה בחוץ, החלטתי שלהבא ארוץ רק עם אזניות פתוחות. גם כאן יש מחיר של רעש רקע.
בקיצור, האם 200 ש"ח לגרדו SR60 הוא מחיר שווה? כנראה שאסע את המיילים לחנות ואשמע בעצמי...
יקי
Re: , נושא מוכר... וכאוב
נשמע מחיר שווה. עלה לי כ 70 דולר בארה"ב לפני פחות משנה.יקי כתב:אהלן,
יקי...
וגם בזאפ לא ראיתי בזול
http://www.netoneto.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=HE
ואני מצטרף להוא למעלה, לא נראה לי נוח לרוץ איתם בכלל